2016. augusztus 3., szerda

Dolgok, amikről mesélni akartam

  • A csuklóm már olyan jó, hogy eszembe sem jut egyáltalán, hogy bármi gond lenne vele, kivéve, ha megkérdik, hogy hogy van a csuklód? Iszonyú cuki és kedves gyógytornász lányt kaptam, nagyon szeretek hozzá járni, és megyek is, mint a kisangyal, hetente kétszer. 
  • Tegnap dél körül megint gyógytornára mentem a kórházba, és mivel már csak nagyon kevés időm volt, hogy odaérjek, autóba ültem. A kocsi azonban félúton lerobbant. Ment a motor, de az autó nem haladt. Megkértem két fiatalembert, hogy segítsenek félretolni a járgányt, majd felhívtam aput. Mondtam neki, hogy apu, lerobbant az autó, ő meg rögtön rávágta, hogy jövök! Jó, hogy nem rakta le rögtön a telefont, mert így el tudtam mondani, hogy hol vagyok, nem tudom, amúgy hogy talált volna meg. Lezártam a kocsit, mert apunál is van hozzá kulcs, és elmentem gyógytornára, mikor visszafelé sétáltam úgy egy egy óra múlva, már elvontatták a bátyám autójával, mára pedig meg is bütykölte apu. Pont Sway-nél olvastam egy ugyanilyen történetet, és tényleg, basszus, ha az ember lányának nincs ezermester apukája, meg fiú tesói, akik kéznél vannak mindig, és rögtön ugranak, ha kiejtek a számon valamit... Jól el vagyok kényeztetve, na, tudom én. <3
  • Tegnap voltam az Operaházban Bezzeggel és egy kolléganőjével. A Billy Elliotot néztük meg, ami egy musical (mjuzikel?), és hát borzalom, még csak véletlenül se nézzétek meg. És most már azt is tudjuk, hogy egy kurvadrága előadásra azért olcsó (1500ft) egy jegy, mert arról a helyről kvázi semmit nem fogsz látni. Azért jó volt látni az Operaházat belülről (na meg a terasz!), és jó volt bandázni Bezzeggel.
  • Most olvastam, hogy valószínűleg végleg meghalt a freemail. Szerintem ez várható volt, és ez oké is, de annyira durva, hogy a kollégáim nagy része a suliban még mindig freemail-t használ. Én a hozzám közelebb állóknak szoktam mondani, hogy ezt szüntesd meg, és használj gmail-t, de a legtöbben hajthatatlanok. Hát jó. 
  • Holnaptól van műsoron a mozikban a The Secret Life of Pets, és én azt annyira várom, hogy moziban kell megnézni. <3
  • Tegnap az opera után találkoztam a barátaimmal. Volt majd egy órám a két programpont közt, így felhívtam Pillát, és vele dumcsiztunk, közben vettem két pizzaszeletet meg egy üdcsit a Pizzame-ben, leültem egy asztalhoz pont a Bazilikával szemben, ettem, néztem a gyönyörű kilátást meg az embereket és röhögcséltem Pillával. Aztán elsétáltam a Pontoonhoz, vettem egy pohár bort, kicsit udvaroltattam magamnak egy idegen fiatalemberrel, közben befutottak a többiek, leültünk a partra, elszívtunk egy vicces cigit, néztük a hidat meg a kilátást a másik oldalra, melengettem a talpam a még mindig forró betonon (távoli hang csak a gyász), és megint megállapítottam, hogy kurvajó itt, így élni. Mondjuk az este végén nekem el kell bumliznom a Nyugatiba, 50 percet kell utaznom, otthon pedig még hazabicajoznom (oké, ez csak 5 perc), de ilyenkor jó zenéket hallgatok, játszom a telefonomon (Two Dots a mostani kattanásom), és gyorsan otthon vagyok. Ráadásul egy ismeretlen, fiatal kaller jött, aki úgy búcsúzott el, hogy "További jó száguldozást kívánok!", nagyon vicces volt. 
Mindenki letöltötte már a Spotify-t? Akkor jöhet zene? 

7 megjegyzés:

  1. a pontoon a kedvenc nyári helyem, imádom <3

    VálaszTörlés
  2. The secret life of pets - Szinte soha nincs kedvem moziba menni, mert nincs ami annyira érdekelne, hogy ott akarjam megnézni, de ez a film /mese annyira tetszett az előzetes alapján, hogy alig tudtam kivárni. :D Szombaton láttuk, bandázást is építettünk köré, és azt tudom mondani, nagyon megérte. Sokat nevettem, akinek van állatkája nagyon fogja élvezni, mert annyira elkapták szerintem ahogy egy macska/kutya viselkedik. :D Akinek meg nincs az meg csak vigyorog, mert egy cuki kis mese. :)

    VálaszTörlés
  3. Megerositem, Billy Elliot nem eri meg. Szerintem sem. Raadasul az elso felvonast allva neztem, annyira nem lattam vikna ulve. Aztan a masodiknal leultem. Mi megprobaltuk. :)

    Milonka, ha tudom, hogy egy orat kell varnod...

    VálaszTörlés
  4. A Billy Elliotra tudtam volna ingyenjegyet szerezni, láttam még a tavasszal a filmet, az megfogott. De így már nem érdekel annyira. :(

    The secret life of pets - meg tényleg mindenkit elkap úgy látom, engem is beszippantott, moziban nézős lesz majd. :)

    Spotify listákat meg követelem, várom, mindig bedobom, átalakítom és az megy egész nap, így szabi alatt tökéletes. :))

    VálaszTörlés
  5. Válaszok
    1. Mintha Disneylandben jártam volna, ami elsőre akár jónak is tűnhet, de akkor rakták volna az előadást az Operettszínházba vagy a Madách Színházba. Gyenge hang. Ugyan nem vagyok szakértő, de a táncot is erőtlennek tartottam, de az azért jobb volt, mint az énekhang. Persze lehet, hogy tényleg csak felkészületlenül kerültem oda. Az is lehet, hogy tök hülye vagyok a műfajhoz.

      Törlés