2016. március 15., kedd

Do I know you?

A hét híre (számomra legalábbis), hogy vettem egy nagy levegőt és felregisztráltam tinderre. Igen, tudom, én is meg vagyok döbbenve, de annyira állóvíz az életem, sehol senki, és hát nem tudom, jó lenne, ha ez nem maradna sokáig így. Nem ígérem, hogy kibírok itt többet, mint egy hetet, de én nem vagyok az a lány, aki látatlanban nemet mond dolgokra, szóval ki kellett próbálnom. 

Első körben nagyon, nagyon izgalmasnak találtam, egy csomó szimpatikus srác van fent, és rengeteg, aki persze nem, meg hát sok vicces fotóba belefut az ember. Nekem nagyon fura, hogy néhány kép alapján el kell tudnom dönteni valakiről, hogy el tudok-e képzelni vele bármilyen interakciót, mert mindig az jut eszembe, hogy mi van, ha a felszínességem miatt (mint hogy külső alapján ítélek) elszalasztom életem nagy szerelmét? 

Aztán kicsit megnyugodtam, mert volt jó sok sikerélményem is, az lett a benyomásom, hogy a híresztelésekkel ellentétben igenis sokan kapcsolatot keresnek itt, nem csak szexet. Teljesen szimpatikus fiatalemberek jelölgettek vissza, és kommunikálni is elkezdtem egy-két fiúval. Különösen egyikük keltette fel az érdeklődésemet, amit majd' másfél napig sikerült is megtartania, aztán elmesélte, de így egy mondatban, hogy a szüleivel él, szeret kirándulni, moziba járni, meg a popsiszexet. Én itt ennél a pontnál kezdtem el érezni, hogy ez a tinderezés mégsem lesz számomra feltétlenül sikertörténet, de még nem adom fel. Azóta ráadásul belefutottam az unokatesóm férjébe is, aki tökéletesen együtt van a feleségével, romantikusan nevelgetik a két kicsi gyereküket, úgyhogy el sem tudom képzelni, mit kereshet tinderen. Ja, de, sejtem. 

8 megjegyzés:

  1. a popószexes alaknál bevallom nevettem, aztán a végén az unokatesósnál már nem :\ nyeh.

    VálaszTörlés
  2. Ez az együtt élek a szüleimmel dolog mindig megborzongat...

    Unokatesó...Hát az én férjem is valami hasonlót csinált, val.szeg nem a tinderen, hanem máshol, képzelheted az én döbbenetemet...

    VálaszTörlés
  3. Uncsitesósnál: ti ilyenkor szólnátok a feleségnek, vagy teljesen a magánügyük, nem avatkoznátok bele (hátha esetleg nyitott házasságban élnek)? Illetve, ha uncsitesó helyében lennétek, szeretnétek, ha szólnának? Nem használtam még a tindert, nem tudom, hogy működik, de
    ha te láttad a férjet, akkor ő is látta, hogy te láttad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sejtheti, hogy láttam, hogy fent van. Ez a lány a másod-unokatesóm, a szüleink unokatestvérek, nem állunk nagyon közeli kapcsolatban, bár mostanában pont össze szoktam futni vele az edzőteremben. Eszembe sem jut szólni neki, ez nem az én dolgom, ráadásul ahogy én is láttam, biztosan látja más közelebbi) ismerősük is. Én bele sem akarok gondolni, hogy én akarnám-e, hogy szóljanak... De valószínűleg igen.

      Törlés
  4. Egy hete regisztráltam én is, viccesnek tűnt eleinte, de pont ezt gondoltam, hogy nem biztos, hogy hosszabb távra leköti az ember érdeklődését. Pár esküvős képet láttam eddig, meg úgy meglepett, hogy többeknek kisgyerekes profilképük van.

    VálaszTörlés
  5. Ki tudja, lehet, hogy a feleség is nyomul a tinderen. :)
    En se szólnék, az biztos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínűleg én se, maximum ha nagyon közeli barát lenne, és látványosan átvernék, és tudnám biztosra, hogy tudni akarná.

      Törlés
  6. Nem kell szólni. Ha lehet linkelni. :-)

    VálaszTörlés