2015. április 10., péntek

Oh happy day

Ma meglepően jó napom volt, jól sikerültek az óráim, sok pozitív visszajelzést kaptam, és jókedvűen tekertem haza a napsütésben. Most, hogy itt ez a csodás, meleg tavasz, ennek nem lenne különösebb hírértéke, de talán ha elmesélem, hogy a héten nem voltam valami fényesen, és két éjszaka csak némi rásegítéssel sikerül elaludnom (erre nem vagyok büszke, de muszáj aludnom, hogy tudjak dolgozni, majd délutánonként szakdolgozni, és hát a Borzalmas Nyár óta ott figyel a kis üvegcse az éjjeliszekrényem fiókjában), talán más színt ölt a dolog.

Az van, hogy szerintem már szakítottunk. Illetve hát ő velem, csak elfelejtett erről tájékoztatni, mindössze kikövetkeztetni tudom a dolgok állásából. Elment hétfőn, mert elküldtem, hogy nekiálljak végre írni, mert hát én úgy nem tudok, hogy cukiskodás van, meg együnk, meg sétáljunk, meg nem tudom, nyugi kellett, és ő amúgy is dolgozott már másnap. Elvitte a bringáját is, amin kicsit csodálkoztam, de megmagyarázta. És este be akartam rakni valamit a fiókjába, és üres volt. Teljesen. A másik három is. Kinyitottam a szekrényét, és az is. Elvitte minden cuccát. Megsértődött azon, hogy hazaküldtem.

Aznap este hívtam, semleges témákról beszéltünk, tagadott mindent. Néhányszor ráírtam, válaszol. Ő viszont nem keres, úgyhogy azóta semmi. Vicces lenne amúgy, ha így szakítanánk, mert ez a szitu tökéletesen jellemző a remek kommunikációnkra. 

Ne szomorkodjatok, igyekszem én se nagyon. Valami miatt nem működött.

15 megjegyzés:

  1. :((( ez alapján nem (csak) a Te kommunikációddal van a baj :(

    VálaszTörlés
  2. Ilonka, nagyon sajnalom! de azert ez dobbenet, felnott, erett szemelyiseg nem viselkedik igy, nem sertodik verig ilyesmiert, hogy a masiknak dolga van, ilyet egy duzzogo kisgyerek csinal... basszus :((((

    VálaszTörlés
  3. Csak nem így....:( ez gyerekes lenne. ááá, biztos nem!

    VálaszTörlés
  4. hm..ez aztán az érett, felnőtt viselkedés, kis híján egy év után így szó nélkül meglépni.
    (bárhová nézek, hatalmas egójú negyvenéves kisfiúkat látok.) szerintem nem is bánod te ezt. lesz jobb!

    VálaszTörlés
  5. Jön a nyár, jöjjenek a vizslák is!

    (Az elején is érezted, hogy nem minden kerek. Én azt mondom, jobb ha elengeded.)

    VálaszTörlés
  6. Azért azt így kiegészítésként hozzáteszem, hogy egy pillanatig eszembe nem jutott, hogy azt provokáljam ki belőletek, hogy jézusom, mekkora faszfej, jobb lesz neked nélküle - én itt sosem bántok senkit, ismertek jól. Sőt, had védjem meg, ez a fiú nagyon jó arc, igazán szeretett engem, sok mindent megtett értem, és abban, hogy nem működik (működött) a kapcsolatunk, legalább olyan arányban benne voltam (vagyok) én is, mint ő - ha nem jobban. Értelemszerűen rengeteg dolog történt, amit nem osztottam meg veletek, ezek miatt benne is egy nagy adag sértettség van (hozzáteszem: okkal), és nekem is tele van a hócipőm egy csomó mindennel. Közben pedig azt gondolom, hogy egyikünk sem hibáztatható igazán. Csak nem illünk össze.

    Ezt a lelépős sztorit is csak azért meséltem el, mert ez komolyan WTF. :) Nevessetek együtt velem.

    VálaszTörlés
  7. Hoppá, micsoda elegáns módja a szakításnak. Micsoda parában lehetett, míg sutyiban pakolt.
    Ne bánkódj, a következő jobb lesz. :)

    VálaszTörlés
  8. akkor ezek után az én háromrandis izémnél már fenn sem akadok, hogy egyszerűen csak eltűnt (mondjuk ha rajta múlik, akkor én azóta is ott állok a nyugatinál a Bite előtt és várok rá :D). Ez új rekord. tényleg wtf.

    VálaszTörlés
  9. Ez valoban nagyon gyermeteg ennyi ido utan...

    VálaszTörlés
  10. Sajnalom :(. De ez az eltunes, en is aszittem h ilyet 16+ eletkor felett mar nem csinal senki...

    VálaszTörlés
  11. áh dehogy nem. az összes ezt csinálja...

    VálaszTörlés
  12. Pfff... azt gondolom, hogy pontosan érezted, hogy baj van a kommunikációtokkal. Ezek után joggal. Az biztos, hogy minden kapcsolat két irányú utca, de az tény, hogy a tiétek még csak nem is egy országban van.

    VálaszTörlés
  13. Na újra, mert az előző hsz. elszállt.
    Azt írtam, hogy nem sajnálkozok, mert azt én sem szeretem, ráadásul másért ugyan, de hasonló cipőben járunk. Szóval együtt érzek veled, és legfőképpen azt kívánom, hogy kanyarodjon úgy az életed, ahogyan szeretnéd, ahogyan jó lesz neked!
    Lulu

    VálaszTörlés
  14. :( de legalább nem neked kellett kimondanod. vagy hát, nem tudom. most amúgy mi van?

    VálaszTörlés