2019. október 3., csütörtök

so it's here

Úgy tűnik, itt az ősz, és egyáltalán nem az a meleg napsütésben sétálós, farmerdzsekit hordós, pumpkin spice lattét iszogatós típusú, mert megfagysz és kirángatja a kávét a kezedből a szél. Na de nem baj, jó lesz így is, csak fel kell öltözni jó színesen melegen, már előkészítettem a sapikat. 

Ma reggelre kinéztem magamnak egy jógaórát, vajon sikerült-e elmennem, vagy inkább aludtam fél 10-ig? Még mindig maradt valami légúti nyavajám a múltkori megfázás után, és nagyon jólesett reggel 5-kor, miután Barni elment (kettőnk közül nem az én sorsom a nehezebb) magamra illesztgetni a szemmaszkot, és ébresztő nélkül aludni, míg tudok. Csináltam magamnak rántottát, vágtam mellé egy csomó zöldséget, főztem kávét mandulatejjel, és csak azért nem nyomtam rá egy halom tejszínhabot, amit gesztenyepüré mellé vettem nem magamnak, mert tejérzékeny vagyok, és tudom, hogy egyszerűen nem éri meg az a 20 másodpercnyi élvezet. De 11-re tényleg elmegyek edzeni. 

Tegnap voltam egy tanítványomnál, aki home office-ban volt épp, és a háttérben egy számára teljesen érdektelen telco ment, míg angol nyelvtan rejtélyeit bogarásztuk, közben én folyamatosan dobáltam egy kis plüssállatot az egyik kutyájának, a másiknak meg csak azért nem, mert az az ölemben ült. Közben kávéztunk és stroopwaffel-t eszegettünk (mennyire jó, hogy már itthon is lehet kapni bármikor).

Bármit megadnék heti egy itthon dolgozásért én is. 

laura caldentey

4 megjegyzés:

  1. Nálunk is megengedett a home office - de a blogodat olvasva én meg arra szoktam gondolni, ó, egek, bármit megadnék, hogy legyen nyári szünetem vagy lehetőségem arra, hogy mondjuk kettőtől háromig legyek bent, aztán enyém a világ! :)

    A szomszéd fűje... :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de tudod, ez a két nap most kivételes:) amúgy átlag 5 órám van egy nap, a legtöbb délután-este tanítok még magánt, meg ma is volt értekezlet este 7-ig, tegnap is este 7-ig. pénteken szoktam 1-kor végezni, olyankor nem vállalok semmit. ha nem kéne magánban tanítanom, akkor tényleg ideális lenne, meg hát a nyár, meg a többi szünet tényleg csodás. és én azért szeretnék heti egy home office-t. :)

      Törlés
    2. Jaj, nem azért írtam ám, tudom, mert olvasom, hogy nagyon keményen dolgozol. Csak azt akartam ezzel mondani inkább, hogy jelen esetben mindkét félnek van oka irigyelni a másikat. Meg tök király lenne, ha olyan világban élnénk, ahol jó fizetés mellett beleférne a heti egy home office és a nyári szünet is. :)

      Törlés
  2. Vicces lenne amikor benyomulna egy osztály a cuki kis lakásotokba 😊

    VálaszTörlés