2016. május 1., vasárnap

Good, good

Tavaly ilyenkor az expasimmal, a fotóssal bringáztam Budapesten, aztán egy fél délutánt ücsörögtünk a Bálna egyik teraszán, még arra is emlékszem, hogy mi volt rajtam, meg hogy mit ettem. Akkor már nagyon a végét járta a kapcsolatunk, én a faszságai miatt már egyáltalán nem voltam szerelmes, idegesítettek a dolgai, mondjuk azt nem tudom, hogy az ő fejében mi járt, de egyfolytában csesztetett valami miatt. Aztán nemsokára vége is lett, ami hamar nagy megkönnyebbülést hozott. 

De nem is ez a lényeg, hanem hogy ennek ellenére, hogy sokat voltam rosszkedvű miatta, mégiscsak arra emlékszem, hogy milyen jól éreztem magam a bőrömben akkoriban (is). És hogy erre mennyire nem volt hatással az, hogy az akkori pasim egy seggfej volt. Szerintem ez az én szupererőm.

Megint a Sex&TheCity mozifilm megy a tévében, kb ötszázadszor látom, nagyon szeretem (ne süttesd, bozóttűz lesz:)). Amikor Carrie teljesen összetörik, mindig visszajön egy kicsit az érzés, amikor a férjemmel való szakítás után úgy éreztem, vége az életemnek, soha, soha többé nem leszek boldog. Lassan három éve, hogy megtörtént, és annyi minden történt azóta. Így, hogy ennyi idő távlatából, már tudom, hogy csupa pozitív hozadéka lett annak, amit akkor tragédiaként éltem meg - oké, igazából az is volt. De olyan jó itthon lakni megint, jó, hogy itt a családom, jó, hogy ennyi barátom lett, akik itt vannak mellettem, nagyon szeretem a munkám, jó volt pasizni, és jó volt egyedül lenni is. Jó Molnár Ilonkának lenni. 

És értitek, nem mondom, hogy ez a srác a nagy ő, és ő és én ásó, kapa, nagyharang, míg meg nem halunk, ennyire nem vagyok naiv. És tudom, hogy az élet nem olyan, hogy egyszer rátalálsz a boldogságra, és onnantól fogva lógatod a lábad egy habos kis bárányfelhő széléről. De nem is emlékszem, mikor találkoztam olyan fiúval, aki ennyire tetszett volna. Több, mint fél éve ő az első pasi, akivel először randiztam, és 8 hónapja az első, akihez közöm is lett, de pontosan ilyen embert képzeltem el magam mellé, mint ő. Azt hiszem, pont ilyen fiú kell Ilonkának. Szerintem ti is ezt mondanátok, ha ismernétek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése