2014. augusztus 6., szerda

My boyfriend this summer

Vannak olyan ruhadarabok, amiket az ember megvesz, és aztán maximum egyszer-kétszer veszi fel utána, neadjisten soha, kidobott pénz. És vannak azok, amik nagyon-nagyon működnek, és minden fillért megérnek. Persze, hogy az adott ruci melyik kategóriába esik, 99%-ban csak utólag derül ki.

Még nyár elején vettem egy boyfriend farmer rövidnadrágot. Elég határozott kép volt a fejemben, hogy mit szeretnék, egy darabig keresgéltem: szakadt, csípőre letolható, nagyon laza, elég bő, tökéletes fazonú darabot, és végül a Mangoban találtam egyet 8000 ft-ért, amit drágának találtam egy rövidnaciért, de annyira tetszett, hogy hazavittem, ő az: 


Szerintem nem volt olyan nap, hogy ne vettem volna fel, ezer kombinációban hordtam: bringázni atlétával és tornacipővel, kutyát sétáltatni és strandra strandpapuccsal, mulatni kisvirágos, nőies felsőkkel, szép szandival, hidegebb éjszakákon bakanccsal és blézerrel. Annyira szerettem, hogy gondot okozott találni egy napot, hogy kimossam, mert akkor aznap ugye nem tudom felvenni. Így aztán nem is sokat mostam, még jó, hogy fekete, és bírja a gyűrődést. Kösz, rövidnadrág, a közös nyári kalandokat!

7 megjegyzés:

  1. Én mindig elhatározom, hogy ha találok egy olyan ruhadarabot, ami nagyon bejön, veszek belőle gyorsan még egyet. Persze ezt még nem sikerült kiviteleznem...:p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem néhányszor igen, de nem olyan praktikus, mert akkor olyan mintha mindig ugyan az lenne rajtam :D

      de ez a sort ténlyeg szuper!

      Törlés
  2. Rita: dettó :D

    nekem az ide nagy kedvencem egy h&m-es leárazott gyerekfelső, 720 forintért vettem és szuperjó <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, a gyerek osztályt én is ismerem a h&m-ben ;)

      Törlés
  3. nekem egy fekete tunika-hosszúujjú ruhaszerűséggel volt ez. Farmerrel télen derékmelengetős, harisnyával szép cipővel, ékszerekkel szexi, leggingsszel lezser... egy világ dőlt össze bennem, amikor javíthatatlanul kiszakadt. utána találtam egy hasonlót máshol, és gondolkodás nélkül megvettem, hidegebb időben kb naponta azt hordanám, már bánom, hogy nem táraztam be belőle. azt hiszem, mindenkinek vannak ilyen darabjai. és ha valami lesz velük, elgondolkozol, hogy na de mit hordtam előtte.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is egy fekete shortom van, szintén idei vétel, és sokallottam az árát, de azóta is nagy a szerelem. És szintén kombinálom sport cipővel, szandállal, magas sarkúval :)

    VálaszTörlés