2019. október 1., kedd

such a nice day, so happy it's over

Annyira szar napom volt valahogy, hogy inkább nem örökíteném meg, és arra gondoltam, hogy helyette elmesélek mindenfél jó történést: 


  • Nagyon szépen kialudtam magam, 8.5 órát, ahogy kell. Ez ahhoz képest, hogy az előző éjjel egy (lehet, hogy több) szúnyog miatt alig aludtam, sokat dobott az életminőségemen.
  • Átadták a Vác-Budapest 2x2 sávos autóutat. Hétfőn jártam arra, és már iszonyúan ideje volt. Alig várom, hogy hétvégén kipróbáljam. 
  • Nagyon jó volt tegnap vezetni a kisautót, és ma is suhangattam vele egy kicsit a városban.
  • Hétfőn délután voltam otthon, beugrottam a bátyámhoz, kutyasétáltattam Pannával, meg dumcsiztunk anyuval meg apuval. Szombaton hazamegyek, és csinálunk hármasban valami kirándulás-szerűt. Asszem, nem volt könnyű ez az ápolásos időszak nekik.
  • A nagynéném olyan jól van, hogy csütörtökön haza is költözik, mert már vágyakozik.
  • Ma szép volt a hajam, a sminkem, szerettem a ruháimat, kifejezetten magas volt az energiaszintem, jól éreztem magam a bőrömben (ehhez képest volt különösen fura, hogy milyen szar a napom).
  • Tegnap ugye vittem két kolléganőmnek curry-t, és cserébe ma ez egyiküktől kaptam nagyon finom palóclevest, gombóccal, gombával meg mindennel. Amúgy ezt tökre kellene tolni, összeállni páran, és beosztanánk, hogy ki, mikor hoz ebédet. Nagyon jól esett más főztjét enni, meg az is, hogy a többiek az én currymet ebédelik. 
  • A villamoson odajött egy kutya, és egy darabig dögönyöztem (szívecske).
  • Hétvégén Marie Kondóztam kicsit a fiókokban, egyrészt sokkal több befér így, másrészt valahogy sokkal kezelhetőbb, átláthatóbb a rendszer. És kivenni, meg visszatenni a cuccokat is sokkal egyszerűbb így. És emiatt minden öltözésnél azonnal elpakolok mindent, nagyon jó érzés kinyitni a fiókot. 
  • Barnival telefonon búgtunk (bár utoljára reggel 5-kor, még félálomban láttam, és nem is biztos, hogy meg bírom várni ébren).
Ja, hát kb ennyi. 

jó, az enyém nem ennyire nett, de így rakosgattam el a felsőimet, a fehérneműket, a pizsiket meg a sálakat-sapikat, és game-changing a módszer.


5 megjegyzés:

  1. És nem lesznek gyűröttek a pólóid? Vagy ezek csak az atléták? A férjem pólóit hajtottam így össze és kb olyan lett, mint amit a kutya szájából szedtünk ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az én felsőim, pólóim. a nagy részük nem gyűrődős, meg nem raktam túl szorosan őket, de majd meglátom. Fehérneműkre nagyon jól működött, pasim pólóira eszembe sem jutott ez a módszer, azoknak biztosan nem tenne jót ez a kicsire összehajtás (meg az nem is az én reszortom hál'istennek)

      Törlés
  2. Ezt már én is Meg csináltam bár csak fiókban működik nem polcon. No meg az én férjem és a gyerekem is 5 6 pólót kivesznek majd visszagyurik. Nalunk nem Marie Kondora volna szükség hanem egy ormesterre hogy megnevelje őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én pasim OCD-s, nála nem gond a rendtartás, Marie Kondo nélkül is megoldja. Nálunk én vagyok a hippi, nekem kellenek a taktikák. :)

      Törlés
    2. Apukám is az volt én tőle örököltem. A férjem sajnos a totális ellentéte.

      Törlés