2014. február 8., szombat

Mindjárt tavasz

Néhány nyáron keresztül hordtam balerinákat, mert... Nem tudom, tetszettek. Nem voltak drágák, hát vettem belőlük mindenféle színben, szinte a hét minden napján másik párat húztam. Ha pedig összepiszkolódtak, bedobtam őket a mosógépbe, kiakasztottam őket a napra, és kezdődhetett az új életük. Aztán egyre kevésbé találtam őket kényelmesnek, és ahogy szépen lassan elkoptak, már nem vettem újakat.

Aztán tavaly tavasszal szembejött egy csodás, bársonyos, narancssárga loafer, talán magyarul sincsen más nevük, biztosan tudjátok, mire gondolok: 

Megvettem, és nem bántam meg, a balerinákhoz képest nagyon jól fogja a lábat, pici sarka is van, nagyon kényelmes, sokat hordtam nyáron, nagyon szerettem. Aztán nemrég, azon a néhány külföldi divatblogon amit olvasok, megláttam az utódját, ami szerintem pont ilyen kényelmes lehet, csak sokkal finomabb, nőiesebb: 





képek a shopboppról, katt a sokkoló árakért
Ugye milyen meseszépek? Őszintén, alig várom hogy itthon is megjelenjenek a boltokban, és belebújhassak egy ilyenbe. Ugye tudjuk mind, a Zara nagyon ügyesen pillanatok alatt lekoppintja a külföldi trendeket, és elérhetővé teszi a halandók számára is, nekem egyébként a cipőim 90%-a tőlük van. Ezért ma felmentem, a honlapjukra, és megtekintettem a tavaszi cipőkollekciójukat, hátha találok valami hasonlót. Ilyen szép kis darabokat nem láttam, ellenben vastag talpú holdjárókat bőven, komolyan, nem is értem. Én ilyen cipőket kérek szépen tavaszra!

cupcakesandcashmere.com

cupcakesandcashmere.com
ohjoy.blogs.com

ohjoy.blogs.com

6 megjegyzés:

  1. Haat ezek a cipok sajnos pont ugy viselkednek jaras kozben, ahogy az az utolso elotti kepen latszik...

    VálaszTörlés
  2. akár hiszed akár nem, Ica, de ezekkel az Orsay flats cipőkkel szemezek már tavasz óta, amikor Emily először posztolta, nekem ezek nagyon nagyon bejönnek: de nem mertem eddig online rendelni amerikából, mert nem szeretem ha nem próbálhatom fel + elég durva szállítási költségeket számítanak fel. De ha esetleg mégsem lesznek ilyenek nálunk (én egyelőre sehol nem látok ilyet, pedig a Zara kihozta már a magassarkú verzióát ennek múlt ősszel), és rendelnél online, szólj, mert ha többen rendelünk jobban megéri már csak a szállítási költség miatt is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ica :D :D Na majd kigondolom és írok!:)

      Törlés
    2. Szóval az egyik barátnőm küldte ezt a linket, itt jóval olcsóbb, és szerintem innen ingyen szállítanak (???) de én is a méret miatt aggódom.
      http://www.amazon.com/Breckelles-Qupid-POINTER-15X-POINTER-36-Pointer-54/dp/B00H3M1VKQ/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1391936980&sr=8-1-fkmr0&keywords=jenny+kayne+pointed+toe+flats

      Törlés
  3. Az Asos-nal is szokott lenni (nem tudom most van-e, mostanaban nem neztem, es nekik eleg dinamikus a keszletuk), normalis aron szallitanak, es a meretek is "europaiak". Nekem 39-es labam van, es a 39-es Asos cipok eddig mindig passzoltak.
    Tavaly nyaron szerettem volna ilyen kivagott loafert, aztan azert nem rendeltem, mert zoldet szerettem volna, es nem volt. (First world problems :-) )

    VálaszTörlés
  4. Képzeld, az oviban a legtrendibb anyuka jelent meg minap egy holdjáróban. Nem is tudtam hova rakni a helyzetet, de most már értem, hogy írtad. Ez a divat. Esmét... Brrr!

    Ez a loafer viszont állatira tetszik! (De mi van, ha tényleg úgy kijár belőle a láb, mint az utolsó előttin?)

    VálaszTörlés