2014. október 23., csütörtök

Country living

Biztos van, aki nem örül neki, de nekem bejön ez az időjárás, végre hordhatom a szép csizmáimat, meg a meleg pulcsikat, lehet jó rétegesen öltözni, és lehet kesztyűt meg sapkát húzni. Mondjuk a szél nem a barátom, ideges leszek tőle, meg hát össze-vissza fújja a hajam, lehet hogy Taftot kéne használnom, nem tudom. Láttam a Zarában gyönyörű igazi bőr csizmákat, és nagy a kísértés, hogy megint beruházzak egyre, nekem az összes csizmám onnan, és nagyon szeretem őket, bár kell venni beléjük harántemelős talpbetétet, és úgy már kényelmesek is, nem csak szépek. Egy gyönyörű barna bőr csizma szerintem bármilyen téli öltözetet, akár egy szűk farmert is, pulcsival, nagyon feldob.

Tegnap próbám volt délután-este, így úgy terveztük, hogy suli után bevásárolunk, összepakolunk, bemegyünk Budapestre, én próbálok a srácokkal, bent alszunk, és a következő néhány napot Budapesten töltjük, amihez nagyon volt kedvem. Ám egy ponton kicsit elbizonytalanodtam, és ránéztem a pasimra, hogy szíved szerint te inkább maradnál, vagy bemennél Budapestre? És rögtön mondta, hogy maradna, mert itt nálam olyan jó otthonos, van kényelmes kanapé, nagy TV,  jól felszerelt konyha, itt van Bobek, van a kutyiknak kert, csend van és nyugi... Sokkal jobbak a feltételek a kényelmes semmittevéshez. És mivel ugyanez volt a fejemben, úgy döntöttünk, hogy maradunk, majd bemegyünk holnap, vagy amikor kedvünk lesz aktívkodni, moziba, vagy koncertre menni. 

Úgyhogy itthon hagytam a pasim a bökikkel és bementem vonattal, elsétáltam a Podmaniczky utcáig a trolihoz, és hálát adtam az égnek, hogy nem ültünk autóba, hogy átszeljük a várost, elképesztő forgalom volt, a srácok közül ketten autóval jöttek, és 1 óra 45 perc alatt értek a városligethez Csillebércről (és így 45 percet késtek, amin kicsit kiakadtam). Éjjel pedig leszálltam a vonatról otthon, és ott állt a pasim a peron végén a hidegben, a két oldalán pedig a két fekete kutya üldögélt a pórázaik végén míg meg nem láttak, és ez a látvány nekem egy hosszú nap végén semmivel sem összehasonlítható.

1 megjegyzés: