2014. január 4., szombat

Narancssárga

Persze nekem is elegem van a nagy zabálásokból, finom, de egészséges ételeket kívánok. Salátát? Nem, nem annyira... Inkább valami meleget. És mi van itthon? Nem sok minden... Találtam a hűtőszekrényben némi sárgarépát, egy hervadozó sütőtököt, úgyhogy őket felszeleteltem, tepsibe raktam, közé dobtam egy csomó megtisztított fokhagymát, kapott egy ág rozmaringot, sót, borsot, egy pici olívaolajat, mézet csurgattam rá, bekapcsoltam a sütőt, elindítottam a Wolverine-t (sose nézzétek meg), és 20 perc múlva, villával a kezemben már azon bosszankodtam hogy nem kétszer ennyit csináltam. Isteni! A desszert, hogy a stílusos maradjak, egy narancs volt. 


8 megjegyzés:

  1. Jól hangzik, jól is néz ki, nem csoda, hogy finom is lett!
    Wolverine-ből én 20 percet ha néztem, aztán nem bírtam tovább unni magam. Te végignézted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végig"néztem", mármint ment, én meg 5 másik dolgot csináltam közben. A cselekményt nagy vonalakban követtem. Nagyon szar!:)

      Törlés
  2. Ezen felbuzdulva fôzök most egy mandarinos répalevest (mivel semmi más sincsen a hûtôben)! :)

    VálaszTörlés
  3. jajj, de jó, h írtad, most jutott eszembe, h van egy nagy darab sütőtök a hűtőben, amit nagypapámtól kaptam, kapcsolom is be a sütőt, de fini lesz :))

    VálaszTörlés
  4. Jól néz ki :) most néztem ilyen receptet, sütőtök miegymás, mert nekem is pihentetni kell a gyomrom. Pedig én nem is zabáltam annyit ünnepek alatt.

    VálaszTörlés
  5. no de honnan van ez a szép tányér? anthropologie?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy. :) Butlers, le is árazták miután megvettem. :)

      Törlés