2015. április 7., kedd

Pics, or it didn't happen

Kaptunk egy plusz pihenőnapot, ma még nem kellett suliba (vagyis dolgozni) mennünk, és mivel a kedd az egyik legnehezebb napom, a hét második felét (terveim szerint) már féllábon is kibírom. Aludtam nyolcig, és ma először, annak ellenére, hogy kint nagyon hideg van, igazi nyári hangulata volt a reggelnek, gondolom, a fények miatt. Igyekszem a mai napot még valamennyire kiélvezni, miközben már voltam a blökivel futni (jézusom, de rosszul ment), meg postán, és délutánra van manikűrös időpontom is, bár nincs sok kedvem hozzá. Ja, és el ne felejtsük: ma már véres szakdolgozat-írás van. Veled érzek, Gyömbérke. 


Szépek nálam a fények reggel

Ő is napimádó, mint én
A kertből vannak
A reggelem egyik kedvenc pillanata

Így vár rám, míg én intézem az intéznivalókat. Figyelitek a csííííz mosolyt?

8 megjegyzés:

  1. Hű, de jó képek! Imádnivaló pillanataid vannak :) (a Blökit viszont soha ne hagyd kint így, ha javasolhatom! Az utóbbi időben rengeteg bejelentést kapunk bolt lé kikötözött, majd eltűnt / ellopott állatokról. Óvatosságra intelek! :) ) Jó szakdoliírást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy nagyon nyugis kisváros, nem hallottunk még ilyesmiről, és nem akarok elkezdeni ezen parázni. Egyébként csak percekre szoktam őt otthagyni.

      Törlés
  2. Kiveve ha a kutya tamad idegeneket ha kozelitenek gazdi nelkul. Az en tunderi kiskutyam ugy morog es ugat ha kozelitenek hozza nelkulem vagy hozzam mer érni valaki... de ha velem van egy angyal es amig senki nem akar atolelni vagy megpuszilni :-).

    VálaszTörlés
  3. De édes :) én is szeretnék egy pulit.....

    VálaszTörlés
  4. Szuper képek! Nekem is van a munkahelyemen egy pulim, imádom! :)

    VálaszTörlés
  5. Mintha a posta előtt várna a blöki, jól gondolom? Marie

    VálaszTörlés