2014. május 31., szombat

Római nyáréjszaka

Pedig van ám mesélnivalóm, mert tegnap megint randevúm volt valakivel, akivel egy ideje kerülgetjük már egymást, a szimpátia is megvolt minden kétséget kizáróan, és bár nem egyszerűen jött össze, de végül tegnap sikerült megejtenünk egy találkát... És, hát nagyon jó volt. Elmentünk vacsorázni, nagyon finom thait ettünk a parthoz közel, a Margit híd pesti hídfőjénél, a Thai Chili Wok Bárban, és bár meglehetősen hideg volt (WTF? kérem vissza a nyaramat), sétáltunk egy óriásit, majd leültünk a Divinonál a Bazilika lába alatt, rendeltünk egy üveg Dúzsi rozét, amit aztán még ki kellett egészítenünk néhány fröccsel. Tiszta római nyáréjszaka amúgy ott, a meseszép kivilágított székesegyház és a csobogó szökőkút mellett üldögélni a finom fröccsel teli, nagy, párás poharakkal, főleg úgy, hogy szép, jókedvű fiatalok borozgattak körülöttünk mindenütt, a szomszéd asztalnál pedig két olasz fiatalember beszélgetett. Szóval nagyon hangulatos hely, én elég gyakran járok oda, majd próbáljátok ki ti is.  

Aztán még megnéztünk egy elektronikus bulit is az Akváriumban, mert Karányi volt, és én azt gondoltam, hogy ő nagyon cool, de aztán ott álltunk a menő fiatalok között, tőlünk karnyújtásnyira a jóképű, és meglepően fiatalka DJ lelkiismeretesen szolgáltatta a talpalávalót, kezünkben a sokadik, akkor jó ötletnek tűnő fröccs, és minden adva is lett volna a kerekedő táncos mulatsághoz, ha nem lett volna a zene elképesztően szar. Vagy csak mi nem értettünk valamit, nem tudom. 

Aztán, bár nem jellemző rám, mert hiszen most találkoztunk először, és nem szoktam ilyet csinálni első randin, de végül úgy alakult, hogy nála aludtam, reggel kaptam pingvines mamuszt, és csinált nekem reggelit, amivel végképp levett a lábamról, és bár nem teljesen hivatalosan, mert nem az övé a cicmicc, csak némi szeretgetésért és kajáért kurvulni jár a teraszára, de macskázhattam is egy kicsit. 

Talán még annyit elárulhatok, bár gondolom csalódást kell, hogy okozzak, hogy nem fiú az illető, és a romantikus szál teljesen hiányzik a történetből: egy virtuális molnárilonkás ismeretségből csináltunk hús-vér barátságot ezzel a legendary hashtaggel ellátott budapesti éjszakával, és biztos vagyok benne, hogy lesz még folytatás. Ti is jól ismeritek őt egyébként innen, a saját blogjaitokról és a komentekből, és szuperjófej leányzó, de nem árulom el, hogy ki az, hihi. 


12 megjegyzés:

  1. Tuti ez az: http://www.thaichiliwokbar.hu/bemutatkozas
    Egyik kedvenc helyem. :-)

    VálaszTörlés
  2. én is akarok Molnár Ilonkával randizni! :)

    VálaszTörlés
  3. Hát ezen jót nevettem! És kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól, h ki lehet az :)

    VálaszTörlés
  4. Divino a Bazilikanal es Dúzsi, ahh... <3
    mi is randizhatnank ujra valamikor!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A következő két hetem nagyon zsúfolt, de utána, ha vége lesz a sulinak, bármikor, ok?

      Törlés
  5. Hahaha, hát ez tetszett. :)) A kis cseles. Egy pillanatra azért megfordult a fejemben, hogy mivel nem az elejétől olvaslak, lehet lemaradtam valamiről, netalántán hogy mindkét nem felé húzhat a szíved, de ezt tudjuk be annak részemről, hogy mindjárt éjfél. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ugyanez jutott eszembe, el is kellett olvasnom még egyszer a posztot, hogy na most én értettem félre, vagy tényleg :)) Nálam meg tudjuk be annak, hogy lefáradt az agyam az elmúlt két napban :)

      Törlés
  6. Sajnos ilyen izgalmakkal nem szolgálhatok. :)

    VálaszTörlés
  7. Remekül felépített poszt, bekajáltam!
    Mondjuk megöl a kíváncsisááááág!

    VálaszTörlés