2015. március 16., hétfő

A hétvége vége

A múlt hetet majdnem végig külön töltöttük, illetve csak 1-1 este találkoztunk, így egészen más volt együtt lenni hétvégén, és akkor is csak szombat reggeltől vasárnap estig, mert volt egy csomó készülnivalóm, amihez kellett a laptopom meg a könyveim. Intenzívebb volt az együtt töltött idő, koncentráltabb, és nyugodtabb is valahogy, pont olyan, amilyenre most szükségem van. 

Köszi a tanácsokat, végül egy hozzánk közeli kis kávézóban voltunk reggelizni, ami tökéletes volt, de legközelebb kipróbálunk más helyeket is, a Kinót, meg a Brióst például. Egyébként a Briósban reggeliztem egyszer, mikor megnyílt, de borzasztóan lassú volt a kiszolgálás, persze adok nekik újabb esélyt, mert az évekkel ezelőtt volt, na meg van bundás kenyerük. 

A szombatot egyébként végigdideregtem, nem tudom, hogy tényleg ennyire hideg volt-e, vagy az én tartalékaim vannak lemerülve, de mentünk az utcán, és kabátban, sálban, sapkában, kesztyűben, és vacogott a fogam. Vasárnap meg már durva tavasz volt, és pulcsiban mászkáltunk. Szombaton meg voltunk a Decathlonban, ahol én úgy 6-7 éve járhattam utoljára, most meg mindent meg akartam venni, annyira jó cuccok vannak szuper áron, oda vagyok a saját márkás termékeikért. Vettem görkorit (mert azért mentünk) meg sisakot, amit bringázáshoz is akartam már, mert a kerékpáros ismerőseim csúnyán néznek rám, hogy anélkül tekerek, meg egy pulcsit meg cicanadrágot, és mindent fillérekért. A kori iszonyú jó, legszívesebben abban aludnék, és már álmomban is korizom, ébren meg konkrétan mindent abban csinálok.


Főzök, például
Vasárnap pedig aludtunk, ettünk, meg koriztunk. És ma még a hétfő is egészen oké, nem is értem, mi van velem.

6 megjegyzés:

  1. tök jó hogy ennyire inspirál a kori:) a boardos karriereddel mi lesz? én nagyon tervezgetem, hogy veszek egyet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tudod, a pasim nagyon jól korizik, tud tanítani, adja magát, hogy erre álljak rá. a gördeszka is laza, de az nekem nincs, meg nem látom magam azzal nyilvánosság előtt:)

      Törlés
  2. Jót mosolyogtam a képen:) kb amikor annak idején megvettem az én görkorimat, ugyanígy voltam, le sem vettem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de mondom, még álmomban is folyamatosan korizok, a suliban, például, és az egyik kolléganő támogat. nagyon vicces. :) és, megmaradt a lelkesedés?

      Törlés
  3. Jó, de mit főztél?


    Állati klassz az egész! :)

    VálaszTörlés