2015. július 9., csütörtök

Nice to meet you

Valamelyik nap végre elhatároztam magam, és találomra, szimpátia (volt fotó bringával is) alapján írtam egy fiúnak a társkeresős oldalon. Nála nem volt sok infó fent, de mégis, mikor az ő fotóját láttam meg a többi közt, mindig olyan érzés volt, mintha őt ismerném, mintha mi összetartoznánk. 

Megírtam neki, hogy most először kezdeményezek, ő az első, akinek írtam, nem is tudom, mivel kezdjem, de hátha jók a megérzéseim. És képzeljétek, annyira örült, értékelte, hogy kezdeményeztem, nagyon tetszenek neki a képeim, szimpi vagyok neki, blabla. Sokan chatelni akarnak ezeken az oldalakon, real time ismerkedni, de nekem az nem megy, én jobban szeretek levelezni. És ezzel a fiúval most levelezünk. Későn este, vagy kora reggel szokott írni, így mindig arra ébredek, hogy vár tőle egy hosszú levél. Nagyon szépen ír, amivel engem meg lehet venni kilóra, mesél egy csomót magáról, hogy hova járt suliba, hogy gyerekkorában mit látott a szobájának az ablakából, hogy mik a tervei, mit szokott csinálni a barátaival, hogy milyen volt, mikor elkapta tegnap az eső, és milyen szabad érzés volt bőrig ázni... Nagyon bírom. És aztán persze ír egy csomó kérdést is, hogy mikre kíváncsi (mindenre), és akkor én is írok neki szép, hosszú leveleket, amiket akkor szokott elolvasni, mikor hazaér a munkából, és egész nap arra vár, míg dolgozik. Ilyen romin nyomjuk. :)

Most már csak abban kell reménykedni, hogy ne legyen komplett kiábrándulás, ha találkozunk.

14 megjegyzés:

  1. Én hiszek az internetes ismerkedésben, szurkolok nagyon!! :))

    VálaszTörlés
  2. hú, ez mind (olyan fényképe van, amivel megfogott, tud írni, bringája van, érdekes dolgokat mesél, megbízhatóan válaszol, érdeklődik...) olyan biztatóan hangzik! én tökre reménykedem és drukkolok neked!

    VálaszTörlés
  3. de jó, drukkolok nagyon! egyébként én anno tök véletlenül kavarodtam az azóta már férjem blogjára, ahol volt róla egy fénykép a fejlécben és akkor rögtön azt gondoltam, hogy ő lesz a férjem, pedig semmit nem tudtam róla (azt sem, hogy van-e családja) és még kommentelni sem mertem, csak egy hét múlva :) és aztán pár komment után írt emailt, 3 hónapig mi is rengeteget leveleztünk, majd találkoztunk és januárban volt a 7. házassági évfordulónk, szóval mondhatni én is hiszek a netes ismerkedésben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. húúúú, Fruzsi, ez a történet! :))

      Ilonka, jól hangzik mindez, főleg h tud írni. Drukkoloooooooook!

      Törlés
  4. Imádom a romantikus történeteket, úgyhogy hajrá!:-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon izgalmasan hangzik :)))

    VálaszTörlés
  6. Hajrá! :) De ne írogassatok túl sokáig, mert akkor meg fog törni a lendület és hamis képetek alakulhat ki egymásról.

    VálaszTörlés
  7. wááá, de izgi :) és melyik oldal ez?

    VálaszTörlés
  8. Vannak, igenis vannak internetes sikersztorik!!!

    VálaszTörlés
  9. Ez nagyon jól hangzik. :)

    Szép hosszú levelek, nem kell belőle mindent harapófogóval kihúzni, ő is kérdez, kommunikatív.

    A levelek szerintem mélyítik az ismeretséget, én hosszú levelezés párti vagyok. :))

    Szorítok! :)

    VálaszTörlés