2014. július 21., hétfő

Looking for love (in all the wrong places)

A tegnapi napom arról szólt, hogy fura helyzetekbe keveredek. A bringatúra után még fürödtem egy kicsit a parton, aztán itthon összeszedtem magam, majd elmentem megnézni egy olyan zenekart, akiket nagyon nem szeretek, de a gitárosuk, aki az egyik legjobb rockgitáros jelenleg itthon, egy nagyon régi barátom, és ezer éve nem találkoztunk, gondoltam, meglepem. Már nagyban ment a koncert, előttük lelkes, ücsörgő közönség, én meg előresétáltam, integettem, és annyira meglepődött és megörült, hogy ő is elkezdett tiszta erőből integetni, meg mutatta, hogy a koncert után felhív, ami gitározás közben ugye nem túl praktikus, nézett is a zenekar, hogy mi ez a csend, ami a gitárból szól, hihi. 

Aztán szereztem magamnak egy hosszúlépést, majd hátramentem, és becsatlakoztam néhány ismerőshöz, ahol az egyik srác (akit nemrégiben hagyott el a felesége) úgy elkezdte nekem csapni a szelet, hogy azon sem csodálkoztam volna, ha 10 perc múlva megkéri a kezem, majd 15 perc múlva megérkezett egy lány, akiről kiderült, hogy a barátnője. Hmmm. 

Aztán a koncert után bevitt a rocksztár barátom a backstage-be, ahol persze őrület volt, ezek a zenészek úgy isznak, mintha nem lenne holnap, és ökörködtünk egy csomót, majd kivittem a srácokat a közönség, meg a haverjaim közé, és együtt táncoltunk a következő zenekarra, nagyon vicces volt. És aztán annyira jól érezték magukat, hogy ketten nem mentek haza a turnébusszal, hanem ez a fiú, a haverom kézen fogott, és elmentünk mindenfelé pörögni, bemutattam mindenkinek, meg persze ő is engem, mert ezek a rocksztárok természetesen mindenhol mindenkit ismernek. Aztán azon vettem észre magam, hogy a srác tiszta erőből udvarol nekem, jól egymásba is gabalyodtunk, ami részemről vicces, mert hát ő egy nagyon-nagyon vonzó férfi (talán anna metálsztárjához tudnám hasonlítani), nekem most épp jólesik, ha szépeket duruzsolnak a fülembe, és hát szerintem az ilyen kalandok a legizgibbek a szinglilétben, de azért mégis kicsit wtf volt, mert tényleg régen, és jól ismerjük egymást, én a családját is ismerem, meg a(z állítólag nem aktuális, de nekem ez gyanús) barátnőjével is jóban vagyok. De amikor ott tartottunk, hogy de ő akkor ugye nálam aludhat, azon csak vigyorogtam, és akkor szépen hazajöttem. És a legnagyobb wtf pedig egy perce történt, merthogy csörög a telefonom, és ő volt, hogy mennyire jól érezte magát, és mikor láthat megint, de én nem akarok folytatást.

És persze a vizslás fiú tegnap már akart volna találkozni velem, de én ugye nem értem rá, de megírtam neki, hova megyek, és most azon izgulok, hogy kurvára remélem, hogy nem látott, amint egy agyontetovált adonisszal, aki időnként kisimogatja a szőke hajam a fülemből, hogy jobban érvényesüljön az oda adott puszi, kézen fogva andalgok.

1 megjegyzés:

  1. :D hát ez sűrű volt. á, és régen mennyi ilyesmit csináltam, atyaég

    VálaszTörlés