2015. március 11., szerda

I love you, Lush

Tegnap a nagy budapesti rohangászás közepette benéztem egy Lush üzletbe, akartam venni sampont, mert egy ideje a DM-es polcokon nem találok olyat, ami bejönne, meg arclemosót, mert Niveát használok jó ideje, de azt sem annyira szeretem. Nekem mindig elgyengül a lábam, ha belépek egy boltjukba, sőt, elég elsétálnom előtte, teljesen elvarázsol az az illat, ami körbelengi a Lush üzleteket. Mondjuk tény, hogy nagyon drága, ezért nagyon ritkán veszek ezt-azt, pedig még a Body Shopnál is jobban szeretem. Jártam egy ideig egy DJ fiúval, aki munkakapcsolatból lett szerelem (-szerűség), és abban az időben a Lush Snow Fairy tusfürdőjét használtam, ami egy édes cukorkaillat, és hát ugye mindig frissen zuhanyozott állapotban libbentem be a randikra, és a fiú, emlékszem, olvadozott a bőröm illatától mindig, én voltam a cukorka illatú lány

No és tegnap, bár próbáltam jól viselkedni, vettem két szilárd sampont, egy rózsásat és egy mézeset, mert ugye két helyen lakom, meg egy méhviaszos, krémes arctisztítót, plusz kaptam termékmintákat is, banános arcradírt, pl. És mivel reggel ugye egyenesen Budapestről jöttem, itt van nálam a cucc, mellettem, a kis piros hátizsákom mélyén, szépen papírba csomagolva, és még így is többen megkérdezték a körülöttem ülők, hogy mi ez a nagyon finom illat? És tényleg, mintha egy rózsakert mellett üldögélnék, isteni, fantasztikusan finom.

Ha tehetném, legszívesebben az egész fürdőszobámat feltölteném Lush cuccokkal. Már nagyon várom a következő hajmosást. És szerintem ha legközelebb arra járok, beszerzek egy szappant is, had induljon extra jól a nap.


Ismeritek? Használjátok? Rossz tapasztalat esetleg (az árán kívül)? Mi a kedvenc, amiről úgy gondoljátok, hogy mindenkinek használnia kellene?

16 megjegyzés:

  1. A gyerekeim a tesóm feleségétől kaptak karácsonyra Lush gyurmaszappant. Már nem emlékszem az illatok neveire (az egyik hóember volt, rögtön 2-3 színű), mert naná, hogy mindig azzal kellett fürödniük. :D Mindenesetre én is előszeretettel fürödtem a gyurmákkal.

    Egyszer Maja is berángatott a boltjukba, miközben mentünk az Olimpia parkba és annyira kedves volt az eladófiú, hogy adott neki rózsaszín mintát.

    VálaszTörlés
  2. Én már háromszor is megpróbáltam mindenféle dolgokat venni ott, de nekem sose jön be semmi. Túl illatos, erőszakos, ragad, olajos vagy krémes vagy nemtom. Azt hiszem, én csak simán nem szeretem az ilyen intenzív dolgokat...

    (Mondjuk én már azt se szeretem, ha egy liftbe belépve ilyesmit érzek. Mindig úgy érzem, betámadnak az ilyen méterekre "illatozó" emberek az aurámba - tudom, hülyeség, meg még mindig jobb, mintha büdös lenne :) )

    VálaszTörlés
  3. Én a Body Shop elott 6 evig Lush-t hasznaltam, egy picit szárította a bőröm, kivéve hogy volt erre egy specialis, kadban bekened magad szappan es az egy olajos reteget kepzett, kb 3000 Ft volt es kb 5 alkalom utan egyszeruen elfogyott annyira azott (nem kellett minden nap hasznalni es krem sem kellett aznap, de horror volt az ár). A hajamra egyaltalan nem volt jo semmi, iszonyu zsiros volt mindentol (ahogy azota is).

    Es mocsok draga... De van mar ennel is dragabb, az Alleeban lattam, pont a Lush-al szemben van a Stenders és mindjart mellette a negyedik luxus ceg... nem jut eszembe, francia, furan ejtheto, mindegy (soha semmit nem vettem ott, csak tudom, hogy van). Szegeny Magyarorszagon ugye, ahol megelnek egy bevasarlokozpontban a luxus kozmetikai cegek.

    De az illat... az mennyei volt a Lush-nal. Mindig adtak termekmintat, mindig lehetett mindent probalni.

    Nekem Body Shop-Lush: kb 5-1.

    VálaszTörlés
  4. https://www.lush.hu/shop/product/product/path/1008_164/id/1827/Testpols-Masszroz-testpolk-Dirty-

    én ilyet vettem egyszer, nagyon fini volt, viszont nem venném újra, mert annyira azért nem volt fini, mint amennyibe kerül. meg néha fürdőgolyót szoktam,különlegesebb együtt fürdős alkalmakra. a sampon nekem sem jött be. az illat mennyei, de igazából én sem vagyok egy nagy lush fun :(

    VálaszTörlés
  5. Jah es azt utaltam, hogy hol tartsam a szappanokat, jo, oke, a szappantarton hagyva, de ha zuhanyzas kozben nedvesek lettek, elkezdtek folyni es folytak a kad szelen es hamar elfolytak igy. Persze lehet venni direkt szappantartot a Lush szappanokhoz... elvinni nem lehet otthonrol, csak tartoban, edzesre plane nem, tul bonyolult, nem bedobod a taskadba a kad szelerol a tusfurdot es gyia, hanem kulon problema.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ha ennyire nem jött be, akkor miért használtad 6 évig?:)

      Törlés
    2. Az illata miatt. Es mert nem volt itthon BodyShop. Nyilvan ezek a problemak most, hogy van mas es nem kell kompromisszumot kotni sokkal kevesbe elviselhetoek, mint amikor nincs mas es az illatert barmit.

      Törlés
    3. Jah es ez azt jelenti, hogy volt itthon belole, de napi hasznalatra nem ezt hasznaltam, csak hat evig rendszeresen hasznaltam (hol furdogolyot, hol szappant, hol ezt hol azt), de legalabb ot eve be sem mentem Lushba.

      Törlés
  6. Én nem ismertem, de azonnal bele akarok szagolni!! :)

    VálaszTörlés
  7. nekem a Lush szappantól fura, ragadós érzetű lett a bőröm, a sampontól a hajam katasztrofálisan zsírosan lógott, ráadásul attól az átható illattól nekem pont nem a természetesség jutott az eszembe..ezerszer inkább Body Shop. Vagy L'occitane.De mostanában inkább biocuccokat veszek, pl. alverdéket, a dm-ben, ami lehet, hogy nem olyan fancy, viszont a legtöbb termék jó, és az áruk töredéke a fentieknek.

    VálaszTörlés
  8. Emlékszem, mindig zavart, hogy nem haraphattam bele a szappanba, pedig nagy volt a kisértés. Amúgy nekem a málnaillatú cuccok voltak a kedvenceim, de tényleg nagyon intenziv az illatélmény, és egy idö után elteltem vele.

    VálaszTörlés
  9. ja, meg engem nagyon zavart, hogy tényleg csodás az illat, de szerintem nem annyira természetes, nem szívesen kenem tele mindenemet mesterséges illatanyagokkal. :)

    VálaszTörlés
  10. Honey, I Washed the Kids! Szappan, kézmosásra, csak nekem. A gyerekek le vannak tiltva róla, hajlamosak szétáztatni. Az én kezeimnek viszont télen csak ez jó, nemtommér, és az illatát is nagyon szeretem. Most van még Bubble Gum ajakradírom, hatása jó, íze -nekem- pocsék.

    VálaszTörlés
  11. nekem a karma illat nagyon tetszik (szappan, fürdőgolyó), arckrémnek meg a million dollar moisturizer-t használom, ami nagyon tuti. kár, hogy kis kiszerelésben nem lehet kapni, rettentő sokáig elég (kb fél év) és így az ára sem annyira húzós.
    ajakradírt én is használom, de az is ugyanez: feleannyi is elég lenne, nem radírozza az ember minden nap a száját, viszont jobban esne kiadni feleannyi pénzt is érte.
    radírnak én a porridge szappant használom, mert nekem minden más testradír túl lájtos, ez meg tényleg leszedi, amit kell. pl a lábamon sajnos tök sok szőr nő be, mindegy, hogy epilálok, vagy borotválok, de ha végig gyaszatolom ezzel a lábam, kijönnek szépen. fincsi téma :)

    VálaszTörlés