2014. február 20., csütörtök

Facelift

Tegnap az egyik osztály aggódva kérdezte, hogy mitől vagyok ennyire fáradt (magyar fordítás: szarul nézek ki). Tényleg fáradt vagyok, és tudom is magamról hogy ez látszik rajtam, de miután előző este 2 órát jógáztam, majd 8 órát aludtam, ez kissé szíven ütött. 

Mindenesetre tegnap délután elmentem egy szoláriumba, és befeküdtem a napsütésbe 8 percre. Ma éjjel csak 6 órát aludtam, de így is úgy nézek ki alapozó, meg különösebb smink nélkül, mintha eltöltöttem volna két hetet valami napsütéses szanatóriumban nyaralóhelyen. Mondjuk én kimondottan nyár-típus vagyok, és nyáron energiából is 10X annyi szokott lenni bennem, egyszer mondta egy barátom, hogy jól áll neked a nyár, de azért érdekes, na.

Tudjátok, ha 8 percnyi D-vitamin injekció meg egy kis színkorrekció ennyit számít, akkor ezek után lehet hogy el kellene gondolkodnom a ráncfelvarráson, a zsírleszíváson meg a mellnagyobbításon is. 

Nicole Cioffe. A kép csak illusztráció, nem én vagyok rajta.


3 megjegyzés:

  1. én is szoktam járni, pont ezért. meg kis mértékben egészséges (főleg a téli depresszióra)

    VálaszTörlés
  2. Én meg a naptól és a szolitól is foltos leszek, úgyhogy nekem marad a kis fehérségem, viszont D vitamin cseppeket, na azt szedek!
    (jó amúgy nagyon az a zsiráf! :))

    VálaszTörlés
  3. hát nem szeretnélek benneteket megrémíteni, de én is csak így néha jártam szoliba..5 percre általában. aztán nem lett jó vége, pedig nem is kimondottan világos a bőröm. szóval óvatosan!

    VálaszTörlés