2017. június 11., vasárnap

szeretet, idő, naptej

Úgy lenne jó ezt a blogot írni, hogy közben kicsattanok a boldogságtól, és akkor biztosan lenne kedvem és motivációm szuper kis recepteket, lakberendezős, mesélős meg hangulat-posztokat írni ide. De sajnos hiába van egy általános kiegyensúlyozottság az életemben, van egy csomó nyüszögés, meg probléma is, sok kedvtelenség és csalódás. És olyankor úgy érzem, hogy nem tudok itt inspirálni. Aztán egy nap múlva megint vidámabban látok mindent... Most épp nagyon vidáman.

  • Örülök: ...mert csütörtökön lesz a tanév utolsó napja. Meg kell még írnom a bizonyítványokat, június végén lesz még néhány napnyi érettségi, de ennyi. Idén figyeltem magam, és ha végiggondolom a tanévet, nem az volt, hogy szeptemberben nagy energiákkal indultam, és szépen fogyott a lelkesedés, májusra pedig totálisan kiégtem, hanem végig teljesen hullámzó volt az energiaszintem és a napi csí. Nekem az a nehéz, mikor rossz idő van, hideg, nincs mit várni, a végtelen mókuskereket nem bírom. Ha sokat sportolok, akkor megtáltosodom (note to self: akkor talán mindig sportolj sokat), de ha tél van, és hányinger idő, akkor sokszor inkább alszom. Segít, ha van épp pasim, vagy összejövünk a barátokkal főzni. A főzés egész télen feltöltött. Na mindegy, a lényeg, hogy péntektől szabadságon vagyok augusztus végéig. 
  • Szomorú vagyok: ...hogy milyen sok sérült ember (férfi, bár gondolom, nő is) van. Jóképű, kedves, szimpi, tetszem neki, NAGYON tetszem neki, majd mikor kiderül, hogy ez számomra ijesztő és terhes (2 rövid randi után hiányzol, csak akkor lesz jó estém, ha újra foghatom a kezed, és én TUDOM, hogy ez most nagyon különleges és társai), és szólok, hogy szerintem kezeljük a helyükön a dolgokat, mert nem is ismerjük még egymást, de mondjuk egyáltalán, akkor totál kiakadás, szemét, bántó üzenetek... Jaj, hát na. De hát vannak ám nagyon kedves fiúk is! <3
  • Bicajbuzi-e vagyok: ...az egyik külsőm megsérült, és bementem a(z egyik) kedvenc bicajboltomba, lecseréltem mindkét külsőt picit vastagabbra, meg vettem új pedált, otthagytam egy csomó pénzt. Bármennyit el tudnék költeni biciklialkatrészre/biciklire. Jaj, de most suhanás van és boldogság. 
  • That is how I chill: ...tegnap egész nap nem csináltam lófüttyöt se, így nem tudom elmondani, mennyire örültem, hogy reggel, mikor elmentem a piacra, még csodálatos nyári reggel volt, de mire hazaértem, hideg volt és szélvihar. Úgyhogy bűntudat nélkül fetrenghettem a kanapén egész nap. Lett volna estére programom, mondjuk nem kőbe vésett, de nem mentem el, nagyon jó érzés volt.
  • We are family: ...a mai napot a bátyámmal és az unokaöcséimmel töltöttem, strandra mentünk, nagyon, nagyon jól éreztem magam velük. Utána elmentünk a Kakaóscsiga fesztiválra, ahol nem lehetett kakaóscsigát kapni, eléggé átverve éreztem magam. Mintha egy sörfesztiválon nem lehetne sört kapni. A tesóméktól hazabicikliztem, feltöltődve a fiúkkal, a vízzel és a napsütéssel, és most még azt sem bánom, hogy holnap hétfő. 

9 megjegyzés:

  1. de akkor mi volt a fesztiválon? Nem is árultak eredetileg sem vagy csak hamar kifogytak? :O
    Én is akartam menni, csak hát elbalatonoztam az időt. De ott sajnálkoztam, hogy nem lehetek a kakóscsigamennyországban, dehát akkor ezek szerint nem kell sajnálni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy gyereknap volt tulajdonképp, nekik való programok voltak. 1-kor kezdődött, mi 5-kor érkeztünk, akkor nem volt kakaóscsiga.

      Törlés
  2. Egy fiú barátom mesélte, hogy 1 hét után a csaj akivel randizott, mar azon problemazott, hogy ő jobban szereti (???!!!) es fontosabb neki a kapcsolat ( a mi?!?) mint a srácnak. En azt hittem ilyet csak csajok képesek előadni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez a fiú nagyon-nagyon akar szerintem barátnőt.

      Törlés
    2. Az a lány is majd 40 volt.
      Nem tudom elképzelni, hogy ezek az érzelem kinyilvánítások, ilyen hamar, vonzóak lehetnek. Sokkal inkább taszítják a másikat szerintem.

      Törlés
    3. Össze kéne őket ismertetni!

      Törlés
  3. Sör fesztivál, sör nélkül, Vá! - Megfogtam a lényeget. :)

    VálaszTörlés