2016. január 31., vasárnap

Bienvenue chez moi!

Szombaton aludtam ameddig tudtam (10-ig), reggeliztem egy hosszút, kicsit rendbe raktam a lakást, majd délután jött Mike, de olyan természetesen, mintha egész életében minden szombatot nálam töltött volna. Érdekes volt, hogy ugye ő még sosem járt nálam, és ahogy bejött, mondtam, hogy na ez a lakás, érezd magad otthon, nézz körül, ő meg mondta, hogy köszi, igen, ismerem, láttam már sokszor. És tényleg. Ez kicsit olyan, mint mikor régen egy csomó ismerősöm/családtagom olvasta a virtuális naplóm, és kvázi nem tudtam újat mesélni nekik, mert mindenre azt mondták, hogy tudjuk, olvastuk a blogodban, és hát tudtam, igen, hogy én írtam le, de azért megsértődtem mindig kicsit. Az életem egy nyitott könyv, mondjuk már nem annyira, mint akkor, de azért még mindig belefutok ilyesmibe. 

Anyway. Mike egy nagyon vicces csaj, ezt mondjuk a blogjából meg a kommentjeiből biztosan tudjátok, de élőben még sokkal szórakoztatóbb, ja és hát olyan talpraesett, és úgy tud nevetni saját magán, hogy azt tanítani kéne. Módszeresen felpróbálta az összes ruhámat, én meg lefotózgattam, hogy könnyebb legyen utólag választani a fotózáshoz, találtunk szuper darabokat, amik segítségével Mike majd az új projektje fotózásán feelgood lesz, kurvaokos, szuperlaza, übermenő, fitneszes és bizniszes, 6 in one. Nem tudom, mennyit oszt majd meg a dologból, de szerintem biztos ami biztos, stay tuned.

1 megjegyzés:

  1. Jó, de a te lakásod olyan kis cuki, hogy tök emlékezetes, nehéz elfelejteni. De azért akadtak új részek, mint például, hogy wc tartály is pöttyös <3

    Ma felteszem a blogra a képeket, először arra gondoltam, az enyémeket is lefotózom, de aztán megnéztem a naptáramat, és mégsem (elméletileg hétfőn "csak" háttérmunka van, írás, e-mailezés, programszervezés, házidogaírás, stb, de ma elvállaltam két extra, hosszú órát is, úgyhogy tuti nem fog beleférni). Azt majd egy másik posztban. De felteszem, felteszem, jó lesz.
    Amúgy a Fijú azonnal lecsapott az egyikre, hogy szerinte az húdejó. Meg egy olyanra is, amire mindketten azt mondtuk, hogy á, semmi extra.



    VálaszTörlés