2014. január 6., hétfő

Macskanő

Huh, gyilkos hosszúak a hétfőim. Mivel semennyi agysejtem nem maradt, valószínűleg mindenki jobban jár, ha nem állok neki filozofálni, pedig szándékomban állt. Kompenzációképpen viszont tessék, plüsskutya, itt épp boldogan kirándul velem. Szeretjük ezt a környéket, cukik a házak, van macskanő, és nem járnak autók, mi kell még? A második képen szintén ő, a Dunaparton, jelszóra (akadály!) felugrik a gátra, és utána nagyon boldog hogy ezzel örömet szerezhetett nekem, és jön csekkolni hogy én is hasonlóképp elégedett vagyok-e, a képen ez látható. A harmadik fotón pedig szép színesek a konfettik, de kizárólag a résekben.




12 megjegyzés:

  1. (vajon mennyire vagyok álmos, a macskakövet végig macskanőnek olvastam:))
    Bobek annyira aranyos hogy erős kísértést érzek egy kutya beszerzésére a macska mellé. de persze lakásba nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nemá, én is macskanőnek olvastam a címet, és végig vártam a macskanőre.

      Törlés
  2. A plüsskutyát vitted már kutyakozmetikushoz? Egy barátnőm kapott puligyereket és azt a jó tanácsot, hogy jó kozmetikussal kell elvégeztetni az első szőrtépést, akkor lesz szép zsinóros a bundája. Tudsz ilyet ajánlani?

    VálaszTörlés
  3. Évente kétszer járunk egy teljesen normál kozmetikushoz bundavágásra, de a szőrtépést azt pont én csinálom az elejétől. Utánaolvastam hogy hogy kell, szerintem nem kell hozzá specialista. Én nem egyszerre csinálom, hanem mindig mikor simogatom, néhány tincset megigazítok, így fel sem tűnik neki.

    VálaszTörlés
  4. én is macskanőnek olvastam, de én meg se lepődtem ezen, ez már egy újabb szint.

    VálaszTörlés
  5. Jól van, hát ha ti macskanőt akartok, akkor macskanő lesz. :)

    VálaszTörlés
  6. :) éés frankón átírta macskanőre…:P

    VálaszTörlés