2019. június 4., kedd

talk to me

Arckrémet meg arclemosót kerestem, mert elfogyott a régi. Már egy ideje nézegetem a Bioderma Hydrabio családot, és most volt rá 20% engedmény, így tegnap elmentem a Westendben lévő gyógyszertárba, hogy megveszem. Az arclemosót akartam mindenképp, mert bár tényleg nagyon jól tisztít, az eredeti változat, az agyonhájpolt Sensibio micellás víz az én bőrömet kicsit szárította, de most végre kiadták tápláló változatban is - nem arctej, de nem is tonik, nem olajos, nem tudom, mi ez, de hidratál, és nagyon bejött. 

Krémet is szerettem volna, de van több fajta, szérum, éjszakai krém, fényvédős - álltam ott, próbálgattam őket és dilemmáztam, hogy mi legyen. A szérum nagyon jó, én is ezt használom - szól hozzám valaki. Odanézek, egy nagyon csinos, tőlem talán pár évvel idősebb nő mosolyog rám. Nem eladó, vásárló ő is, az egész, ezer terméket rejtő polc előtt pont azért a termékért állt meg, mint amit én tanulmányoztam éppen. Kicsit dumcsiztunk, ő már többször újra vette a szérumot, arckrémként használja, van, hogy kever bele egy kicsi alapozót, azt mondja, nagyon jól működik. Én felvilágosítom az arclemosóról, meg megvádolom, hogy álruhás eladónő, kicsit nevetgélünk. 

Én annyira szeretem a kedves, közvetlen, önzetlen embereket. Anyukám jut erről eszembe, aki olyan kedélyesen és bensőségesen beszélget a piacon az emberekkel, hogy meg szoktam kérdezni, hogy honnan ismerted? Ő pedig csodálkozva pillant rám: most láttam ezt az embert életemben először.

1 megjegyzés:

  1. Annyira szeretem az ilyen embereket, mindenhová kellene belőlük. Nem tudom, hogyan csinálják, de fantasztikusak!

    VálaszTörlés