2017. február 9., csütörtök

Good day, sunshine

Szerintem a mai nappal van valami probléma. Pedig egy darabig tartottam magam, még a 3. óra végéig jó kedvem is volt, a gyerekek nagyon kedvesek, dolgoztunk szépen, még kávét is hoztak nekem puszta meglepiből, de egyszerűen olyan rossz az általános hangulat a tanáriban, hogy mindjárt felvágom az ereimet. És akkor ebédelünk a kávézóban, és a 60 körüli kolléganőm, aki amúgy is frusztrál, mert igazságtalan a gyerekekkel, terrorizálja a szebb lányokat, meg lemosatja a rúzst a szájukról (wtf, nem zárda vagyunk, nincs benne a házirendben, hogy nem sminkelhetnek, ő pedig nem erkölcscsősz, az osztályfőnökük pedig én vagyok), kifejti, hogy őt a nemtommilyen porcerősítő meghajtja. Azt hittem, odahányok. Meg persze mindenki folyamatosan panaszkodik, pedig mindannyian túl vagyunk terhelve. Ja, és a kollégám, aki ha  20 évvel fiatalabb lenne, udvarolna nekem, n ő meg számon kér, hogy miért nem mosolygok, mert ő azt úgy szereti. Én meg leginkább azt szeretném, ha soha többé nem szólna hozzám, de sajnos, ahogy látom, erre nincsen sok esélyem. 

Oké, szerintem ha ma odajönne hozzám valaki, hogy nyertem egymilliárd dollárt, az is idegesítene, szóval ne is foglalkozzatok velem. Pedig tegnap este rendeltünk pizzát és dán krimit néztünk, az még olyan jó volt.

Ma a kutyát is viszem kozmetikushoz, amikor bekábítják őt, szegény kisnyuszi - de muszáj, mert naponta kell felmosnom a konyhát, annyira óriási és loncsos a bundája. Sajnos már előre tudom, hogy a kutyakozmetikus is idegesíteni fog, mert erős dohányos, és én azt a szagot nem bírom elviselni, mikor valakiből árad a cigiszag.

Ennyire jó napom van. Veletek mi újság?

20 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Palackposta http://www.imdb.com/title/tt4088268/

      Törlés
    2. Ajànlj, légyszi, ha tudsz hasonlót!:)

      Törlés
    3. A vadászat (Na ez kiverte annó a biztosítékot),
      Nyomtalanul,A tetolvált lány trilógia (de az eredtei skandináv),A Híd sorozat (skandináv az is).Hogy szeretsz?:)ÚÚÚ nagyon jók.
      Dina vagyok:http://port.hu/adatlap/film/tv/dina-vagyok-i-am-dina/movie-53544

      Törlés
    4. Én inkább valami mai napi jóságon töröm a fejem.Csütörtök a kedvenc napom:).A kikbe vettem egy nagyon szép türkiz pom-pom szalagot valamire csak jó lesz alapon. pompompom sálálá:)

      Törlés
    5. http://www.imdb.com/title/tt1733785/mediaviewer/rm1526325504
      Ez a híd:)

      Törlés
    6. A hidat láttam, az ultimate kedvencem, alig várom az új évadot. Meg a Tetovált lány első részét. De ennyi. A többit megnézem, köszönöm!❤

      Törlés
    7. https://www.youtube.com/watch?v=BNg2skLOUq0
      Ez is jó.

      Törlés
    8. úú, A vadászat az nagyon durva. Tetszett.

      Törlés
    9. a Palackposta írójának több filmje is van: Fácángyilkosok, Nyomtalanul...
      annyira rákattantam, hogy az összes krimijét elolvastam :)

      Törlés
  2. Tegnap este a joejtpuszi utan azt talaltam mondani a nyolcevesnek, hogy jo ejt, szep almokat, udvözlöm a Tukörlanyt. Aztan egyböl leesett, hogy en egy pszichopata vagyok, es egesz nap szar a kedvem a lelkiismeret-furdalastol.
    (Egyebkent szerencsere nem szart be, de ugye ez nem rajtam mult.)

    VálaszTörlés
  3. A tanári kar nálunk is zombieland... ez a hüJe rendszer kinyír bennünket.

    VálaszTörlés
  4. Nálam is hasonló az általános hangulat, a héten már rám esett egy fogas, elestem egy liftben... Folytassam? :)

    VálaszTörlés
  5. :) Jön majd jobb nap!

    (Az enyém a testi-lelki állapotomnak megfelelő kihívásokat tartalmazott. Vasárnap és hét elején arcüreg gyulladással fetrengtem, de szerdán már muszáj volt mennem dolgozni. Ma egész nap csak aláírtam. - Kétszer négyezer aláírást kell produkálnom. - Közben beszélgetés, rádióhallgatás, teázás.)

    VálaszTörlés
  6. Én itt ülök a városközpont közepén & várom a zuram, mer' nem indul a kocsim... körülöztem mindenütt autók parkolnak, ő nem tudom, hol fog leállni...
    lehet, lemerítettem az akksit... legalábbis merem remélni, hogy csak ennyi baja van, mer' momentán nincs pénzem szerelőhöz menni...

    VálaszTörlés
  7. Értem én hogy rossz napod volt de engem nagyon megnevettetett ez a poszt és a kommentek is DD. Én éppen tüdőgyulladással szenvelgek, szóval itt is happy minden.

    VálaszTörlés
  8. Ha jó skandináv filmeket akartok nézni, itt van két norvég:

    Ördögsziget (Kongen av Bastøy vagy King of Devil's Island címeken fellelhető) és Fejvadászok (Hodejegerne).

    Az első mély, drámai, a második abszurdba hajló, nagyon élvezetes krimi.

    VálaszTörlés