2014. július 15., kedd

Bossa nova, baby

Letöltöttem úgy 10 albumnyi ilyen-olyan bossa novát, rászinkronizáltam az iPademre*  és a nyáron mást már nem is fogok hallgatni, annyira nyár és hőség, csupa brazil gondtalanság, Mojito, szerelem, gyönyörű napbarnított testek, tánc és homokos tengerpart.



*azt hogy kell neki megmondani, hogy ne szinkronizáljon már 6000 fényképet a laptopommal? Fél napig tartott, mindez, hogy rajta legyenek a zenéim. Köszi, Apple.

3 megjegyzés:

  1. az ipodomnál úgy van, hogy amikor bedugod, és belép az itunes, mutatja, hogy mennyi memória maradt meg stb. akkor ott ki lehet pipálni, hogy automata szinkronizálás legyen, vagy nem, neked nincs ilyen lehetőség?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A telefonnál meg az iPodnál nem áll neki mindent szinkronizálni. Ez az opció nem rémlik, majd megnézem. És ha nem atomatikus, akkor ki tudod jelölni h mit szinkronizáljon, és mit nem?

      Törlés
  2. En is imadom a bossa novat. A londoni barokban, ahol dolgoztam folyamatosan a lebutitott valtozata szolt, de valahogy megis emlekeztet azokra az idokre. A brazil portugal pedig annyira vicces es jatekos, hogy mindig mosolyt csal az arcomra.

    VálaszTörlés