2016. november 21., hétfő

Monday blues

A szalagavató után kaptunk vacsorát, amit a kollégáink főztek. Hihetetlenül finom volt minden, most is összefut a számban a nyál, ha eszembe jut az a töltött káposzta. Szombat este körülbelül annyi erőm volt, hogy lezuhanyozzak és elájuljak. Vasárnap aztán aludtunk 10-ig, reggeliztünk, majd elmentünk kirándulni, mert gyönyörű idő volt. A tanösvényt jártuk végig Királyréten, de megint óriási sár volt, úgy tűnik, nem úszom meg a bakancsvásárlást. Pedig parfümöt akartam magamnak venni karácsonyra, de úgy tűnik botmixerre vasalóra kirándulóbakancsra nagyobb szükségem van. 

Aztán hazajöttünk, én csináltam ebédet (vagyis betoltam a sütőbe egy adag krumplit, amit császárszalonnával, vajjal és újhagymával ettünk), míg ő a kertet téliesítette, ebéd után pedig összekészültünk, bevágódtunk az autóba és elmentünk áztatni magunkat a forró vízben. Este lett, korom sötét, mire hazaértünk, majd átjöttünk hozzám, én pakolásztam picit, majd aludtunk. 

Jó volt kirándulni, friss levegőn lenni és mozogni, és a fürdés is szuper, nekem az egyik kedvenc téli programom ázni a gőzölgő forró vízben, de estére nekem csak az villogott a fejemben, hogy holnap hétfő, nem pihentem ki magam, megint fáradtabb vagyok, mint péntek este, így nyűgös lettem és hisztis. Nekem hétvégén ahhoz, hogy feltöltődjek, szükségem van passzív pihenésre is, extra alvásra, punnyadásra a kanapén, vagy arra, hogy csak üljek és nézzek ki a fejemből. Pedig még a lányokat is lemondtam, mert Budapestre bevergődni végképp nem volt kedvem.  

Megint rengeteg órám van a héten, kedd kivételével minden nap jönnek délután is, kéne menni edzésre, és... Megint a hétvégét várom már hétfőn. És a torkom is úgy fáj, hogy megpusztulok (ez már nem a reflux, hanem megfáztam szerintem kicsit).

A folyamatos fáradtság-szintemről sokat elárul, hogy megint egy fekete szűk nadrágot, tornacipőt és egy kiskutyás pulcsit vettem fel, pedig igazából így lenne kedvem öltözni: 

2 megjegyzés:

  1. Mi ma éppen azon rötyögtünk a kolléganővel,hogy hazamegyünk és persze,amikor megtehetjük csak bámulunk a semmibe. Nekem is nagyon fontos,egyszerűen annyi inger ér napközben,valamikor muszáj kikapcsolni.

    VálaszTörlés
  2. Én egész múlt héten szabin voltam, mégis alig bírtam ma felkelni. :(
    A november monnyonle!

    VálaszTörlés