2014. június 30., hétfő

Peace, love and sandy feet

Még mindig nem vagyok valami jókedvű, és ez a béna októberi időjárás sem segít, kérem vissza a nyaramat. Mondjuk azt nem értem, hogy mi ez a nyűgös, álmos hétfő-feeling, mikor nem is kell dolgoznom (na jó, ma pont van két diákom, és persze a nap két különböző végében, mondjuk jöjjenek is, hogy legyen miből finom kajákat venni, utazni, meg jönnek ám a leárazások, és kéne egy csomó új fehérszínesnemű is a régiek helyett). Egyébként végül nem mentem el a Wampra, így tudok a legjobban spórolni, pedig nagyon szeretnék egy új, kisebb méretű, vállon átdobós oldaltáskát is, mert rájöttem, hogy mindig ugyanazt hordom.

Tegnap délután megint lementem a Duna-partra a könyvemmel, és iszonyatosan fújt a meleg, trópusi-szerű szél, de most valahogy nem bántam, annyira jó ott. Ma délután 4-kor jön a második diákom, és ha lelép, azonnal lerogyok a kanapéra olvasni. Szörnyen álmos vagyok. Részvétem mindenkinek, aki valami légkondis irodában próbálja túlélni a mai napot, miközben mindannyiunknak ilyesmi nyár járna:








3 megjegyzés:

  1. Áááá utolsó kééép! :) Ilonka, mindig feldobod a napom, és most kell is, mert még túlórázom (mint látjuk! :)
    Kész vagyok ettől hogy egyik nap 19 fok másnap meg 30, öregszem, nem bírom! :( a folyamatos 30, az ok!

    VálaszTörlés
  2. akkor emiatt nem sikerült a meglepetésem az utolsó kókuszvízzel. vagyis, mert nem voltál Wampon. jövő héten is lesz, csak mondom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy NAGYON gondolkodtam rajta még az uccsó pillanatban is, ha tudtam volna hogy ott kell lennem...! :) Na majd a jövő héten ott leszek!

      Törlés