2018. február 5., hétfő

Vírusok és bacilusok

Végül nem a csaj az egyetlen, aki lebetegedett, hanem én is, nem hiába volt olyan furi az a szombat. Tegnap dilemmáztunk egy sort a telefonban, hogy akkor most ne találkozzunk, hogy ne kapja el tőlem a vírusokat és bacilusokat? Mert ugye ez nem az a stádium még, amikor kibírjuk, hogy jólnevelten, a kanapé két végén ücsörögve nézünk valami filmet. De aztán megbeszéltük, hogy nagyon furcsa lenne nem találkozni, így aztán végül együtt töltöttük a napot, a kanapémon ugyan, csak jó szorosan összebújva. Hozott kaját, megittunk fejenként 5 liter mézes-citromos teát, és én estére annyira jól lettem, hogy azt gondoltam, ma simán tudok suliba menni, de reggelre megint totál leverten, fájó izmokkal ébredtem. Még jó, hogy már tegnap szóltam az illetékes lánynak, hogy a hétfőm nagy eséllyel felejtős. Most már csak azon kell izgulni, hogy a lovagom ne betegedjen le, bár, az igazat megvallva, én szívesen ápolnám.

És ha már nyavaják: Violet (aki amúgy az egyik, ha nem A kedvenc bloggerem, mert nagyon vicces és színes, az öniróniáját, és azt, ahogy nevetni tud magán, tanítani kéne, és hál'istennek ő egész sokat ír is, nem úgy, mint a blogszféra 90%-a mostanában, most itt mindenki nézzen magába mélyen, magamat is beleértve) is írta, h totál puhák, vékonyak és töredezettek a körmei, és nekem is, ott tartok, hogy már kb 2 mm-t sem tudom őket hagyni megnőni, mert betörnek, körülöttük pedig beszakadozik a bőr. Amúgy is kicsi, puha, gyerekkezeim vannak, de így, most, ezekkel a körmökkel főleg nem annyira szexik, kb rejtegetem őket. Elkezdtem szedni a DM kovaköves haj-köröm vitaminját, egyelőre nem látok változást. Ha tudtok megoldást a problematikára, ne tartsátok magatokban. 

Pedig ilyen csodás körmöket szeretnék: 



11 megjegyzés:

  1. nekem akkor volt a legszebb a borom es a kormom, amikor sima kovafoldet ettem/ittam. (nagy dobozban aruljak, egy evokanalnyi az adag belole vizben vagy gyumolcsleben oldva, azt allitjak, a kapszulaban keves van.) mondjuk nekem konkretan olyan terhessegi kivanossagom volt, hogy teljesen magaban, szarazon nyalogattam a port a kanalrol, es annyira rafuggtem, hogy reggel mar azon jart az eszem, mikor lehet vegre kovafoldet ropogtatni. asszem, picanak, kenyszeres foldevesnek hivjak ezt a betegseget, es talan a magneziumhiannyal fugg ossze, nem tudom. aznap, hogy megszultem, azonnal elmult. :) na, de ez mellekes, viszont a tiszta kovafold szerintem szuper.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De nem lehetett magától a terhességtől szép a mindened? Az nagyon durva hormonális változásokkal jár, ahhoz képest nem rúg labdába sztem pár kanál kovaföld.

      Törlés
    2. minden lehet, de ez a masodik terhesseg volt, es az elsonel nem tapasztaltam hasonlot (akkor mondjuk ilyen fura dolgaim se voltak. :))

      Törlés
    3. ja, es valamivel elobb kezdtem el szedni a kovat, mint hogy terhes lettem.

      Törlés
  2. én szedek revalidot a hajam miatt, erre a körmöm nő, mint a disznónak. a hajam még mindig nyomi. nem tudom, van-e összefüggés :D de lehet, hogy csak murphy mert nekünk nem szabad növeszteni vagy lakkozni a munkahely miatt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolkodtam a revalid kapszulán, mert egyszer használtam, és akkor nagyon jót tett a hajamnak, illetve minden más szőrzetemnek, aminek annyira nem örültem (ha érted, hogy értem). A körmömre nem emlékszem, hogy hatott. Viszont most azért nem vettem meg, mert egész konkrétan aranyárban van, gondoltam, csak van más, ami olcsóbb.

      Törlés
  3. A nyár. Az tesz jót a körömnek, a hajnak.
    Az akkor elfogyasztott rengeteg friss zöldség és gyümölcs.
    Tudom, húzzam le magam! Megyek is.

    VálaszTörlés
  4. 🧡💛💚❤️💙💜
    köszi :)

    VálaszTörlés
  5. Belsőleg szerintem a vitamin tesz nagyon jót - bár te sok szép, színes zöldséget és gyümölcsöt fogyasztasz, így nem hiszem, hogy ez lenne a gond.

    A kapszulákról nem tudok nyilatkozni, viszont amikor ramaty állapotban voltak a körmeim, akkor körömerősítőt használtam. Sokat próbáltam, nekem az Essence vált be legjobban.

    VálaszTörlés
  6. Az Aromax körömápoló olaj nekem bevált, régebben a DM-ben lehetett kapni, most ott már nem árulják, (nem tudom, miért), de neten lehet rendelni.

    VálaszTörlés
  7. A Béres szemerő vitaminja jót tett a hajamnak és a körmömnek,de a látásom nem javult. :D

    VálaszTörlés