2014. november 2., vasárnap

Nos

Nos, akárhogy is nézem, kénytelen vagyok tudomásul venni, hogy elrepült a másfél hét, és holnaptól megint munka van. Ez persze jó, mert megint indulnak a tevékeny napok, tettrekész vagyok, és van egy csomó tervem is. November végéig fel kell töltenem a portfólióm is, amivel lesz sok munka, de sikerült foglalkoznom vele, bizonyos részei elkészültek, és nem félek tőle, csak nem szabad az utolsó pillanatra hagynom, amire sajnos hajlamos vagyok.

A múlt héten egy csomó jó kis találkozóm volt, és fel is töltődtem a beszélgetésekkel meg a nevetésekkel, és ez holnap este is folytatódik, meg remélem, egész télen. Nagyon jó érzés a dilemmáimat, a problémáimat elmondani másoknak, és fontos, hogy más szemével lássam a helyzeteket, amikben vagyok, amik így egyáltalán nem tűnnek már olyan ijesztőnek. Még mindig küzdök azzal, hogy az én életemben eddig nem volt helyük a konfliktusoknak, és most meg kell tanulnom elmondani, ha valami bajom van, valamint nem megbántódni, és mondjuk szakítani, ha kritikát kapok. Szerintem nagyon jó úton járunk, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy a megfelelő ember van mellettem ahhoz, hogy ezeket meg tudjam tanulni. 

Holnap megint ünneplőben kell mennem a suliba, mert tudjátok, mi egyházi iskola vagyunk, és lesz templomi ünnepség, és most lesz először, hogy nem állok majd reggel tanácstalanul a szekrény előtt, ugyanis képzeljétek, vettem egy fehér blúzt, pont olyan egyszerűt, mint amit kerestem, kvázi egy nőiesített, karcsúsított vászon inget. Már hónapok óta vadászom, de vagy nagyon béna minőségűeket találok, vagy ilyen bő, lenge selyem blúzokat, amiket maximum anyukámon tudok elképzelni. És csütörtökön álltam a Mangoban épp fehér ing vadászaton, és pont hívott a pasim, hogy mizu, ő végzett, találkozzunk, és megbeszéltük, hogy 10 perc múlva a szokott helyen, és én ekkor megláttam egy szép fehér inget, bevittem a próbafülkébe, felpróbáltam, kifizettem, és a pasim előtt odaértem az onnan 5 percre lévő találkozóhelyre. Úgy örülök neki, mintha valami csodás, színes egyedi cuccot vadásztam volna, nem is értem.


4 megjegyzés:

  1. Egyházi iskola? Mióta? Amikor oda jártam hamva sem volt. A fehér ing vadászat nálam több mint 1 éve folyik. Én még sajnos nem találtam meg... :(

    VálaszTörlés
  2. műveletlen tuskó vagyok, azt hiszem :O Milyen ünnep van most egyházilag? :O

    VálaszTörlés