2016. április 16., szombat

Everything's alright

Velem az van, hogy (ahogy az unokahúgomnak tanítottam) minden oké. Egyébként azóta ezzel őrületbe kergeti a felnőtteket, ugyanis minden kérdésre (mi volt az óvodában?) fel tudja használni, mint odaillő választ. 

No de tényleg, nagy boldogság van. Tegnap délután az edzőteremben egyedül voltam az öltözőben, bejött egy csaj, köszöntünk, és utána még többször rám nézett, egyre furábban, ugyanis egyszerűen nem tudom letörölni a vigyort a képemről, akkor sem sikerült. Ez van, most egy darabig mindenki azt fogja gondolni, hogy imbecillis vagyok, pedig csak nagyon-nagyon örülök ennek a fiúnak. Aludni sem tudok 3-4 óránál többet, mert utána felébredek és álmodozom. Ez némileg megnehezíti az életem, főleg a munkás hétköznapokat, de hát annyi baj legyen. Szerencsére úgy tűnik, nem egyoldalú a dolog, mert nagyon cukiságokat ír, nem is egészen egyrandis dolgokat, de hát tessék, éreztem én, hogy jó lesz ez. 

És ma találkozunk újra, most másodszor. Meg holnap is. 

Emellett eltörpül az is, hogy levágattam a hajam, és a fodrászom olyan rövid rétegeket vágott bele, hogy majdnem sírtam, de aztán a suliban mindenki megdicsérte, hogy milyen jó, ma reggel pedig megmostam, hullámosra hagytam, és nem az, hogy jó, de kurvajó. 

Úgyhogy minden oké:). 

2 megjegyzés: