2014. augusztus 15., péntek

Harmadnap

Ma még nem igazán voltam tele energiával, pedig tegnap este 9-kor (!) elaludtam. Hát igen, 30 éves kor után a másnapot kiegészíti a harmadnap is, annyira jó, bele sem merek gondolni, mi lesz 40-en túl. 

De reggel összeszedtem magam és elmentem futni, majd zuhany és reggeli után elvittem a kutyát sétálni, és pont összefutottunk a vizslás fiúval, aki meghívott fagyizni, majd csavarogtunk. Jó lenne, ha tudnék ezeknek a spontán, tök jó közös programoknak örülni, ha tudnám értékelni, hogy van az életemben egy olyan pasi, akivel lehet ilyeneket csinálni, és kíváncsi rám, ahelyett, hogy azon szomorkodnék, hogy a nap további részében nem ért rá(m), és hogy már megint én nyomultam, pedig megfogadtam, hogy többet nem fogok. 

Ebédre halat sütöttem salátával, az előbbit sikerült szétégetnem, illetve megfüstölnöm, ami miatt eléggé el voltam keseredve, és borzalmas volt, de azért eltűntettem. Rég volt, hogy utoljára ennyire elcsesztem valamit a konyhában. Délután nagyon akartam napsütést, meg vízpartot, nap még akadt is, de árad a Duna, alig van part, csak egy pici, nagyon forgalmas részt találtam, és csak egy kicsit bírtam olvasni, mert kocsik (wtf), pofátlan kutyák, káromkodó horgászok meg visongó gyerekek, miközben én zent akartam kettesben a könyvemmel. Szóval hazamentem, eléggé nyűgösen, összeszedtem a bringám és idegből elbicikliztem Nagymarosra, az helyretett - volna, ha a kurvadrága nagygenerál után, amikor is a vázon kívül kvázi mindent kicseréltek a bringámon, nem működne a montim váltója sokkal szarabbul, mint előtte. Mondjuk tény, hogy a láncom már nem esik le, és a váltó úgy vált, mint a vaj, már HA vált, ugyanis elég rapszódikusan működik, nem lehet rá számítani, és ez tekerés közben elég komoly stresszforrás, most nem tudom, visszavigyem-e, vagy ez van, ezt kell szeretni.  

felicita sala

Jó lenne, ha lenne itthon kajám (úgy értem, mondjuk hamburger, répa az van), vagy lenne kedvem főzni valamit, de sajnos nincs. Asszem kicsit olvasok, és aztán legyen gyorsan holnap. Szerintem amúgy már konkrétan nem bírok magammal mit kezdeni (tudom, nénikém), lehet, hogy nem is baj, hogy a jövő héten már indul a suli (mondjuk ebbe nem annyira van még kedvem belegondolni).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése