2014. október 27., hétfő

Better things will surely come my way

Mostanában az a benyomásom, mintha mindenki kevesebbet írna, én is, persze, nem szemrehányásként mondom, de időnként megnyitom a readert, és nincsen benne új bejegyzés, ami rendkívül nagy szomorúsággal tölt el engem, a függő blogolvasót. Találtam viszont néhány nagyon kellemes, számomra ismeretlen blogot, jól belepakoltam őket a bloglistámba, és most nagyon jó őket visszafelé szemezgetni.

Közben új eredményekre tettem szert a párkapcsolati vitákkal (veszekedésekkel) kapcsolatos kutatásaim során, és már nem tartok tőlük annyira, sőt. Na jó, nem sőt, de már látom a veszekedések pozitív oldalát, különös tekintettel a kibékülésre. Majd kifejtem ezt valamikor, nagyon érdekes. 

És ma voltak otthon óráim, és vonattal jövök be épp Budapestre találkozni a bloggerinákkal (És, honnan ismered ezeket a barátnőidet? Öööizé.), az utolsó diákom kihozott a vasútállomásra, kitett, vettem jegyet, majd majdnem odafagytam a peronra. Októberben. Télikabátban, sálban, kesztyűben, sapkában. Mikor lesz már tavasz???

6 megjegyzés:

  1. Gordon módszer! Nekem ez vált be. Mikor először alkalmaztam olyan sutának éreztem az egészet, de idővel rájöttem, hogy mennyire hasznos.
    http://www.etk.pte.hu/files/tiny_mce/File/oktatas/OktatasiAnyagok/Didaktika/gordonmodszer.doc

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huh, hát ezt még tanulmányoznom kell, így elsőre nem teljesen tiszta. Köszi!

      Törlés
  2. P.S Itt TAVASZ van :) egy szál pólóban lézengek, csicseregnek a madarak és ha nem állna esőre, akkor melegen sütne a nap, úgy 25 foknyi. Most meg kell elégednem csak 20 körülivel.

    VálaszTörlés
  3. Első kommentem itt, de imádom a blogod!
    Szabad kérdezni, hogy mik az új blogok, amiket találtál - én örök kutatásban vagyok, tegnap is találtam kettőt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :* Criollo: http://criollo-unique.blogspot.hu/ Mara: http://liliomegmara.blogspot.hu/

      Törlés