2017. október 30., hétfő

Pfff

Kijöttem a sétálóutcában gyógyszertárból, fölszedtem az ugrabugráló kutyát, elindultunk a piac felé, majd jobbra megláttam egy kirakatban néhány nagyon színes párnát (amit nekem muszáj közelebbről megtekintenem), irányt váltottam, mondom gyere, macika, erre megyünk. Majd léptem kettőt, és elvétve a két lépcsőfokot akkorát estem (belülről nézve lassított felvételben), hogy a végén még az bal arccsontom is a betonnak csapódott. Igen, sajnos a bal kezem a pöttyös kesztyűm kereste a zsebemben, nem tudott segíteni. Csúnya lehetett, mert egész nagy ribillió támadt körülöttem. A kutya pedig teljesen odavolt, nyüszögött és ugrabugrált rám (ez sokat segített), tudta, hogy valami baj van. Összeszedtek, leültettek egy padra, némileg sopánkodtak (milyen cuki mindenki!), kicsit üldögéltem ott, nem tudom mire várva, majd hazabicegtem.

Most fáj a térdem, a bokám és a pofacsontom (aka cheekbone, azon az oldalon a héten nem kell pirosítót használnom, milyen praktikus!), a hátam, a derekam és a hasam pedig csupa gyilkos izomláz a tegnap délelőtti edzőteremtől. 

Csak én vagyok ilyen béna, ügyetlen és szerencsétlen, hogy nem tudok vigyázni magamra? Komolyan, néha azon csodálkozom, hogy még életben vagyok. 

18 megjegyzés:

  1. A sógornőm járt így de ő többször egymás után. Utólag kiderült, hogy szemüvegre volt csak szüksége :) mióta van szemüvege azóta nem vágódott így el. Egyszerűen máshol látta a lépcsőt mint ahol volt. Ha egyszeri alkalomról van szó akkor baleset, véletlen, de ha netán gyakrabban jelentkezik, akkor már nem biztos, hogy az :)

    VálaszTörlés
  2. Amikor magamon felejtettemm az olvasószemüvegemet, ugyanígy jártam én is - már kétszer is! - mármint a lépcsővel. Talán feledékenységre kellene valami...

    VálaszTörlés
  3. jól indul a szünet...
    jeget rájuk! csak óvatosan, ne fázzon meg az ízület

    VálaszTörlés
  4. Hogy csak Te?????? Hát végtelen történeteket tudnék mesélni a saját "bénaságaimról"...utoljára a gyerekszobába lépve csúsztam meg és vágtam a fejemet be az ajtófélfába, de annyira hogy felrepedt a bőr és vérzett és utána napokig fájt a fejem...a férjem ápolt a gyerek meg vigyorgott mert az egész jelenet teljesen burleszkfilmbe illően történt....a férjem szerint összefüggés van az ember elvarázsoltsága és az ilyen események között ;-) szóval hát ez a magyarázat Rád is igaz szerintem <3 gyógyulj meg hamar

    VálaszTörlés
  5. És még ezt is milyen kedvesen és szelíden tudod leírni... :O :)

    VálaszTörlés
  6. Szívem, örülnék, ha nem törnéd ki a nyakad. Én a múltkor majdnem az Andrássyra zuhantam ki egy lépcsőházból, mert nem vettem észre a lépcsőt (telefonnyomkodás), szerencsére volt mibe kapaszkodni, de ez csak szerencse volt.

    VálaszTörlés
  7. Anyu kétszer esett el (tíz év eltéréssel), hogy egyszer arccsonttal tompított, akkor is menőn nézett ki, de a másik valahogy az egész fejjel, oldalról is kicsit, konkrétan 2 hétig volt befeketedve a szeme, senki nem hitte el, hogy nem apu veri.
    Szóval nem, nem csak te.

    Jobbulást, meg be-nem-színesedést az arcodon!

    VálaszTörlés
  8. Pár napja 1 konferencia után hazafele keszulodve felhivtam a baratnomet, es nagyban dumaltunk, mig setaltam kifele a konferencia epuletebol... Valami iszonytos csattanassal felkenodtem egy hatalmas uvegre... esku, azt hittem, az a nyitott kapu.... akkora hangja volt, hogy a meg ott levok feljajdultak... 😁 en probaltam elegansan es extra gyorsan elhuzni, pedig kisse szedelegtem is a becsapodastol 😂 szerencsere tenyleg edzett uveg volt - utolag gondoltam bele, kevesse lett volna elegans, ha azzal a lendulettel millio darabra is tort volna.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj, a kollegam felesege pont igy ment neki a fotocellas ajtonak, de neki konkretan betort az orra, meg elajult.szal csak ovatosan.

      Törlés
  9. Zugolvasásból előbújva... barátnőm ugyanott esett hatalmasat, neki a teljes lábszáta pompázott feketébe, lilába. De télen a sétálóutca és a tér is életveszély. A "fehérek" előtt pereceltem pár éve akkorát, de akkorát. Szóval nem te vagy béna, hanem aki ezt íyg megtervezte.

    VálaszTörlés
  10. Hat, gyors regeneralodast! En lassan ket eve estem egy k nagyot epp a szulinapomon es meg mindig latszodik halvanyan a folt a labamon es erzekeny is, pedig nem tortent "semmi komoly", nem tort csont, stb. Vigyazz magadra, pihenj sokat!

    VálaszTörlés
  11. jobbulást és vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  12. Szegény, jobbulást!
    Nem csak te... Amikor Angliában éltem, esést neveztek el rólam: ma csináltam egy Henit.

    VálaszTörlés
  13. Legalább van kész halloween kosztümöd! 🤣🎃
    Jobbulást! 😉

    VálaszTörlés
  14. Szerintem az, hogy munkában többször neki vágódtam a fotocellás ajtónak az nem para már nálam se.
    A kedves kollégáknak is csak már megszokás, hogy rohanok. De egy előnye van, ha már meglátnak elengednek bármerre megyek, már ha csak enni megyek akkor is. :P

    Jobbulást!

    VálaszTörlés
  15. Szegény Milonka, jobbulást! ( Nagyon együtt tudok érezni veled, mert én is rendszeresen hasalok el, főleg amikor nagyon le vagyok merülve agyilag és még mindig pörgök, pedig nem kellene. Legemlékezetesebb eséseim: 1.Polgármestert és külföldi delegációt kísérve a polgármesteri hivatal kellős közepén...Nem volt kínos, ááááá...:( 2.Iskola lépcsőjének utolsó előtti fokán magas sarok beakad a másik lábamon lengedező bő trapéznadrág szárába...Én arccal a kövön, orrcsontom megrepedve, enyhe agyrázkódás. Szerencsére ennyivel megúsztam és még kandi kamera sem volt a helyszínen...)Vigyázz magadra és pihenj sokat! <3 Gyöngyvirág

    VálaszTörlés
  16. jaj Pipike, olyan nyünyü tudsz lenni :) gyógyulj meg

    VálaszTörlés