2016. július 23., szombat

The Game

Tegnap beszélgettem a haverommal (a barátnőm exével), és elmondtam neki az aktuális pasiügyeket, illetve hát az apukát, mert most tulajdonképp csak ő van, akiből alakulhat valami. És elmeséltem neki, hogy azért kezelem ezt a fiút fenntartásokkal, mert annak ellenére, hogy tök sokat kommunikálunk, és azt írta a randink után, hogy nagyon jófej csajszi vagyok, örül, hogy megismerhetett, és nagyon élvezte az estét (tényleg jól sikerült amúgy, egy koncerten voltunk, utána pedig elvitt vacsorázni, szerintem mindketten jól szórakoztunk), azóta nem jelezte, hogy szívesen látna újra, pedig már egy hét eltelt, és mindössze 25 percnyire lakunk egymástól. Illetve mondta, hogy hétvégén találkozzunk, de azóta többször is beszéltünk, és nem hozta fel újra a témát, pedig a péntek este és a szombat szerintem már erősen hétvége. Szóval puffogtam egy kicsit, hogy nem értem ezt a fiút, mit akar, így chaten keresztül nem fog kiderülni, hogy akarunk-e valamit egymástól. 

Na és a haverom (aki amúgy egy tapló, kérdezzétek Gyömbit, de én azért szeretem őt) azt mondta, hogy alap, hogy az ismerkedési fázisban a fiúk azokat a lányokat találják izgalmasnak, akikért meg kell küzdeni, akik túl könnyen elérhetőek, azoknál gyorsan elveszítik az érdeklődésüket. És konkrétan azt tanácsolta, hogy ha a fiú elhív a hétvégén valahova, akkor mondjam azt, hogy már sajnos van más programom. Szerinte ha itt lepattan a srác, akkor vehetem úgy, hogy jobb is, hogy felszívódik (konkrétan úgy fogalmazott, hogy hulljon a férgese), viszont ha komolyan érdeklem, itt észre fogja venni, hogy van vesztenivalója, és jobb, ha összekapja magát. Ebben bizonyára van valami, de én nem vagyok az a játszmázós típus, ha én valakivel szeretnék találkozni, akkor találkozom vele. Azért elgondolkodtatott.

De valóban az történt, hogy ma kora délután írt a fiatalember, hogy akkor este csinálunk-e valamit (de tényleg, mintha biztos lenne benne, hogy én harci díszben várom itthon, hogy ő rámérjen), és találjuk ki együtt, hogy mihez van kedvünk. Hangsúlyozom, egyáltalán nem volt róla szó, hogy mi szombaton találkozunk. Én meg gondoltam egyet, és bár lett volna kedvem hozzá, megírtam neki, hogy mivel nem tudtam, hogy mi a helyzet, ő pedig nem mondott semmi konkrétumot, mára már elígérkeztem. És őszintén szólva nem tudom, hogy emiatt-e, de egyből írta, hogy ó, nagyon sajnálja, az ő hibája, de akkor találkozhatnánk holnap? Én meg eldöntöttem, hogy basszus, még vissza kell mennem pasizási tanácsokért a haveromhoz. 

Na és annyira cukker programot találtunk ki, eljön holnap vonattal délelőtt, hozza a bringáját, elbicajozunk a Dunakanyarba, ott bérlünk kenut, átevezünk a másik oldalra (ahol vannak homokos részek), fürdünk, napozunk, aztán majd valamikor vissza, közben eszünk-iszunk - komolyan, a világ legjobb nyári programja. Oké, igaz, hogy én szerintem eléggé laza csaj vagyok, de a második randin fürdőruhás program, úgy, hogy még a kezem se fogta meg, eléggé kívül esik a komfortzónámon, de hát ott történnek az igazán izgalmas dolgok, nem? 

48 megjegyzés:

  1. Szia! Igaza van teljesen a haverodnak, muszáj kicsit kéretni magad. A vadásznak sem lenne izgi, ha kifeküdne előtte a nyúl.
    Húzd meg-ereszd meg. Érzelmet kimutatni tilos. Lelki társ kifejezés emlegetése szintén tiltólistán. Ha olyasmit csinál, ami nem tetszik, hallgass a megérzésedre: azert nem tetszik mert valóban nincs rendben a viselkedése. Nyugodtan szóvá tenni, egy férfi bírja ha van a nőben büszkeség. Az első időszakban úgyis tesztelnek minket, meddig lehet a határokat feszegetni. Már jobb az elején tisztázni, hogy nem lábtörlő az ember lánya. Nem érünk rá amikor az úri kedve úgy akarja. Lényeg, hogy nyugodtan, kedvesen helyrerakni őket ha nem a kedvünkre való módon viselkednek.
    Ha meg nem tetszik nekik az, hogy tiszteletet kell mutatniuk, akkor viszontlátásra.
    Fent leírtak kipróbált, bevált, működő tanácsok.
    Üdvözlettel egy olvasód.

    VálaszTörlés
  2. Ez oké, de meddig tart ez a tánc? A kapcsolat folyamán végig? Mármint, az nyilván, hogy az ember nem megy le lábtörlőbe, de a kölcsönös manipuláció?... Valahogy nem akaródzik beletörődni, hogy ez csak így működhet. És ha meg egy ponton abba lehet hagyni a játékot, akkor hogyhogy onnantól önjáró az ügy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem manipuláció. Egyszerűen csak meg kell adni a tiszteletet a másiknak, inkább úgy fogalmaznék. Nem az utolsó pillanatban egyeztetni programot aznapra pl. Ilonka jól tette, hogy aznap már nem találkozott vele. Én a férjemet 17 éve ismerem, és sajnos sokat megengedtem neki az elején, meg is lett az eredménye, mai napig dolgozom rajta, úgy a fejemre hagytam nőni. Mai eszemmel hajj de másképp csinálnám :-D

      Törlés
    2. Ez nem ugy mukodik h van egy pont h innentol -eddig illetve ahogy irtak ez nem ugyanaz mint amikor az emberek jatszmaznak egymassal a kapcsolatban. Ez annyirol szol az elejen, hogy nem o a legfontosabb az eletedben 2 talalkozas utan. A ferfiaknak kell a vadaszat es en ugyanezen a "hagyjuk mar, ne jatszmazzunk, en nem ilyen vagyok" allasponton voltam egesz addig amig az elet be nem bizonyitotta az ellenkezojet. Es igenis nagyon jol esett latni, hogy nem adja fel es kuzd ertem.

      Törlés
    3. De a "jól esett làtni, h küzd értem" semmi màsról nem szól, csak a te hiúsàgodról (sőt, megkockàztatom, h a hiúsàga legyezgetését meg az önbecsülés ingatagsàga miatt erőlteti vki.)

      Törlés
    4. Szerintem az szuper ha neked sosem kell kulso pozitiv visszajelzes!

      Törlés
    5. Szerintem baj ha kell. Ha jól esik, az oké. De ha kell, az már nem egészséges.

      Törlés
    6. Megvagyok nélküle, örülök, ha van, nekem ilyen egyszerű.

      Törlés
    7. mindig abbol van a baj, ha KELL.

      Törlés
    8. Jaj ne nyelvtankodjunk mar, a mondatban abszolut nem a KELL-en volt a hangsuly

      Törlés
  3. Hű nekem ez sose ment. Hiányzik belőlem ez a csajszi gén vagy mi. De nem is bánom, fárasztó lehet ez a sok játszadás. És valahogy mégis lett társam. Meg nem is vágyom a zsákmányállat-létre.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. (Megviccelt a predict ív, újra...)

    Nekem ez továbbra is játéknak és manipulációnak tűnik, ami nem morális ítélet részemről, csak valamiféle megértési kísérlet. Azt értem, hogy ne legyen egy kvázi-ismeretlen a legfontosabb. De én inkább onnan közelíteném, hogy tényleg ne legyen, nem csak ne lássa, hogy az. Azaz pl eshet szarul, hogy nem fixálta le a találkozót és ezért akarhatok nem menni, amikor jelentkezik. Ha minden jó ok ellenére programokat mondtam le, hogy ráérjek, ha felbukkan, akkor már mindenképp szívatom magam, ha nem megyek el vele végül, ha elmegyek (?). Ha elutasítom, csak azért, mert velem így ne, legyek kész arra, hogy megy mással. Tehát tényleg ne legyen fontos.
    Azért nem tetszik ez a férfiaknak kell a vadászat eszme, mert ha igaz, akkor nem múlik el pár hónap után. Amúgy tudtommal ez egy sokszorosan cáfolt dolog, úgy értve, hogy nincs akkora különbség ebben nő és férfi között, ami van, az sok évszázad hagyományos szerepleosztása, nem őskori beégett funkciók. Tehát, ha elfogadjuk, hogy a férfinak kell a kihívás, akkor legyünk készek arra, hogy fenntartsuk ezt évtizedekig, gyerek és egyebek mellett.
    Szóval én azt gondolom, hogy nem a férfi viselkedésére tett várható hatás érdekében érdemes így vagy úgy cselekedni, hanem aszerint, hogy az adott helyzetben mi az önazonos. És a másiknak vagy kell, amilyenek igazából vagyunk, vagy nem. És a vagy nem-et helyén kell kezelni.

    VálaszTörlés
  6. Ez játszmázás, amikor te sem azt csinálod, amit szeretnél, kinek jó ez? Szerintem ez hülyeség. Nyilván érdekesebb az a lány, aki nincs ott egyből, de nem azért érdekesebb, mert valóban az, hanem mert elérhetetlen. Nekem volt olyan pasim, aki amikor eltávolodtam tőle, és egy fasz voltam vele, imádott, amikor odabújtam, akkor már nem voltam érdekes. Akkor most folyton távolodjak el? És az nekem jó? Első randinál meg lehet csinálni, persze, de egy kapcsolatban ez szerintem egy játszmázós, taktikázós hülyeség, amitől a lány sem érzi magát jól. Nekem ezt csak olyan lány ismerőseim művelték magas szinten, akikben sajnos semmi más érdekes nem volt, csak az, hogy titokzatosak és elérhetetlenek, és ezzel próbálták fenntartani az érdeklődést maguk iránt. Mert ha a pasinak odaadták magukat, és hagyták magukat megismerni, kiderült, hogy tökre semmi izgalmas nincs bennük, ezt pedig jól el lehet rejteni a titkolózással.

    Persze vágom, hogy ez egy fél mondat, meg egy randi, és itt még szerintem teljesen belefér, de egy kapcsolatot felépíteni így szerintem mindkét féllel kibaszás, és hát Milonka sem az a típus szerintem, aki ebben hinne. :)

    Érzelmeket kimutatni tilos? Jézusom.

    VálaszTörlés
  7. Huh. Az hogy van önbecsülésem és elvárom a másiktól, hogy úgyanúgy tiszteljen mint én magamat, az nem azt jelenti, hogy játszmázom, manipulálom meg direkt nem mutatom ki az érzelmeimet. Ha nincs meg az elöbbi, azaz az önbecsülés, akkor semmilyen játszmázással nem kapom meg a meg hosszú távon a tiszteletet a másiktól.

    VálaszTörlés
  8. nekem az összes létező nőrokonom elmondta -az azóta halott nagyanyámat is beleértve-, hogy tepertetni kell és nem szabad könnyen adni magad és nem szabad kimutatni az érzéseidet és beleengedni magad. és higyjem el, hogy ezt qrtam el a pasival, hogy már a legelején halálraítéltem a kapcsolatunkat.

    és én kb ősz óta visszatérően gondolkozom ezen, és semmire se jutottam.
    mert mi az, h csak akkor kellek, ha megjátszom, hogy nem kell? és akkor utána már mindig kicsit szivassam és ne legyek teljesen elérhető?

    és néztem a pasit, akit majd megevett a fészkes fene tavasszal, ha nem ért el vagy leràztam vagy azt hitte, mással vagyok...
    meg nézem kishugom pasiját, aki kb hálás, hogy a hugom kegyeskedik a közelébe engedni és nincs szex, mert azt majd a hazasságban,

    és én ezt nem akarom... ezt a színházat.

    biztos van az az értelmezés, hogy inkább benned ne legyen az elején akkora érzelem és vágy és kizárólagosság - de azt én még nem tudom, hogy kell. pedig az tarthatóbbnak tűnik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szex csak hazassagban? 2016? Ilyenkor bennem mindig felmerul h kevesebbert is hagytak mar ott embereket egyreszt; masreszt meg mivan hha szar a szex? Akkor igyjaras, mindenki eszi amit fozott, egy eleten at? Vagy akkor megse olyan fontos az az esku es el lehet valni?

      Törlés
    2. hát de ha szeretik egymást, akkor nem lehet rossz a szex :O
      ez ettől különleges, h ők tartogatják magukat egymásnak, hogy tiszta lelkülettel mennek a házasságba, meg ugye annál később is unják meg egymást, mert még marad egy csomó felfedeznivaló, meg annál tovább marad fenn a pasi érdeklődése is...

      vagyis ne kérdezd, vallás.
      én is próbáltam már rámutatni.

      Törlés
    3. Ha mindkettőjüknek így okés, akkor jó. Mert a szexszel kapcsolatban ez az alap.

      Törlés
  9. Ti nem jobban értékeltek valamit/valakit, amiért meg kellett küzdenetek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Hat nem! Azt ertekelem jobban, amibe energiat fektettem, bar az un. egbol pottyant dolgokat is ugyanugy megbecsulom.
      En soha nem jatszmazok, es nem is bantam meg. Kellek ugy, ahogy vagyok, vagy nem. Jelzem Ilonka uzenete nalam nem tartozik a jatszma kategoriaba, dontott az akkori erzete szerint es pont.

      Törlés
    4. De az energiabefektetes sose szemelyre iranyul. Avagy en nem kuzdok ferfiert sem baratsagert, mert az egyenlosegben hiszek.

      Törlés
    5. Dehogynem! Csak sztem itt kicsit mindenki osszekeveri ezt a dolgot. Es ha nokent hagyod hogy meghoditsanak akkor mar onbizalom hianyos, hiu, jatszmas valaki vagy. Csak ugye mi pont ezt probaljuk elmagyarazni, hogy baromira nem. Mindegy.

      Törlés
    6. Mondja már el vki, mi a fene az a meghódítás? Mert ilyet még nem éltem át 35 éves létemre😊
      Mi egy munkahelyen megismerkedtünk, rengeteget beszélgettünk, jöttek a közös proramok, stb. Barátság, szeretet, szerelem. Nem volt vers, szerenád, napi virágcsokor, könyörgés, pillogas.

      Törlés
    7. Igen, én is ezt kérdeztem a törölt kommentemben, h de mégis mennyire béna màr küzdeni a szerelemért? Minek küzdeni meg hódítani? Szerelem vagy van, vagy nincs.
      (Aztàn azért töröltem a kommentet, mert nem szeretnék vitatkozni igazàból:)

      Törlés
    8. Én se. Csak néha elgondolkodom, hogy valami baj csak lehet velem, mert engem senki nem akart meg meghódítani meg elcsábítani meg ilyenek. Mondjuk most már ne is kezdjék el:)
      Valószínűleg nem sugárzom azt a nőcis izét amire ezt kéne reagálniuk.

      Törlés
    9. Vagy nem jàtszmàzol, így nem tűnsz eléggé elérhetetlennek.

      Törlés
  10. De jó téma!

    Egy pasast egy éven át leráztam mindenféle kifogással, ő tepert tovább rendületlenül, soha nem adta fel. Egy bulin jót dumáltunk, összemelegedtünk, volt kedvem hozzá. Azóta nem ugyanúgy teper. Megnyugodott, leskalpolt, megvan a préda, már nem kell pedáloznia. Ilyen ez a popszakma.

    Engem is fárasztanak a játszmák.

    VálaszTörlés
  11. szerintem csak add onmagad.

    ezen a tanacson egy kicsiket nevetnem kellett, de ezt nezd el nekem. :)

    VálaszTörlés
  12. Sztem ha harminc pluszosan vkivel jatszmazni kell, meg jajj nem erek ra, meg jajj nem veszem fel a telefont jatekot jatszani, az nagyon gyerekes.
    Sztem eleg szeles a skala a tepertetes es a beesunk az agyba az elson randin kozott; de miert problema az, ha ket felnott ember kinyilvanitja egymas fele h elveztek egymas tarsasagat?
    En sem jatszmazom soha. Aki ezt igenyli, az mehet.

    VálaszTörlés
  13. Valahogy a legtöbb férfi úgy van összerakva, a fene tudja, miért, hogy szeretnek küzdeni. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Nem arról van szó, hogy nem veszem fel a telefont, meg nem érek rá, hanem a meglevő életembe illesztem be őt. Nem dobom félre a csajos estèket, nem mondok le érte fix programokat, azaz nem állok mindig a rendelkezésére. Nem ülök a telefon mellett, mikor csörren meg. Ha hív felveszem, de nem viszem be a fürdő szobába hátha éppen akkor hív amikor tusolok. Mellérendeltként viselkedem, nem alárendeltként. Nem viselkedek matricaként. Nem gyerekes játszmáról van szó, hanem talán egy kicsit tartózkodó viselkedésről, ami szerintem nem baj az elején. Ez az én véleményem, de tiszteletben tartom bárkiét,

    VálaszTörlés
  14. Még egy dolog, aztán eldugulok. Volt egyszer egy pasim, majdnem négy évig voltunk együtt. Egész nap dolgozott, általában estig, nem is ért rá hétközben, maximum ha én este elmentem hozzá. Egy vállalkozása volt, ő osztotta be az idejét, nem volt főnöke. Soha nem jött el értem a munkahelyemre, hogy haza vigyen vagy be üljünk egyet valahova, hiszen otthon dolgozott. Én megértően bólogattam évekig, hiszen hogy érne rám, mikor annyi munkája van, és milyen rendes ember az ilyen. Azért néha felmerült bennem, hogy talán ez így mégsem jó, de elnyomtam az érzést. A negyedik évben szakítottunk, megismerkedett egy másik lánnyal. Mit látok a munkahelyem ablakából egyszer csak? Azt, hogy minden egyes nap megy a lány elé, és fuvarozza haza őt. Na ekkor megtanultam azt, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Azert a lányért oda volt, szakított rá időt. Szóval-bocsánat hogy elkanyarodtam a témától- ha az ember lánya kell valakinek akkor észreveszi úgyis. Ha felhív, ha találkozni akar gyakran az jó jel. Ha nem keres akkor meg nem akar eléggé.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és biztos vagy benne, hogy az volt az oka ennek, hogy a csaj nem mutatta ki az érzéseit, és taktikázott, nem pedig az, hogy azt mondta, hogy "kicsim, olyan jól esne, ha eljönnél elém kocsival :)" mármint persze nem tudom, van olyan, hogy az ember valakit jobban szeret a másiknál, ezért több mindent megtesz érte, na de hogy azért szeresse jobban, mert tartózkodó...hát akkor az a pasi sem százas.

      Törlés
    2. ráadásul az elején még oké, hogy meg kell küzdeni érte, meg megértem (mondjuk én ezt sosem tudtam túl sokáig csinálni olyanokkal, akik érdekeltek), de egy 17 éves kapcsolatban hogy éred el a napi szintű küzdést?

      Nekem meg az egyik volt pasim azért hagyta ott az előző barátnőjét, mert a csaj semmi nem mutatott magából, túlzottam titokzatos volt, és a legkisebb jelét sem mutatta érzelemnek, minden este a szexért is meg kellett küzdeni. Elege lett. A szakításnál derült ki, hogy a csaj nagyon szerette a fiút, csak nem akarta kimutatni, mert akkor nem lesz elég érdekes...

      Törlés
    3. Nem tudom, de már nem is számít.

      Törlés
  15. Fú, mi ment itt, míg én a hasam süttettem a Duna partján:).

    Annyit szeretnék hozzászólni, hogy én soha az életben nem játszmáztam egyetlen pasimmal sem, nem akartam, nem tudok, nem is kellett, szerintem amúgy nem is tudom, hogy kell. Egymásba szerettünk, együtt voltunk, szerettük egymást, ezt jól ki is mutattuk. Szerintem ennek így kell lennie.

    De pl a legutolsó barátomnál, Daninál szerintem pont az volt a probléma, hogy ő adottnak vett, megkapott, ott voltam, ha kellettem, nyitottan, őszintén és tiszta szívvel, tudta, hogy imádom (nem kellett mondanom, látszott rajtam, kimutattam), és onnantól kezdve nem udvarolt (különösebben), nem fektetett belém időt/energiát, nem küzdött értem, nem érezte, hogy meg kellene hódítania. Szerintem ennél a pontnál lehetett volna manipulálni őt, játszmázni, de mivel nem vagyok ez a típus, azt a megoldást választottam, hogy szakítottam vele, még ha fájt is, mert szerettem őt.

    Szóval, ha választani kell, hogy pro-, vagy kontra játszmázás, akkor egyértelműen azt gondolom, hogy saját magát szívatja, aki nem önmagát adja egy kapcsolatban, úgy csinál, mintha, miközben tök másképp érez. Nem kimutatni érzelmeket? Azt hogy? :) Akkor minek az egész? Pont ez a fiú, akivel tegnap találkoztam, megkérdezett a múltkor, hogy kit (mármint milyen pasit) keresek, és azt mondtam neki, hogy egy olyan embert, akivel nincsenek kérdések és játszmák. Én az őszinteségben hiszek.

    DE. Könyörgöm, vegyük már észre, hogy itt most nem arról van szó, hogy cukin megismerkedsz valakivel a munkahelyeden vagy a baráti társaságod kapcsán, tetszetek egymásnak, randiztok, egymásba szerettek, és megy minden szépen lassan a maga útján, hanem a kibaszott húspiac tinderről. Szerintem vannak normális srácok itt is, akik jófejek, és kapcsolatot keresnek, de szinte mindenki több lánnyal/fiúval beszélget egyszerre, egy csomóan már kiábrándultak az egészből, látunk egymásról 3 képet, aztán próbáljuk kitalálni, hogy ki lehet a másik, majd iszunk egy kávét, amikor is mindenki a legjobb arcát mutatja, és az 1-2 órás találkozó alapján próbáljuk kitalálni, hogy milyen lehet ez a srác, vajon érdemes-e vele találkozni még, lehet-e ebből szerelem (és akkor csak reménykedik az ember, hogy a másik fejében és ugyanez játszódik le, és nem kizárólag az, hogy hogyan tudná levarázsolni rólam a bugyit leggyorsabban).

    Ez egy kurvára nem természetes folyamat, és bár működhet, mert én is egy csomó tinderen összeismerkedett, jól működő párt látok, de azért a legtöbbször mégiscsak iszonyú kiábrándító szívás ez az egész, ez van sajnos, köszi, 2016. És ez van lányok, ha nem rakom ki egy kvázi idegen fiú elé az összes kártyámat, és nem ugrom, ha aznap estére randizni hív, akkor nevezzetek manipulátornak, hát bocs (kösz, Tiss, hogy láttad, miről szólt az ügy).

    És kívánom mindenkinek, aki olyan szerencsés, hogy még sosem vált/csalódott, és otthon főzi a lecsót a megbízható és tökéletes férjének (akit természetes körülmények közt talált) a puha, finom illatú kisbabája mellett, hogy soha ne kelljen társat keresnie, főleg ne tindereznie.

    De basszus szálljunk már le a magas lóról, és legyünk már több tisztelettel egymás iránt, ne nézzük le, és zsákmányállatozzuk le a másikat, mert más a véleménye, esetleg másképp keresi a boldogságát, mint mi. Esetleg bele lehet gondolni a másik helyzetébe. Vagyunk egy páran, akiknek sajnos ilyen tökéletlen az életünk. Csinálja mindenki úgy, ahogy neki jó, reméljük, hogy neki az úgy működik.

    Peace&Love&Unity

    :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van. Elnézést kérek.

      Törlés
    2. Bocsánat, ha úgy tűnt, hogy manipulátornak nevezlek, abszolút nem, szerintem első randinál teljesen oké, csak így végigtolni egy kapcsolatot nekem nem pálya. De bocs én is, ha nem volt egyértelmű.

      Törlés
    3. Ja én se gonoszsàgból mondtam semmit természetesen, a pàrkeresés kínjait nagyon àtérzem, de sokszor sarkosan fogalmazok, ez a hibàm.

      Törlés
  16. Elég hamar elkanyarodtunk az eredeti témától és a nöi-férfi kapcsolódások alapvetö és ösi problematikájáról cseréltük az eszmét jól. :)

    VálaszTörlés
  17. Milonka, kár, hogy a kommentekhez nem lehet like gombot nyomni. Nyomtam volna a válaszodra.

    Az én időmben még nem tindernek hívták, hanem meeticnek, de ugyanaz a kettő, egy kutya, már 10 éve is húspiac volt. Ott voltam én is. Időnként bírtam, de igazából, ahogy írtad, kibaszott egy világ volt.

    VálaszTörlés
  18. Ilonka, ilyen csak a reklámban van, meg a fészbúkon. A férj abszolút nem tökéletes, a gyerek ordít, Te meg lestrapálva kavargatod a lecsót :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. természetesen tudom:), metaforikusan értettem, h ne ítélkezzünk vkiről egy teljesen más élethelyzetből

      Törlés