2016. május 23., hétfő

What to share

Azt gondolom, hogy ennek a blognak itt van vége. Meg tudom magyarázni. És tényleg nem várom, hogy írjatok, hogy jaj neeee, írjál még, mert tudom, hogy cukik vagytok, de pont az a bajom, hogy túl nagy az érdeklődés, és már nincs igényem ekkora figyelemre, nem igénylem már, hogy mindenféléket megosszak magamról. 

Az van, hogy történik egy csomó minden, mint hogy
  • megvolt például az év bulija a bloggerlányokkal szombaton, ami egyszerűen zseniális volt, képzeljétek el, hogy délután 5-kor a napsütésben, 25 fokban a Dunán koktélozgatsz és bulizol a város - komolyan - legjobb fej embereivel, mindezt kurvajó zenékre. Szerintem überelhetetlen, de azért majd megpróbáljuk. (lávláv, lányok)
  • a kiskutty olyan boldog a tölcsérjével, mintha ez lenne a legjobb dolog az életében, szaladgál, házat őriz, fetreng. Mindennek nekimegy, meg felakad, de ez egyáltalán nem rontja el a kedvét. Édes szívem. Én meg itt aggódtam. 
  • Dani a legcukibb pasi a világon, fülig ér a szám, ha eszembe jut. 
  • Eltörtem a csuklóm. A balt, jobbkezes vagyok, és minden a helyén, csak hát eltört, szóval oké. Eleinte szomorkodtam miatta, de már ma is sokkal jobb, tudok kábé mindent csinálni gipsszel is, még hajat is mostam reggel, és tök csinos volt az outfitem a virágos kisruhához húzott fehér tornacipővel és a fehér, rövid gipsszel (szia, Mia!), szóval lehetne ez rosszabb is. Holnap kiderül, hogy megerősítik-e vassal. 
Na, és az van, hogy nincsen kedvem már ezekről itt mesélni. Azért mesélek, mert tudom, hogy elvárások vannak, és muszáj, ami komolyan, wtf? Pedig már nem esik jól. Eleve úgy érzem, hogy egy ideje erőltetem az írást, leírom, hogy mi történik, oszt jónapotkívánok. Értitek, nem azért írok, mint régen, mert alig várom, hogy leírjak és pötyöghessek, hanem mert. Nem tudom, hogy miért. Nincsen már rá igényem, hogy annyi mindent megosszak magamról. Másrészt Pillánál is láttam, meg magamon is tapasztalom, hogy túlságosan megérintenek a reakciók, már a kommentekre gondolok. Nálam nincsenek trollok, de azért nálam is van, bár főleg másoknál látom, hogy mindig mindenki jobban tud mindent, csupán a hülye kis blogposztok alapján, amikből az életünknek csipán icipici szelete látszik, és mégis.

Írt egy lány valamelyik nap, biztosan olvasni fogja ezt, és nem hibáztatom, csak valahogy felébresztett a levele. Az volt, hogy kérdezett egy csomó olyan infót, amiről nem szoktam publikusan mesélni itt, biztosan képben vagytok egy csomóan, hogy hogy hívnak, meg ki vagyok, nem olyan nagy titok (meg a múltkor ki is írta valaki a nevem Pillánál, mert nem tetszett neki, amit írtam, hát köszi), de értitek, nem akarom, sosem akartam ezt a blogot totálisan nyíltan írni. Szóval ez a leányzó kérdezett a régi blogomról, hogy szeretné olvasni, meg hogy mi történt anno, meg még egyebeket. Azt is megírta, hogy ha nem akarok, nem kell válaszolni, és bocsi. Én meg válaszoltam, olyan email alól, ahol nem látszik a nevem, meg semmi, hogy hát ezekről nem véletlenül nem írok publikusan, nehari. Erre válaszlevél: közben már kiderítettem, ki vagy, és megnéztelek facebookon, és látszanak a képeid is (mondjuk ezt az infót köszi), meg még eztésezt tudom, blabla. Nem tudom elmagyarázni, de nagyon szarul esett. Hogy megkérdezi, szépen válaszolok, hogy I choose not to share this info, mert úgy érzem, hogy van választási lehetőségem (én hülye), és kvázi az arcomba dörgöli, hogy de akkor is kiderítette. Stalker level ötmillió.

Én mondjuk nem értem, miért olyan fontos, hogy ki áll egy blog mögött. Én is sok blogot olvasok, és egy csomónál nem tudom, ki írja, és eszembe nem jut kinyomozni. Na és mivel úgyis vannak mostanában ezzel kapcsolatos (már a fent említett writer's block típusú) dilemmáim, nem véletlenül most gyalultam le a fb-omat is, most úgy érzem, hogy nem kell már ez nekem. Ez van most. 

Ma elmentem este a Lidl-be, gyönyörű koranyári este volt, sétáltam, mert a gipszem miatt nem tudok bicajozni, vettem kenyeret a holnapi szendómhoz, meg hozzávalókat a curryhez, amit Dani főz majd nekem holnap. Most az a hobbim, hogy nézem, ahogy szexin főz, és mivel beteg vagyok, minden kívánságomat teljesítenie kell, és ezt kértem holnapra, ő meg nagyon lelkes. Na és egy pár napja gondolkodom már ezen a blog, meg oversharing-ügyön, és erre jutottam ma hazafelé sétálva. Hogy már nem fontos ez nekem. 


77 megjegyzés:

  1. Őszintén sajnálom. :( Szerettekek olvasni, nézegetni. Ha később itt vagy máshol újra írsz, remélem ismét rád találok. Minden jót kedves Milonka. Puszi

    VálaszTörlés
  2. :( hiányozni fogsz, mindennap olvastalak! A legjobbakat kívánom!

    VálaszTörlés
  3. Szomorú vagyok, hogy elmész, de megértem teljesen, miért. Mosolyogj sokat, minden jót neked, Milonka!

    VálaszTörlés
  4. Hálás vagyok, hogy olvashattalak, hogy virtuálisan megismerhettelek. Abszolút megértem, amiről írsz, és bár nem örülök neki, nagyon-nagyon remélem, hogy még "találkozunk"! <3

    VálaszTörlés
  5. Szia! Én egy zugolvasó vagyok, nem is tudom már, hogy hogy keveredtem ide. Nem olyan régóta olvaslak, talán egy éve, és úgy tekintek a blogodra, mint egy jó könyvre. Tudom, hogy élő és érző személy vagy, de félig-meddig "kitalált karakternek" tekintelek, nem akarom kinyomozni, ki vagy civilben, mi történt veled azelőtt, hogy "megismertelek", de szívesen követem nyomon a történeted alakulását. Szeretem, ahogy és amiről írsz, nagyon szimpatikus vagy, könnyen tudok veled azonosulni. Felnézek rád, amiért ilyen harmóniában vagy önmagaddal, önazonos és őszinte és szeretnivalóan emberi vagy. Ráadásul egyfajta nyilvánosság előtt. Ha a harmónia fenntartásához neked már nem kell a blogolás, vagy hátráltat, akkor ezt kicsit szomorúan elfogadom, és teljesen megértem az indítékokat. (Ha belegondolok, már a tiednél jóval kevesebb internet-fame is túl sok lenne nekem.)
    A jó könyvek is véget érnek egyszer. Csak szerettem volna, ha tudsz róla, hogy nagyon sok szép pillanatot szereztél a blogoddal, nagyon szerettem olvasni, és minden jót kívánok neked, Molnár Ilonka! :)

    VálaszTörlés
  6. Óóóó, hát szomorú vagyok nagyon.
    Tudod, Milonka, tényleg minden posztodon átsüt az életöröm, hogy mindig pozitívan állsz a dolgokhoz.
    Én sajnos melankolikus alkat vagyok, és hajlamos vagyok elhinni, hogy minden sz@r nekem jut...na az ilyen napjaimon egy Milonka poszt maga volt a napsugár!
    Hiányozni fogsz!
    A legjobbakat kívánom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anais, szivembol szoltal! Milonka, hianyozni fogsz, igen, ez az eletorom, amit en meg mindig csak tanulok, es ami neked tok termeszetes...

      Törlés
  7. Válaszok
    1. Á, teljesen motiválatlan vagyok.

      Törlés
    2. Hát, sajnálom, de meg is értem. Remélem, ha esetleg majd újra írsz, szólsz róla! Jaaaa, meg ha rendezem a soraimat, akkor találkozunk is ;)

      Törlés
  8. Azt hiszem jol osszefoglaltad, anno miert is hagytam abba. Azaz szerintem ertelek, de ettol meg remesen fognak hianyozni a soraid, kepeid, torteneseid a pozitiv kisugarzasod.

    VálaszTörlés
  9. Engem elsősorban nem a sunshine-feeling fogott meg ebben a blogban, hanem a sokoldalúság. Főzőcske, lakberendezés, divat, utazás, könyv, színház, oktatás, nevelés, társkersés, zene, sport, fotózás, hová menjünk étterembe, bringatúrára - ami hirtelen eszembe jut, a teljesség igénye nélkül. Tematikus blogokat biztosan lehet találni külön-külön, de nem gyakori, hogy mindez így egyben legyen, ennyire személyesen, egyetlen blogger neve alatt. Számomra olyan (volt??), mint ablak a nagyvilágra, és sajnálom, hogy bezárod, de a fenti történeteket olvasva kicsit sem csodálkozom. Azért én is bízom benne, hogy a tolakodó olvasók csak átmenetileg szegik kedved, és valamilyen formában újra megosztod a nyilvánossággal, ami foglalkoztat, vagy amit a boldogságvadászat során sikerül levadászni (legyen körömlakk vagy saláta:) - ha nem is a magánéletet.

    VálaszTörlés
  10. Sajnálom, de tovább drukkolok, hogy az életben feel good legyen minden! :) Peace, love, unity! :)

    VálaszTörlés
  11. Jo volt olvasni Teged! Minden jot es szepet kivanok Neked!!!

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. Én a régi blogod nem olvastam, ezt is nem tudom már hogy találtam meg, de mindig jó volt ide jönni, mert olyan jól megfogalmazott dolgok voltak és annyi életöröm is a sok szarságban (mármint ami mostanság történik mindenhol, nem a te dolgaidra gondolok) hogy mindig jó kedvem lett a végére. Szóval hiányozni fogsz és soha ne mondd, hogy soha....na, érted. Jó volt olvasni, minden jót, szép nyarat és ha egyszer még is írhatnékod támad, akkor remélem itt folytatod. :)

    VálaszTörlés
  14. Csatlakozom Klárihoz.
    Szintén zugolvasó lévén. Másfél éve olvasgatlak, a személyes megismerni-vágyás nélkül. Nagyon tetszik, ahogy az életet éled, annak minden nyűgjével, örömével.
    Abszolút megértem a döntésed, én is blogoltam, azután előbb bezártam, majd teljesen elmaradt. Végül a facebookról is teljesen eltűntem. Így megy ez.
    Kószönöm a sok szép mindent, amit Molnár Ilonka adott. :)
    És kívánok még soksok örömet az Isten Lábával, és a kis tünemény négylábúval. ;)

    Üdv,
    Mutocs

    VálaszTörlés
  15. sajnálom :(
    nagyon szerettelek olvasni, jöttem minden nap
    remélem, ha egyszer folytatod, akkor is 'megtalállak'
    Minden jót, legyen minden úgy, ahogy Te szeretnéd!

    VálaszTörlés
  16. Szia Ilonka! Nagyon sajnálom, hogy így döntesz, de nyilván ez a te életed a saját dolgaid. Nekem is a napom része volt elolvasni mi történt veled. Persze mindenki kíváncsi vajon mi történt veled a múltban, milyen is vagy vallójában de a tolakodás és a kutakodás azt hiszem mindenkinél kiverné a biztosítékot. Ha szereted volna úgy is leírod ezeket a dolgokat. Klári tényleg nagyon jól megfogalmazta, nekem is kb. egy jó könyvhöz hasonló volt olvasni téged, drukkolni a kalandokhoz. Bárhogy is döntesz minden jót neked! Teljesüljön minden álmod! Judit

    VálaszTörlés
  17. Szia Milonka! Én egy kicsit örülök annak, hogy bezársz, mert számomra azt jelenti, nincs szükséged az írásra mint terápiára, mert elég boldog vagy enélkül is. Lehet, hogy ez csak konyhapszichológia persze :)
    De nekem is nagyon fognak hiányozni a posztjaid és a képeid!

    VálaszTörlés
  18. Szia, én is csak úgy olvastalak a háttérben, nem kommenteltem még. Sajnálom, hogy ez lett, csakúgy, mint a többiek, persze, ha erőlteted, hogy "kell" írnom, azt már megette a fene. Élvezetes volt, tényleg olyan, hogy picit "megismertelek", plusz egy kis szeletke a mai srácokról, most is pl. csomószor frissítettelek, hogy megtudjam minden simán ment-e a kutyusod műtétje során.
    További boldog életet kívánok, meg gyógyulást mindenkinek!
    Ági

    VálaszTörlés
  19. Nyomozni, aztán meg az illető orra alá dörgölni, hogy bibibííí, úgyis tudok már rólad sok mindent, hát nem egy ízléses megnyilvánulás.
    Nem véletlenül alakítottad így.

    VálaszTörlés
  20. Pfff. Hát én is szomorú vagyok. :( Hiányozni fognak az írásaid!

    VálaszTörlés
  21. Hiányozni fogsz, mindig jó kedvem lett, ha olvastalak. Minden nap alig vártam, hogy írj, de azt is megértem, hogy miért nem akarsz tovább írni. Remélem továbbra is ilyen boldog leszel és hallok még rólad valahol valamikor, mert a napomat mindig bearanyoztad. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  22. Én nagyon megértem minden szavadat, pont ugyanilyen okokból hagytam abba lassan két hónapja a blogolást. Mondjuk vicces, mert néha álmodni is szoktam a bloggal, tehát még fel kell dolgoznom a hiányát.:)
    Ha meg rám jön az írhatnék, hát titkosban leírom gyorsan és akkor nem vész el és én is megnyugszom. Persze a blog közösségi műfaj, szóval titkosban azért egészen más.

    VálaszTörlés
  23. Legalabb annyi napsutest neked is a jovoben, mint amennyit mi kaptunk itt toled nap mint nap. <3 Ui. A kutyinak pedig Nagybuksisimi!(es a ciconak is, remelem o is jol van ;))

    VálaszTörlés
  24. Megértelek, de nagyon fogsz hiányozni; annyira jó volt olvasni az írásaidat; mindig adtál egy kis pluszt a napomnak :) remélem, azért valahol, valamikor újra felbukkansz. :) Minden jót Milonka! :)))

    VálaszTörlés
  25. Hianyozni fogsz nekem is, de tök jo, hogy ilyen kedvesen-vidaman zarod a mesedet :) Tovabbi jo kalandozast, szerelmezest, kutyuzast, es remelem, hamarosan ujra bringahaton elvezheted a nyarat! <3 Virtualis bucsuöleles!

    VálaszTörlés
  26. ah ez olyan, mint egy szakítás. remélem, visszatérsz majd!
    összeszámolni sem tudom, hány éve olvaslak, hát nagyon fura lesz.
    nincs alternatíva? nyári szünet? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem mondom, h ez végleges. De egyelőre legyünk csak barátok. ;)

      Törlés
  27. ja és jobbulást! remélem, nem kell operálni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. o :( de ugy talan biztosabban gyogyul. gyors es teljes gyogyulast!!

      Törlés
    2. ah :(
      egy barátomnak ugyanez volt 1-2 hónapja és szuper orvost kapott, szóval ha nincs jó dokid, szólj!

      Törlés
  28. Szia! Ritkán szoktam kommentelni, de van, hogy naponta többször frissítek, van-e már új poszt :) Nagyon köszönöm az eddigieket, nekem az optimista szemléleted nagyon sokat segített. Elviszem magammal :)

    VálaszTörlés
  29. Jobbulást, ha folytatódna a blog, akkor azt kérdezném, hogy történt? De véget ér, és bár a többiek szomorkodnak, úgy érzem, hogy ez most egy happy end:) Csak így tovább Ilonka, nagyon szerettem a napos, mindig vidám írásaidat!
    (Én pont a stalkerek miatt nem blogolok, bár nekem már a blog éra előtt is volt, majdnem 10 év volt megszabadulni tőle)

    VálaszTörlés
  30. :( én is évek óta olvastalak, örültem és sírtam Veled, de teljesen megértem amit leírtál, sokunknak fogsz hiányozni. Ahogy már leírták előttem színes-szagos, vidám kisogárzása volt a blognak is. Köszönöm, hogy eddig olvashattalak és jobbulást a csuklódnak!

    VálaszTörlés
  31. szia Ilonka!

    remélem, nem műtenek. ez opció amúgy? vagy a vasat mire érted? (i mean, duplagipsz jön vagy ilyesmi?)

    másrészt szerintem tök jó, hogy abbahagyod, ha már nem érzed.
    ha majd aztán mégis, akkor írhatsz egy jó receptet vagy majd posztolhatsz azért egy out of the blue képet a Danival közös gyerekekről tíz év múlva, hm? szerintem az stílusos lenne! :)

    szurkolok, na meg remélem, azért mi még találkozunk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én választottam, h műtsenek, mert vmi hem kerek, felnyitják, helyrerakják, valami fémmel rögzítik, és így 6 hét helyett csak 10 nap gipsz, utána még csuklószorító és csáó. De nekem nem a csuklóm tört el, hanem kicsit feljebb a belső csont, és lepattant egy darab, az nincs a helyén.

      Persze, találkozunk! :)

      Törlés
  32. Csatlakozom a sok-sok előttem szólóhoz, nekem is egy-egy apró csillanás volt minden egyes új Milonka poszt a napjaimban és persze önző módon most kétségbe is estem, hogy mi lesz ezután..! ;)
    Tényleg olyan a blogod, mint egy jó kis csajos könyv: szórakoztató, üdítő, kalandos és színes. Emlékszem, egyszer volt egy matrjoska babás bejegyzésed (vagy fotód az egyik posztodban), azóta ha bolhapiacon járok mindig figyelem, hogy találok-e valakinél egy klassz békebeli, jó állapotú matrjoskát, mert azóta is azt érzem, hogy nem élet az élet egy szép színes matrjoska kollekció nélkül, ami tuti jól mutatna a komódon.. :)

    Remélem, egy kis pihenés és offline élet után visszatér majd az ihlet és a kedved az íráshoz!
    Addig is szép nyarat, gyors csukló-gyógyulást és sok szerelmet Neked! :)

    VálaszTörlés
  33. Sajnálom hogy ilyen "otromba" olvasók is vannak. De érzem, hogy ez a döntés elsősorban nem emiatt született :) Nagyon szerettelek olvasni, hiányozni fogsz. További szépet-jót kívánok :)

    VálaszTörlés
  34. Minden jót, Ilonka! :-) Hiányozni fog a blog.

    VálaszTörlés
  35. viszlát, és kösz a halakat!

    VálaszTörlés
  36. Szerintem tök cuki dolog, hogy így összeegyeztettétek a rehab időszakot :D Jól megy a gallér a gipszhez :D
    Najó, amúgy jobbulást meg viszketésmenttességet mindkettőtöknek ;)

    VálaszTörlés
  37. Két dolog miatt sajnálom. Egyrészt mert nekem példa tudott lenni a szar időszakokban, hogy a kis öröm is öröm, egy jo ebéd, egy klassz séta, egy torna. Amit tudom en is, csak neha elfelejtem :).
    Másrészt szerettem volna tudni, hogy halad a kapcsolat, boldog vagy, veszekedtek, kibekultok, mergelodsz, örülsz, babát vársz, ikrek, izgulsz, félsz, házasság, nem tudod, de megis, kis család, kis otthon, örömök, banatok, elhízás, lefogyas, utazás, elfaradas, de végül minden rendben :). Ha érted.
    Egyébként szerintem természetes, h az ember kiváncsi arra akinek érdekli a blogja. Ha lenne/lett volna idom en is szívesen megnéztem volna egy blogos találkát. Mivel ez nem jött össze nekem maradsz Boros Marcsi :). Isten áldjon :)

    VálaszTörlés
  38. Óóó, sajnálom. :( Viszont teljesen megértem, anno engem is nagyon érzékenyen érintettek a köcsög kommentek, de volt még kedvem írni, ezért zártam be. Viszont ha nincs kedv, akkor minek. :)

    Majd mesélsz, amikor legközelebb mi is bulizunk veletek!


    Jobbulást! :*

    VálaszTörlés
  39. Ooo, jaj, hat ez remes. De en is megertelek, es az az erzesem, minden blog sorsa ez: egyszer veguk. Minden jot kivanok, remelem, hallunk meg feloled. Puszi!!

    VálaszTörlés
  40. Teljesen megértem, tudod hogyan állok a nyilvános énblogolás kérdéskörhöz. És nagyon becsülöm hogy tudod, mikor kell kiszállni. (a csúcson:D)). Azért remélem, nem tűnsz el teljesen:)
    Jobbulást nektek!

    VálaszTörlés
  41. Mindent, de mindent elmondtak már az előttem szólók, ezért én csak szomorúan búcsúzom, azzal a halovány reménnyel, hogy visszajön egyszer az ihleted.

    VálaszTörlés
  42. Sajnálom, hogy abbahagyod. Kis napsugaras volt a blogod, szerettem olvasni. Néha fura volt, mert egész más élethelyzetben vagy mint én, másképp is állsz hozzá, de általában üdítő volt olvasni. Minden jót kívánok neked!

    VálaszTörlés
  43. Sajnálom, hogy abbahagyod. Kis napsugaras volt a blogod, szerettem olvasni. Néha fura volt, mert egész más élethelyzetben vagy mint én, másképp is állsz hozzá, de általában üdítő volt olvasni. Minden jót kívánok neked!

    VálaszTörlés
  44. Ezek a bloglezárások mindig olyanok, mint a regények utolsó fejezetei (ahogy olyan jól megfogalmazta valaki fentebb), kicsit révebeérős érzés kívülről is... én is akkor hagytam abba az előző blogomat, amikor megismertem a férjemet, és nagyon sokan zárják le a happy end felirat után. Remélem, hogy nálad is ilyesmi a lelki ok nincskedvedírni mögött - ha van már valaki, akivel 100%-ban megoszthatsz mindent, akkor semmi szükség közönségre. És azt is, hogy ha lesz sequel, valahogy ráakadok, mert nagyon élveztem, ahogy írtál, és szerintem a következő lépéseket (mondjuk gyerekes blog...) is szórakoztatóan ecsetelnéd. Minden jót neked, próbálj nem megváltozni, bármi történne a jövődben! :)

    (Apropó stalker: én mindig csodálkoztam, hogy ennyire bátran mered vállalni magad, nem vagyok beteg agyilag, így nem kerestem rád, de miután megmondtál települést, foglalkozást, sulit, szakot, szerintem nagyjából három kattintás lett volna megtudni az igazi nevedet - erre érdemes figyelni majd, ha valamikor újrakezdesz...)

    VálaszTörlés
  45. Olaszországból zugolvaslak, már évek óta. Végig izgultam, szorítottam, örültem és sírtam Veled. Csodáltam(irigyeltem)a bátorságod az újrakezdéshez, az életkedved , a szabadságod, a friss,könnyű humorodat. Számomra Te vagy az modern nő aki lenni szerettem volna. Köszönöm, hogy eddig olvashattalak, hiányozni fogsz. Üdvözlettel
    M.

    VálaszTörlés
  46. Tényleg olyan ez, mint egy szuper csajos sorozat utolsó epizódja, kicsit pityergek rajta, de mosolygok is és a szívem megtelik örömmel.
    Nagyon szerettem a blogod, az első volt, amit megnyitottam reggelente.
    Szuper vagy Milonka és megérdemled a boldogságot, ami végre rád talált!

    VálaszTörlés
  47. Szia :) Sosem kommenteltem még nálad, de régóta zugolvaslak. Öröm volt mindig olvasni, főzni a receptjeidből. Hasonló cipőben indultam mikor rátaláltam a blogra, egy hosszú kapcsolat után és jó volt szurkolni Neked, követni az utad. Ahogy a többiek is írták, én is remélem, hogy" happily ever after" következik :) Sok boldogságot, örömet kívánok! Ps.: küldök egy virtuális dögönyt a pulinak és cicának is.

    VálaszTörlés
  48. Kedves Ilonka, én hálás vagyok Neked ezért a blogért. Tanultam Tőled, többek között azt, hogy milyen sokat számíthatnak látszólag apró dolgok, egy finom reggeli, egy napsütötte délután a Duna partján. Köszönöm Neked és kívánok minden jót!

    VálaszTörlés
  49. Kedves Ilonka, nagyon köszönöm a rengeteg èletörömöt, történetet, életérzést, amit a blogodból kaptam nap mint nap. Hiányozni fog az a színfolt, amit hozzátettél a blogvilàghoz, de megértem a döntésed. Szívből kívánok neked minden jót! M.

    VálaszTörlés
  50. Kedves Milonka! Sosem szóltam, de minden nap jöttem és olvastalak. A legszürkébb hétköznapba is képes voltál a posztjaiddal színeket csempészni. Tiszta szívből drukkolok, hogy a megérdemelt boldogságod nagyon-nagyon-nagyon sokáig tartson!<3

    VálaszTörlés
  51. Köszönöm, hogy olvashattalak. Sok szerencsét, légy nagyon boldog!

    VálaszTörlés
  52. NAgyon sajnálom, köszönöm a posztjaid!!! Minden jót Neked!!!! <3

    VálaszTörlés
  53. Sok depressziós olvasót hagysz magad után. :) Jöttem mindig a jókedvért.
    Szép nyarat és remélem még viszontolvasunk. :)

    VálaszTörlés
  54. Én nem akarok elköszönni, de tiszteletben tartom:)

    VálaszTörlés
  55. Milonkanak mar nem kell vadasznia a boldogsagot. jo menet volt :) thx.

    VálaszTörlés
  56. ó :( egy hónapon belül molly is meg te is :((( nagyon szerettelek olvasni és bizony hiányozni fog a blogod, meg az, hogy mindenhol megtaláltad a legszebb színeket - ezentúl kénytelen leszek önerőből optimistább lenni :)))

    VálaszTörlés
  57. Nem azért írok, mert úgy illik, hanem mert tényleg szívből szeretném megköszönni azt a sok pozitív energiát amit a blogodon keresztül Tőled kaptam...:-)És bízom benne, hogy ez a búcsú nem végleges... ;)

    VálaszTörlés
  58. Vérzik a szivem hogy bezárod a blogod, de teljesen megértem és minden jót kívánok! Szép lezáró poszt ez, főleg ha összeveted az első bejegyzéseddel, látszik hogy "megérkeztél":) mivel külföldön élek olyan jó volt olvasgatni az írásaidat, bepillantást nyerni a mindennapjaidba, kicsit csillapította a honvágyamat... Remélem valamikor majd rábukkanok az uj blogodra, ha lesz :)

    VálaszTörlés
  59. Nagyon szerettem a blogod, sajnálom, hogy nem írod tovább. Minden jót. Kata

    VálaszTörlés
  60. Csendes olvasód voltam már egy jó ideje. Sajnálom, akárcsak az előttem szólok. Szerettelek olvasni. Mielőbbi gyógyulást mindkettőtöknek illetve minden szépet és jót a továbbiakban. :)

    VálaszTörlés
  61. Én azért járok majd vissza pár receptért :)
    Szerettelek olvasni nagyon. Jobbulást!

    VálaszTörlés
  62. Kívánok neked még legalább annyi boldogságpercet, amennyit levadásztál az olvasóidnak, sőt még annál is többet! Szép (új) életet nektek, sok-sok kalandot és élményt! Isten veled, Ilonka! (Aztán ki tudja, talán egyszer én is eljutok egy blogger talira, és megismerhetlek téged is!)

    VálaszTörlés
  63. Pedig én titkon reméltem, hogy végtelenített folyt.köv. lesz. Én nem nézek a tévét (holott szeretnék, grrr), ezért nekem a blogjaid voltak a sorozataim. Le sem írom, hogy miket vizionáltam már, de "minden jó, ha a vége jó" volt a lényege.

    Én is sajnálom, hogy vége.

    VálaszTörlés
  64. Nagyon szerettem a blogod, öröm volt olvasni és sajnálom, hogy nem írod tovább. Köszönöm, hogy olvashattalak, hiányozni fogsz. Minden jót kívánok és sok boldogságot, jobbulást.

    VálaszTörlés