2015. május 22., péntek

Nem is értem

ő: "helló! mi legyen, lakattal együtt adjam el a bringádat a cuccaidat meg vigyem be a máltaiaknak?"
én: "ne. inkább cseréljük vissza a dolgainkat."

Pedig olyan kedves levelet írtam neki a múltkor, mert tényleg szerettem volna szépen lezárni. Komolyan, már nem emlékszem, mi tetszett nekem ebben a fiúban. Mondjuk tény, hogy megkönnyíti, hogy egy percig ne szomorkodjak utána.

Shannon

14 megjegyzés:

  1. Mondanám, hogy mekkora paraszt, de maradjunk abban, hogy óvodás szint.

    VálaszTörlés
  2. Döbbenet, hogy felnőtt (?!) emberek hogy bírnak így viselkedni... Remélem van olyan közös ismerősötök, aki tud a csereberében segíteni, és nem kell vele személyesen találkoznod. :(
    (Amúgy azt meg szabad kérdezni, hogy hogyan/miért mérgesedett el ennyire a viszony?)

    VálaszTörlés
  3. Ugye? Az az igazság, hogy nem mérgesedett el, rejtély előttem, hogy miért haragszik ennyire. Az ominózus 'titokban összepakolok' eset után én még nyomultam, hogy próbáljuk meg megbeszélni, ha odafigyelünk, csak menni fog, és akkor volt két tök szép hetünk, jó, veszekedtünk, de sosem hagytam annyiban, mindig megbeszéltük. És akkor megkért, hogy segítsek neki valamiben (amúgy alapnak veszi ezt, amit én nem bírok annyira, mivel munkáról van szó), és mivel én nem azt írtam, hogy 'hogyne drágám', hanem hogy 'nem tudom. ha akarod' ezen megsértődött, hogy jó, akkor nem kell, majd megoldja, és ezen kiakadtam, hogy bazdmeg, akkor sértődj meg megint ok nélkül. És akkor megint eltűnt, és mivel ilyenkor a telefont sem szokta felvenni, megírtam neki, hogy szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi, have a happy life, nem szó szerint, de ez volt a lényege, hogy nem megy ez nekünk, hagyjuk, legyen boldog. Arra annyit írt, hogy "Jó, szia!", ami megintcsak wtf. Most meg ezt.

    Az a durva, hogy mióta lezártam magamban, tök nyugodt vagyok, szerintem megkönnyebbültem, de egy rövid levélkéje is tud olyan stílusú lenni, hogy így felzaklat. Holnap találkozom vele, elhozza a cuccaim, én meg visszaadom az övéit, aztán a sohaviszontnemlátásra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, most visszapörgettem addig a "pakolós" bejegyzésig, és még mindig nem értem. Mármint látom amit írtál, de azért valahogy az állt össze a fejemben, hogy ööööö ennek a fiúnak valami egészen komoly gondja lehet.
      Sajnálom, hogy nem jól alakultak a dolgok, de egy biztos, ennél sokkal jobbat és többet érdemelsz <3.

      PS, hogy valami "idevágót" is kérdezzek: a rókatündéres buliba jössz? Mi ott leszünk elég sokan a kisbarátaimmal :)

      Törlés
    2. Mennék, de végül itt találkozom a haverokkal most, meg aztán ott van a holnap reggel...:( Köszi! Máskor is hívj, plz!!!

      Törlés
  4. Te jó ég! Pfff.... nagyon sajnálom ezt az egészet!

    VálaszTörlés
  5. pfffff.... egyébként szerintem nem kéne feltétlen találkoznotok, minek. ha van olyan pajtid akit meg tudsz kérni, inkább vele cseréltess cuccokat és kész, mindenkinek egyszerűbb úgy.

    VálaszTörlés
  6. Fogj valami fiú havert és menjetek el a cuccaidért. Semmi gyászhangulat meg csípős megjegyzések, csak lazán és tárgyilagosan. A végén pedig egy szóval megköszönitek a lehetőséget és eljöttök.

    Nekem is volt ilyen, még akadékoskodott is telefonon, hogy hát a tévéállvány így meg úgy, ahhoz lett csinálva méretre a gipszkarton polcrendszer, stb. Hagytam a fenébe, vettem egy tévéállványt, a többiért meg visszamentem pár héttel később. Amíg összecuccoltam, szemmel láthatóan ő érezte magát szarul, én meg konstatáltam, hogy jó, hogy ezentúl semmi közünk nem lesz egymáshoz.

    VálaszTörlés
  7. Köszi, és tudom, és tök jó lenne, de már lebeszéltem vele, hogy holnap eljön. Itt most nem az van, hogy összetörte a szívem, és nem tudom, hogyan bírom ki ezt a dolgot, szerintem én régóta nem szeretem már őt - ha sokat gecizik veled a szerelmed, és sokszor mutatja a gáz arcát, egy idő után már nem érzed úgy, hogy ő a szereted - velem legalábbis most ez történt. Ez volt az egyik ok, amiatt mindig rossz kedvem volt az utóbbi időben, mert tudtam, hogy nincs jövőnk. Összekészítem a cuccait, eljön, odaadom, ideadja, 5 perc, csá. Ahogy mondod, lazán, tárgyilagosan. :)

    VálaszTörlés
  8. Ez tényleg durva! De szerintem tökjó, hogy találkoztok személyesen és nem mással cserélteted ki a cuccokat, így meglesz mindkettőtök részéről az "igazi" lezárás. Szerintem még jobban megkönnyebbülsz majd.

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés