2016. június 27., hétfő

My happy place

Tegnap délután pedig lementem a Dunára napozni. Idén ez volt az első, jó, mondjuk a kertben olvastam párszor, de igazából én csak vízparton bírok aszalódni a napon, ott viszont bármeddig. Az evezősök stégjére feküdtem ki, amit kellemesen billegtetnek a hullámok, mert szinte egyáltalán nincs part, nagyon kint van a víz. Iszonyú meleg volt, nem is ebédeltem, csak csináltam egy adag mentás-málnaszörpös limonádét, teletömtem jéggel, meg csomagoltam sárgadinnyét és málnát, és azokat toltam, míg olvastam meg bámultam a túlpartot. 

Kb 2 órát voltam lent, meg előző 1-2 hétben talán 2x1 órát a kertben, de már most olyan barna vagyok, mintha most érkeztem volna haza valami tengerparti nyaralásból. Mondjuk a családból mindenkinek ilyen a bőre, nem leégős, nagyon könnyen és mélyen barnulós, csak nálam extrán látványos a szőkeségem miatt. 

6 megjegyzés:

  1. :))) minden kívánságom így teljesüljön :)))

    VálaszTörlés
  2. :))) minden kívánságom így teljesüljön :)))

    VálaszTörlés
  3. Olyan jó, hogy újra blogolsz!! :) <3

    VálaszTörlés
  4. Épp a Duna-parton ücsörögtem, mikor eszembe jutott, hogy régen néztem meg, hogy nem gondoltad-e meg magad a blogolással kapcsolatban. De jó!:)

    VálaszTörlés
  5. Épp a Duna-parton ücsörögtem, mikor eszembe jutott, hogy régen néztem meg, hogy nem gondoltad-e meg magad a blogolással kapcsolatban. De jó!:)

    VálaszTörlés
  6. Jó volt új bejegyzéseket olvasni tőled, Milonka! Szép nyarat! :)

    VálaszTörlés