2018. szeptember 24., hétfő

monday blues

Csodálatos angol időjárásra ébredtünk. Mit is mondhatnék, itt a szeptember vége, itt az ősz. Én ezt az időjárást, mikor csak egy kisdzsekinyi plusz réteg kell, még szeretem, volt is kedvem reggel suliba jönni (ez mondjuk azóta már elmúlt). Lehet sapit és/vagy sálat húzni, és ezek mind feldobják a szettem, ilyenkor több kedvem van sminkelni is. Egyébként egy ideje nincsen meg a kedvenc, matt Body Shop rúzsom (egész jó áron vannak csodálatos színek), gondoltam, elhagytam, ezért megvettem újra - persze azonnal megtaláltam a régit. Vennem kell(ene) őszi cipőt, ami nem tornacipő, de közben feleslegesnek érzem, minek hordana bárki (főleg én) nem tornacipőt, amikor az szoknyához és ruhához is tökéletesen illik?  Ma már újra van pasim, és színházba is megyünk, hoztam magunknak Vácról kaját ebédre (ősz=mindig ennék), szóval nincsen miért panaszkodnom.

A héten minden délutánra van programom, ráadásul van nálam 278 kijavítandó, 250 szavas esszé, szerdán vendégség is lesz nálunk, hétvégére pedig elutazunk - pedig legszívesebben  a takaró alatt fetrengnék a kanapén délutánonként.

Ilyeneket szeretnék őszre, csak megint borzasztóan el vannak vékonyodva a körmeim:







5 megjegyzés:

  1. már írtam egyszer, mert nekem is ugyanez a bajom, hogy ez mindennél jobb: goo.gl/CxWxus
    DM-ben tudsz venni (nem a lakkoknál van kitéve, hanem talán a reszelőknél, dobozban). drága, de megéri. nekem kb ez tartja össze a körmöm, erre kenek 1 v 2 réteg lakkot, meg ugyanennek a márkának a big shiny top coat-ját és majdnem 1 hétig tart, nem törik be. amúgy az alapozó lakk magában is jó, én konkrétan ezzel élek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaja, csak először valami vitaminos, belső megoldással próbálom megoldani a problémát, a múltkor dm-es kovaföldes vitamint szedtem, és az helyretette.

      Törlés
  2. de amúgy a köröm a lakkozósditól vékonyodik el? vagy mitől?

    csak mert mostanában szemezek megint a körömlakkokkal, de évek óta full elégedett vagyok a körmeim állapotával, és annyit nem érne meg, h megboruljanak tőle

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem eleve nagyon puhák és vékonyak a körmeim, de szerintem főleg vitaminhiány, bár gondolom a folyamatos lakkozás sem tesz feltétlenül jót neki. ha évek óta fennáll a probléma, én a táplálkozásra tippelnék.

      Törlés
  3. Ha gondolod, szívesen ajánlok ügyes körmöst :)

    VálaszTörlés