2014. május 27., kedd

Life as such

Huh, hát jól elfáradtam, mondjuk hál'istennek kedd estére már letudom a hetem legnehezebb részét, az egymillió estig tartó órámat. Amúgy egyre inkább az év végét járjuk, a szakmai vizsgák meg a próbaérettségik miatt sok óra elmarad, és már az összes maradék hét (3) csak 4 napos lesz. És persze a gyerekekkel sem könnyű, elegük van mindenből, főleg az órákból, meg belőlünk. 

Olyanok vannak még, hogy 
  • Ma reggel felkeltem 6-kor, és futottam a Duna-parton, és ott állni a vízparton a napsütésben reggel fél 7-kor az egyik legjobb dolog, ami mostanában történt velem. Nem mondom, hogy minden reggel menni fog, de tényleg elképesztő plusz lendületet adott a naphoz, és hát mit tagadjam, büszke is voltam magamra elég rendesen. 
  • Holnap kettő darab órám lesz összesen, és aztán egy szuper barátnős, kisbabás délutánom. 
  • Csütörtökön találkozom egy fiúval, akit online ismertem meg, de az az igazság, hogy valahogy eszembe sem jut, hogy ebből valami lesz, iszunk valamit, dumálunk, és kész. Nem csak, hogy nem érzem magam készen a dologra, de most kedvem sincsen hozzá. Vagy nem is tudom. Ezt a pasizást annyira passzívan csinálom, hogy csak na. Vagy inkább nem is csinálom.
  • A vizslás fiú továbbra is sokat jelentkezik, cukiskodunk - online. Nem értem, pedig lenne kedvem barátkozni vele. A barátnőim szerint nekem kellene elhívnom őt randizni, mert biztosan csak nem mer, és akár igazuk is lehet, de én annyira szeretném, ha nem nekem kellene megtennem az első lépést. Arról már nem is beszélve, ha esetleg visszautasít, hah. 
  • Várom, hogy legyen sok időm magamra. Nagyon várom a vízparton fetrengést, a csokibarnaságot (még mindig nem merek rövidet harisnya nélkül hordani, pedig annyira hívogatnak a rövidnadrágjaim), a rengeteget olvasást, a piacozást, a főzőcskézést, kutyázást, barátnőzést, koncertre járást, csavargást, nyaralást. A magántanítványaim megmaradnak nyárra is, sőt, van néhány új jelentkező, ami zseniális egyensúly lesz a semmittevés mellett. 
  • Szeretnék elmenni pedikűröshöz, mert ugye jön a szandálos, papucsos időszak, de nálam ez a legdurvábban bizalmi szolgáltatás, ezzel kapcsolatban iszonyatosan válogatós vagyok, és nem találom a nagy ő-t. Ha tudtok jó pedikűröst a Dunakanyarban, ne habozzatok írni.
  • Anya főzött eperlekvárt. 

2 megjegyzés: