A szervezetem teljes sokként éli meg, hogy nem zabálok folyamatosan. Mondjuk miután két héten keresztül ízesebbnél ízesebb, szigorúan tápanyag-mentes szénhidrátokat (már rájöttem, hogy ez a finom ételek tudományos neve) pakoltam a számba megállás nélkül, talán nem érdemes rajta csodálkozni, hogy miután ma, az ebéd után jónéhány órával leküldtem a korgó gyomromba egy (amúgy teljesen korrekt) salátát, enyhén szólva nem elégültem ki. Úgyhogy még előhalásztam és megettem egy fél pomelót, ami amúgy egy zseniális gyümölcs, de az ízlelőbimbóim titokban abban reménykedtek, hogy valami csoda folytán a vékony hártya alatt zsíros, fokhagymás, sült csirkecombok lesznek. Még jó, hogy töküres a hűtőm, és ezt ugye a holnapi nap során sem tudom orvosolni.
A húsban tudtommal nincs (vagy csak minimális) a szénhidrát.:-)
VálaszTörlésMiben érzékelhető ez a "sokk"?
Tudom, csak viczeskedek:)
TörlésHát abban, hogy arra ösztökél, hogy egyek mindenfélét folyamatosan továbbra is.
Same here :(
VálaszTörlésSame here too, engem is mindig visszavet a december, meg általában a hideg meg a sötét. Ilyenkor tényleg hiányzik a szénhidrát, pedig tavasztól öszig már jól megvagyok nélküle. Az ilyenek miatt kezdödik nekem az új év/új szezon mindig csak február közepén, amikor már észrevehetöen hosszabbodnak a nappalok.
VálaszTörléspomeló!! a kedvenc gyümölcsöm :))
VálaszTörlés