2015. március 13., péntek

Busy

A tegnapi nap híre, hogy lett témavezetőm, aki önszántából elvállalt, nagyon örülök. Mondjuk mereven elzárkózik előle, hogy találkozzunk, mindent a fach-jában kell, hogy hagyjak, azzal jelszóval, hogy így nem kell időpontot egyeztetnünk, ez mondjuk kicsit gyanús. 

Tegnap végül hál'istennek nem kellett bemennem Budapestre, viszont volt egy csomó dolgom, el kellett vinni állatorvoshoz a macskát (úgy tűnt, fáj a füle, de semmi baja, most a fogára tippelünk, megfigyelés alatt tartom) és a kutyát (oltásért), fordítanom kellett, dolgozatokat javítani, segíteni a pasimnak az egyik új projektjében, na és persze össze kellett pofozni a portfólióm olyan formába, hogy át tudjam küldeni a témavezetőnek (én már nem is emlékszem, hogy működtek ezek a dolgok a Dropbox előtt, most csak bepakolok mindent egy mappába, átküldöm a linket, és voilá, lát mindent). 

Mivel napok óta csak fél órákat töltök itthon, olyan kupi generálódott a hét eleje óta, hogy szégyen. És mivel én dolgozni csak tökéletes rendben és tisztaságban tudok, a takarítást is be kellett illeszteni a teendők közé. Úgyhogy hajnal 1-kor fejeztem be a dolgozatok kijavítását, viszont mindennel készen lettem. Szerintem régen volt utoljára ennyire termékeny napom. 

És ma megint be kell mennem a fővárosba egyetemezni, de hideg van és álmos vagyok és nincskedveeeeem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése