2016. október 27., csütörtök

Gyere

Nem vagyok egy nagy kiránduló, egyrészt általában úgy gondolom, hogy ha oda lehet menni bicajjal, akkor minek mennénk gyalog, másrészt úgy vagyok vele mint a síeléssel, hogy jó, meg szép, tetszik a táj, és bejön a mozgás, de azt a részét élvezem a legjobban, mikor le lehet venni a bakancsot, kapok meleg kaját és forraltbort, mehetek szaunázni, és felhelyezhetem a fáradt fenekemet a kanapéra. Szóval ekkora kiránduló vagyok. Ami egyébként elég elég nagy luxus, mert itt lakom a Börzsöny lábánál, szemben meg ott a Pilis, ami a kedvenc kirándulókörnyékem, szóval van amiatt bűntudatom, hogy nem sokat mozdulok ki a városból, vagy ha igen, akkor csak tekerni. Sőt, a nyáron elajándékoztam a túrabakancsomat is, mert egyrészt mindig feltörte a lábam, másrészt... Évek óta nem használtam. 

Ez a fiú viszont szeret kirándulni, és elvitt az utóbbi két hétvégén itt hozzánk aránylag közel. Meglepően jólesett a természetben lenni, meg hát gyönyörű most minden. 

ez a Bajdázó tó, csodaszép, Királyrétre kell fölmenni, és oda van nagyon közel
ez meg én vagyok

ez a hely meg, mint valami tündérmese helyszíne

Asszem, ha ez így megy tovább, kell nekem egy túrabakancs. 

5 megjegyzés:

  1. Egy jó túrabakancs ugyanúgy szerethető, mint egy bicaj! Nekem volt egy, ami tíz éve szakadt le a lábamról (szó szerint, a Tátrában) és azóta is vissza akarom kapni (most vettem egy újat néhány hete - nem rossz, de nem lesz olyan, már érzem)

    VálaszTörlés
  2. A tündérmese helyszín, awwww.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy annyira te jutottál eszembe erről a helyről! <3

      Törlés
  3. Egy jó túrabakancs menő, habkönnyű és imádod... csak kb fel kell próbálni 500at mire megtalálod az igazit.
    Ja, meg becsukni a szemed amikor ki kell fizetni :D.
    Egy szó mint száz, én el tudom képzelni a színes ruháidat egy trendi túrabakanccsal a városiak helyett! ;)

    VálaszTörlés
  4. Ó, a tündérmese helyszínen ünnepeltem kedves túrázós barátokkal meg összes gyerekekkel a tizennyolcadik házassági évfordulómat, de szép is volt. Igaz, hogy most már máshol, mással, de szép élmény.

    VálaszTörlés