2014. január 9., csütörtök

Prettiness

A kanapém nincsen rátolva a falra, mert túl széles, és nem fér be a két könyvespolc közé, meg tetszik is, hogy a tér közepén van. Emiatt viszont van mögötte egy elég széles hely, ahová konkrétan ezt a komódot néztem ki, szerintem jópofa, és jó sok mindet el tudnék benne süllyeszteni. Rátennék valami jópofa lámpát meg néhány színes apróságot, fölé meg a képeimet, amiket nemsokára tényleg bekeretezek. Annyira feldobná az egész nappalit!

            

Az alsó kettő kerül főlé, a legfelső a konyhába.

6 megjegyzés:

  1. Betegesen odavagyok ezért a komódért, és az egész sorozatért. Egyszer lesz ilyenem:)

    VálaszTörlés
  2. én meg gyakorlaitlag vérszemet kapok, ha meglátom a kanapé, könyvespolc, tér, rátolni, és közepe szavakat. miért nincs nálam közepe az egésznek? más miért tudja berendezni a lakását? mi a pics..ért vettem ki egy 2000+ lakást, ha nem lehet normálisan belakni? melyik agyhalott építész tervezte ezt?
    ehh. másnak bezzeg egy fekete komód megoldja a problémáját. én viszont ab ovo hülye vagyok, hogy ide költöztem.

    VálaszTörlés
  3. Szia Ilonka, nekem végre tavaly nyáron lett ilyen komódom (csak fehérben), még összerakni is boldogság volt :) Hatalmas, tágas, gyönyörű, szóval hajrá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ismerem, a piros, kisebb változata a fehérneműs komódom, és tényleg szupp, de ez meg annyira jó, hogy ilyen nagy. Amúgy picit gondolkodom a fehéren is, de tetszik a kék is, bár én leginkább sárgát szeretnék, olyat miért nem gyártanak?! :)

      Erre emlékeztek? Ez miért nincsen már sárgában???
      http://athome.kimvallee.com/2010/06/i-miss-the-yellow-hemnes-linen-cabinet/

      Törlés
    2. A sárga gyönyörű volt, de az új piros is szép, nehéz választani. Én azt sajnálom, hogy a sorozat nem minden darabja kapható minden színben, igazából leginkább ezért maradtam a fehérnél (van egy ruhásszekrényem is és nagyon fáj a fogam egy íróasztalra és egy üveges vitrinre is majd a távoli jövőben :))

      Törlés