2015. március 10., kedd

Helyzetjelentés

Lecseréltem az oldalsávból a fotókat sajátokra, egy kivételével - a szemüveges cicát nagyon szeretem, ő a nappalim falán is itt van velem. Majd bővítem még a sort, ha készülnek szép, új, ilonkás fotók. 

  • Örülök: ...ma este egyedül vagyok itthon, készítek tonhalkrémet meg salit, megnézem a Walking Dead maradék részeit, meg dolgozatokat javítanék, ha nem felejtettem volna őket a suliban. Ma erre van szükségem, no meg arra, hogy jó korán lefeküdjek aludni, és kialudjam magam. A hét maradék napjai extrán pörgősek lesznek, de ma kell nekem egy kis láblógatás. Egyedül.
  • Szomorú vagyok: ...nem találok témavezetőt a szakdolgozatomhoz. Azt mondták, keressek olyat, akit ismerek (nincs ilyen, ezer éve jártam oda), vagy akinek a profiljába illik a témám (nem találok ilyet). Akiket eddig megkérdeztem, nem vállalnak el, mert túlságosan elfoglaltak. A tanszékvezető (aki szintén nemet mondott, mert már túl sok szakdolgozója van) azt mondta, ezt személyesen kell intézni, menjek be, és kuncsorogjak a tanároknál, de mire én suli után beérek Budapestre, már nem nagyon vannak ott. Körülbelül csak alá kéne írni a témabejelentőmet, maga a szakdoga kvázi kész van, esküszöm, nem is nagyon zaklatnám őket. Nem nagyon tudom, mit csináljak. 
  • Izgulok: ...szerdán megint megyek bloggertalálkára! <3
  • El vagyok keseredve: ...ööö. Szerintem kicsit meghíztam. :) Mondjuk tény, hogy iszonyú jókat eszem mostanában, és egészségeseket is. Csak sokszor. És sokat!
  • Alig várom: ...az egész tavaszt. Annyira jó! Esküszöm, én már azt is érzem, hogy mindjárt itt a nyár. Mondjuk ebben biztosan közrejátszik az is, hogy ma végignéztem a tavaly nyári fotókat. Ó de jó. :) Ma sárga tornacipőben, nyitott kabátban mentem suliba. Autóval. 
  • Tervezem: ...el kell vinnem a macsekot állatorvoshoz, mert szerintem fáj a füle. Szerintem fülatka. Mondanám, hogy milyen cuki nevű kis állat, de inkább rohadjon meg, és hagyja békén a kiscicám cakkos fülecskéit.
  • Hangulat: ...végül csak rendbe jött ez a hétfő. Úgyhogy pihenős, töltekezős, blogolós, befelé figyelős. Ja, meg zombis. 

ezért a szoknyáért ölni tudnék. 

8 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én eddig csak olvastalak, de most muszáj, hogy megírjam, mennyire nagyon tetszenek az új fotók. Szuperek a színek!
    Dominika

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a fotók!
    A macis szoknya klassz, csak kár, hogy aranyárban adják :(

    VálaszTörlés
  3. Elte Anglisztika, igaz? Ott végeztem (de csak minor volt az angol és BA), ha esetleg tudok valamit segíteni,szólj. Meg tudom esetleg kérdezni főszakosoktól, hogy milyen témával kihez lehetne fordulni. Egyébként van valami olyan lehetôség is,hogy konzulens nélkül is le lehet adni,csak pozitívabban értékelik,ha van témavezetőd.Esetleg erre is rákérdezhetsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ott már van diplomám, ez most nyelvpedagógia.

      Törlés
    2. Ja,értem.Azért gondoltam,mert írtad,hogy tetszik az új épület,meg még a portfóliónál talán,hogy gyakornokként alkalmaznak a suliban,de persze teljesen logikus,hogy az már megvan. :-)

      Törlés
  4. Gyönyörűek az új fotók!! Te pedig milyen karcsú vagy :)

    VálaszTörlés
  5. na megskubizom holnap, mennyire vagy "kövér". gyanítom hogy még mindig elkél két tégla a zsebedbe, hogy ne kapjon fel egy emberesebb szellő:)

    VálaszTörlés