2016. július 16., szombat

Munkaterápia

Ja, és ezt majdnem el is felejtettem mesélni. Én hiszek a munka terápiás, gyógyító erejében, úgyhogy amint letudtuk az érettségiket, eldöntöttem, hogy kifestem a konyhámat. Összecsődítettem egy, a családom férfitagjaiból álló kupaktanácsot, kértem tanácsokat, ők kipakolták a konyhát, és nekiálltam. Vettem alapozót, egy rétegben takaró festéket, hengert, ecseteket, és 2 nap alatt elkészültem, gyönyörű, friss és tiszta lett. A legjobb érzés pedig az, hogy én magam csináltam. Arra is jó volt, hogy kidobtam egy csomó mindent, amit sosem használok, rendet raktam a szekrényekben, letörölgettem őket, valamint kitaláltam, hogy lecserélem az egyik szekrényt, és veszek egy mosogatógépet. Ez az utóbbi két projekt még várat magára, de csak napok kérdése, és intézkedem. 

4 megjegyzés:

  1. Jó újra többet hallani rólad, tőled. Sajnálom D.-t, annyira jól indult, de megértem, hogy ez így neked nem volt jó.

    VálaszTörlés
  2. na, ez a program nekem is megfelel mára!

    VálaszTörlés
  3. A mosogatógép a legjobb dolog a világon. Sőt azt gondolom, hogy a lányok legjobb barátja nem a gyémánt, hanem a mosogatógép! Meg a saját autó, meg a saját bankszámla:) Sajnálom, hogy munkaterapia lett a vége, Sz barátnőm 9 év házasság után válik, a hiperokos, nagyon dr férje pont ilyen érzéketlen volt, sajnos van ilyen.

    VálaszTörlés
  4. mit nem adnek egy jo festesert... en fuggonyt csereltem most es fuggoagyat is. napszemuveget kell venni a nappaliban olyan vilagos lett.

    VálaszTörlés