2016. január 15., péntek

Walking in a winter zombieland

Az a baj ezzel a várossal, hogy olyan, mint az amerikai alvóvárosok, semmi nem történik, nincsenek programok, az emberek nem járnak sehova. Túl közel van Budapesthez. Persze jó is, hogy 25 perc alatt belváros, de közben meg este 8-kor eltekertem erre a helyre, és olyan üresek voltak az utcák, mint a Walking Dead-ben, csak itt hál'istennek nincsenek zombik, na még az lenne szép. Azért voltunk jópáran  helyen, a tulaj nagyon lelkes, jó lenne, ha gyakrabban lenne valami megmozdulás. Megittam vagy 6 csésze gyümölcsteát, nem akartam ennyit, de mindenki meg akart hívni, nem mondhatja a szervezetem, hogy nem hidratálom. 

Aztán egy ponton óriási pelyhekben elkezdett hullani a hó, persze nem maradt meg, de azért gyönyörű volt, kiálltunk a hely elé, a srácok cigiztek és néztük. A többiek kicsit aggódtak értem, mert a vékonykerekű versenybicajommal voltam, de mondtam, hogy tudok vigyázni magamra. Éjfél után kerültem ágyba, és nagyon kellett volna egy kis beauty sleep, mert ma lesz az egyik osztály tablófotózása, na, vajon tudtam-e aludni. Nem nagyon. Remélem van photoshopjuk. Mondjuk a biztonság kedvéért használtam a Body Shop Instablur krémjét, ismeritek? Tökéletesíti a bőrt, tényleg olyan kicsit, mintha a fénykép szerkesztésekor levennéd az élességet a bőrödről, csak ez IRL történik, durva - és így szebb, hibátlanabb lesz a bőröd, smink alá, vagy önmagában is működik. Ilyen csodák vannak. 

Amúgy igen, nincsen időm írni, megint pörgés van, edzés, futás, suli, magánórák, kutya, család, programok, ilyenek. Ma délután aludni fogok, meg el kéne menni edzeni, és mondanám, hogy tgif, juhéjj, itt a hétvége, de holnap felvételik lesznek a középiskolákban, felügyelek, kelnem kell, és egész délelőtt bent kell lennem, jaaaaj. 

2 megjegyzés:

  1. ja, ezek a cuccok jók, én nyáron szoktam ilyet használni, mert csak ezeket bírja el a bőröm a nagy melegben.
    sajna nálunk semmi hó:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. itt sem maradt meg egy másodpercre sem, leért, és már el is olvadt.

      Törlés