2019. július 16., kedd

le weekend

Vasánap este elalvás előtt töbször elmondtuk egymásnak, hogy annyira jó volt a hétvége, meg hogy nagyon jól éreztem magam, mert hát tényleg így volt. 

Pénteken főztem, édesburgonyát és újkrumplit paradicsommal, csirkével meg zsályával, bedobáltam őket a Barni szüleitől kapott cserépedénybe, és sültek együtt vagy 3 órán keresztül - friss ciabattával ettük, nagyon finom lett. Este elmentem a Gellért térre a Palackba, hogy a bloggerlányokkal együtt találkozzunk Clarával, aki már egy éve Norvégiában él. Nekem ő óriási példaképem a hogyan váltsuk valóra az álmainkat témakörben, mert kitalálta magának ezt az országot, megnézte többször, megtanult norvégul, jelentkezett egy jópár állásra, felszámolta az itthoni életét úgy kb teljesen, kiköltözött, és azóta egy csodálatos, fjordos, jávorszarvasos, északi fényes helyen dolgozik állatorvosként. Mindezt kb egy éven belül. Mondjuk abszolút jellemző a sorsra, hogy azóta egy magyar, itthon élő fiúval dúl köztük a l'amour, de hát úgy szép az élet, ha zajlik, nemde? 

Barni is benézett egy sör erejéig, aztán elsétáltunk az A38 hajóig megnézni az Akua Naru koncertet. Nagyon tetszett, meg hát Barnival bulizni elképesztően jó, nagyon vicces és szórakoztató. Onnan még átmentünk a Nemdebárba, ahol a haverjaival is pörögtünk kicsit, aztán végül hazataxiztunk, ami mindent elárul az általam elfogyasztott fröccsök mennyiségéről, merthogy ugye valami miatt allergiás vagyok a taxikra. Bár kivételesen nagyon pozitív élmény volt, merthogy hazavitt a fiatalember (Bolt), mondta, hogy 1500, ami sokkal kevesebb, mint amennyiért haza szoktak vinni, viszont nálunk egy ezres és egy húszezres volt, és mondta, hogy elég lesz az ezres (?). Mondtuk, hogy akkor fizetünk kártyával, de mondta, hogy nem kell, egy ezres volt a fuvar, jó éjt. Szóval ajánlom ezt a Bolt applikációt, kicsit olyan, mint az Uber talán, de nekik is sárga autóik vannak. 

Másnap meglepő módon nem voltunk másnaposak (illetve én azért elég nyűgös voltam), így aztán ikeáztunk, szereltünk, meg Stranger Thingset néztünk. Barni még nem látta, így megnézem vele az első évadtól, teljesen odavan, hogy milyen jó, egyfolytában libabőrös, de szó szerint. Bár egy kalandosabb ponton azt mondta, hogy úristen, legközelebb inkább valami nyugisabb sorozatot válasszunk, mondjuk a Barátok köztet, bár a Berényi Miki is mindig gonoszkodik valamit. 

Vasárnap is pakolásztunk meg sorit néztünk, ettünk, fetrengtünk. De az egész hétvégéről mégis az maradt meg a legjobban, hogy úristen, mennyit nevettem. 

grace lee

5 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Nem írsz blogot, ugye? Kiváncsi lennék :) Egyik évfolyamtársam Svédországban kötött ki, már egy ideje hatóságizik mondjuk, brüsszeli ülésen találkoztam vele :)

      Törlés
  2. istenbizony, de mindig jobb kedvű leszek, amikor olvasom a blogodat (mármint persze, ha ilyen pozitív dolgokról írsz) :)

    VálaszTörlés
  3. Bolt, lanykori neven Taxify:)

    VálaszTörlés