2015. április 28., kedd

OFF

Jöttek tegnap a srácok, és úúúú, annyira jó volt. Rengeteg puszit és ölelést kaptam, de olyan szívből jövőket, hoztak és ittunk pálinkát, ettünk, beszélgettünk, ökörködtünk, fociztunk, és a végén letegeződtem velük.  Az a fura, hogy úgy sikerült nagyon közel kerülnöm hozzájuk, hogy van egy határ, amit sosem léptek át (kivéve a folyosón dobott puszit, ha emlékszünk), és erre nagyon büszke vagyok. Arról meg nem is beszélve, hogy milyen szépen megtanultak angolul. Szeretem a munkám.

Mondjuk annak ellenére, hogy nem ittam sokat, és csak két órát voltak itt, ma reggel nem volt nagy kedvem kelni, pedig muszáj volt, mert egész nap vizsgáztatnom kellett, utána még tanítanom, és hosszú nap volt. Ennek hála most úgy érzem magam, mint egy kicsavart mosogatórongy, de ezt kompenzálandó itthon gyorsan főztem kókusztejes-csirkés-ananászos curryt üvegtésztával (ez az ultimate comfort kajám), betáraztam a Trónok harcát a tévémbe, és még egy doboz Ben&Jerry's Chunky Monkey jégkrémem is van - na jó, csak a lidlis koppintása, de pont ugyanolyan finom.

4 megjegyzés:

  1. Mi lidlis kpoointas neve?
    (Megragadtam a lenyeget :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. MCennedy Master of Taste (ez ilyen ámérikai sztájl árucikk) Bananalicious. De nem most vettem, hanem úgy 2-3 hónapja, csak feltankoltam belőle akkor. http://www.junkfoodtaster.com/?p=2616

      Törlés
  2. Milonka, pozitív irigységet érzek, tudod, az a "uhh, de jó neked!" érzés. Szuper minden, a diákok, az, hogy megtanultak angolul, a Chunky Monkey fagyi, a sorozat... (Egyedül a pálinka nem hoz lázba.)

    VálaszTörlés