2016. november 4., péntek

Pillonka

Jaaaaj és azt még nem is meséltem, hogy milyen cukker sztorink volt Pillával megint. 

Mondtam neki a szülinapi vacsija előtt, hogy nem viszek oda ajándékot, mert el fogja hagyni részegen úgyis egy csomó mindent fog bizonyára kapni, én majd akkor köszöntöm fel, ha édes kettesben leszünk. Vettem neki a Zarában egy fekete, fehér pöttyös skortot (rövidnadrág, ami elölről szoknyának tűnik), amiről azonnal ő jutott eszembe, mikor megláttam, gondoltam, hogy tetszeni fog neki, van is hasonlója sárgában. Most hétfőn délután találkoztunk, úgy volt, hogy elmegyünk a Széchenyi fürdőbe, de én voltam párszor mostanában a fiúval hozzánk közel forró vizes fürdőzni, és ő sem lelkesedett annyira az ötletért, szóval inkább kinéztem egy cuki spanyol filmet a Cirkoban. 

Kijött elém a Nyugatiba, és megkérdezte, hogy elmennék-e vele a Zarába, mert meg akar nézni egy kabátot. Nézelődik, tudjuk, a Zarában kb 5 millió ruha van, ezért eléggé meglepődtem, mikor látom ám, hogy Pilla szépen lecövekel a skortok mellett, majd elkezdi csillogó szemekkel tapogatni azt a konkrét szoknyanadrágot, ami ugye nekem becsomagolva lapul a táskámban. Nagy nehezen otthagyta, nézelődtünk tovább, majd már majdnem a bejárattól vissza kellett menni vele, egyenesen a pöttyös skorthoz. Hogy ő ezt most megvegye? Hát annyira tetszik neki. Én meg magamban, most ez komoly? Hát ennek mennyi esélye van? Nincs elég ruha itt? Most komolyan azt a nacit akarja megvenni, ami két hete becsomagolva rá vár? De mondom szívem, annyi időnk, nincs, hogy ezt most felpróbáld, időre megyünk moziba. Erre ő, hogy de nem kell felpróbálnia, tudja a méretét. Na jó, mondom, ez már viccnek is rossz. Hál'istennek nagy sor volt a pénztárnál, úgyhogy végül nem vette meg, és mehettünk, de komolyan leizzadtam.

Mondjuk utólag nem bántam, hogy így alakult, mert amikor 2 órával később beültünk a Briósba vacsizni, és kicsomagolta, akkorát nézett, hogy ezt így hogy? Azt hitte, hogy valahogy a délután folyamán visszamentem a boltba, és megvettem neki, pedig már 2 hete nálam volt. Úgy örült! Ebből is látszik, hogy tényleg mi vagyunk a borsó, meg a héja. 

6 megjegyzés:

  1. Szenzációs eset! Helyesek vagytok.

    Aaanyira kíváncsi lennék Pillára, de nem lehet bejutni hozzá... :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már írni sem tudok. Megyek és lehúzom magam.

      Törlés
  2. Na, ma is tanultam valamit....skort...hogy mik vannak!!!

    VálaszTörlés
  3. MÁr olvastam Pillánál, de most is libabőrös lettem. Cukik vagytok :)

    VálaszTörlés