2014. augusztus 17., vasárnap

Muszáj szembenéznem

Vajon mit iszogatok a kanapén, nyakig betakarva, meleg zoknival a lábamon? Neocitránt:(. Ugyanis azt hiszem halálosan megfáztam, és nálam csak ilyenkor szokott jönni a java, és ha fejem tetejére állok, akkor sem tudom megakadályozni, hogy ledöntsön a lábamról. Szóval ezért ment reggel rosszul a futás, ezért voltam energiátlan és nyűgös, és kellett 5 (!!!) kávét innom. 

Tegnap reggel voltam a piacon, vásároltam, és egyszer csak felnéztem, és ott állt mellettem a vizslás fiú, vigyorogva. És ahogy megláttam, olyan óriásit dobbant a szívem, gyomorliftezéssel egybekötve, hogy nem tudtam nem észrevenni, hogy el vagyok veszve. Ennek akár örülhetnénk is, de az utóbbi egy hétben többször is nyomultam, hogy csináljunk ezt vagy azt, főleg olyankor, mikor ő jelentkezett valamiért, például kérdezte, mit csinálok délután, és írtam, hogy bringázni megyek, jöjjön ő is, de mindig mond valami kifogást, és nem mond helyette más időpontot vagy programot. És ma reggel is írt cukiságokat, majd megbeszéltük, hogy este találkozunk, de megint lemondta. És úgy érzem, hogy ennyi volt, nem adhatok neki 594 esélyt, ha gimisek lennénk, azt mondanám, oké, de könyörgöm, 36 éves vagyok. Ha együtt vagyunk, akkor a világ legédesebb pasija, de amúgy nem tudja, mit akar, én meg nem tudom eldönteni helyette. 

Ma pedig itt volt a fotós (aki amúgy csak hobbifotós), aki amióta lepattintottam, és taplón viselkedtem vele, visszavonulót fújt, kedves, de nem nyomul, ami határozottan vonzóbbá tette őt a szememben (nők...). Megint jött fotózni, másokat, bejelentkezett, aztán találkoztunk, és megint lefényképezett, más helyszínen, ahol eredetileg szerettem volna, a kutyával, pusztán szívességből, mert persze ezt a képet már nem tudja felhasználni a sorozatához, hogy nézne ki, hogy egy emberről több fotó, pedig annyira jó lett ez is. Aztán hálából elvittem sütizni meg kávézni, és annyira jó volt megint, mint mikor először találkoztunk, dumáltunk, ő dolgozott a képeken, mintha ezer éve ismernénk egymást, és látom, hogy odavan értem, és persze tudom, hogy valószínűleg nekem is nagyon tetszene, ha nem a vizslás fiúban reménykednék folyamatosan, aki pedig tojik a fejemre. Hááát. 

Fáj a torkom és lázas vagyok.

23 megjegyzés:

  1. En is lebetegedtem, laz torokgyula levertseg..nem is indultunk meg el emiatt.Szerintem ez a szigetitisz.
    (Sandor szerint ebola)

    VálaszTörlés
  2. Akkor én is ebolás vagyok :( mi van itt?

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást!
    Nagyon ördögtől való lenne megkérdezni a vizslás fiútól, hogy most akkor mit akar?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Nem lenne, de különböző okok miatt nincs kedvem.

      Törlés
    2. Én soha nem mernék ilyet megkérdezni. Sokáig azt hittem, az önbecsülés/egó miatt, de aztán rájöttem, a romantikát teszi tönkre a számomra, azt a klasszikus lovagregényes-udvarlós-meghódítós dolgot, amire a szívem mélyén vágyom. Tudom, hogy sok nőt ezt nem is érdekel, mert az eredmény a lényeg, de nálam totál agyoncsapna mindent az ilyen "rámenősség".

      Szerencsére most találkoztam egy fiúval, aki rózsát hoz és mindig ő akarja vezetni az autót és megszereli a hűtőszekrényt, úgyhogy örül a maradi fejem :)))

      Nem tudom, ilonka hogy van ezzel, de gyanítom, hogy hasonlóan...

      Törlés
    3. Én nem hiszem, hogy ezekkel a dolgokkal gond lenne, mert ha együtt vagyunk, olyan jó kis határozott és férfias, de az van, hogy nem vagyok hajlandó ezt a lépést meglépni helyette, (én úgy érzem) nem állhatok elé, hogy figyelj, jelenleg a legjobb dolog vagy az életemben, kellesz nekem, hát te hogy érzel? Álljon ő elém.

      Törlés
    4. Ja, és nagyon örülök neked, Trillian!:)

      Törlés
    5. Szerintem teljesen igazad van, nekem az jön le, hogy pont azt az egy dolgot nem érzed biztosan, hogy ő is akarja-e ezt az egészet. És pont ez az elédállás lehetne a bizonyíték...
      Vajon mire vár?

      Törlés
  4. Minden ebolásnak, és nem ebolásnak gyors gyógyulást!

    VálaszTörlés
  5. Én nem voltam a Szigeten, mégis egy hete beteg vagyok. Jobbulást mindenkinek!

    VálaszTörlés
  6. Minden lehet :) Leginkább ezt a hülye változékony időt gyanusítom

    VálaszTörlés
  7. Szerintem ha letojod, nem hívod sehova, még ha meg is kérdezi, és másfelé nyitsz, ott fog dorombolni az ajtóban. A férfiak meg ilyenek. Gyógyulást. Én persze sose vagyok beteg, pedig idén még nyaralni se voltam... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát meglátjuk, mert letojom ezután. Kicsit lemondtam róla.

      Törlés
    2. De azért úgy szeretném, ha dorombolna az ajtómban:).

      Törlés