2020. február 23., vasárnap

félidő

Szombaton Vácon voltunk, felköszöntöttük Aput, vittünk neki egy üveg Bailey's-t, meg megörökölte Barni egyik pufi mellényét - mennyire örült neki! Anyu sütött ebédre héjában sült krumplit császárszalonnával és lilahagymával, aztán kb azonnal kidőltünk és aludtunk egy kicsit. Délután a bátyámék is jöttek, velük is dumcsiztunk, aztán este hazajöttünk. Nagyon szeretem azt, hogy nálunk otthon nincsen semmi stressz vagy nyomás, hogy nem vagy otthon eleget, miért nem eszel sütit, maximálisan elfogadó mindenki, és az is simán belefér, hogy sziesztázunk 2-3 órát a kutyával.  

Ma délelőtt kitakarítottunk, aztán elmentünk hangfalat venni, mert a régi JBL-ünk felmondta a szolgálatot. Este pedig Barni szüleihez mentünk névnapozni. Egy szempillantás volt a hétvége. 

Össze kellett csomagolnom egy csomó felsőt, tavaszi dzsekit, nadrágot, és hazavittem őket Vácra, hogy ne foglalják itt a helyet, mert most egy jó darabig, vagy hát legalább jövő őszig nem tudom őket hordani, nem tudom őket begombolni, nem érnek össze stb. Az utóbbi 1-2 hétben megint hatalmasat nőtt a hasam, már nehezemre esik lehajolni például. Eddig úgy éreztem, hogy milyen szexi kis pocakom van, de egyébként teljesen oké volt a testem, viszont most érzem, hogy lassan elvesztem kontrollt felette. Megint kellett vennem új melltartókat, már másodszor, mióta terhes vagyok, és itt ez a nagy, nehéz, most már igencsak fickándozó dudor a lapos hasam helyén, ami miatt minden felülést, felállást, lehajolást kétszer meg kell gondolnom. Nagyon fura érzés, hogy ennyire megváltozott a testem, és hogy oda a filigrán, mozgékony, könnyed fizikumom. 

Indultunk valahova, és Barni kérdezte, mi a baj - és kiböktem, hogy nem érzem csinosnak magam, sápadt vagyok, karikás a szemem, szar a hajam, és már nem az van, amihez szokva vagyok, hogy bármit veszek fel, minden jól áll rajtam, hanem egyrészt legszívesebben kb cicanadrágban, az ő pulcsijaiban és az uggomban élnék, és nincsen kedvem semmihez, ami ezeknél kicsivel is kényelmetlenebb, másrészt pedig úgysem áll jól semmi. Persze megnyugtatott, hogy ő mindenben szexinek lát, és el kell fogadni, hogy a kisbabánké most a testem, és igen, most nagyon átalakul, de ez a legcsodálatosabb dolog a világon blablabla. Én ezt mind tudom, meg általában nagyon-nagyon élvezem a terhességet, de azért vannak nehezebb napok. 

És még csak félidő van. 

16 megjegyzés:

  1. Azért jó egy nyári bébi, mert akkor azért sokkal jobb lesz, mint most. A rövidnadrág + póló, meg a szoknya + póló papuccsal meg bebújós cipővel sokkal jobb viselet, mint ezek a nyomorult terhes nadrágok meg terhes leggingsek... még szerencse h pl nem volt hó és kb egész télen lehetett sportcipőben járni, sztem 1x volt rajtam csizma. Amúgy meg kifűzött Gazelle, meg Martens...
    Titokban én is arról álmodozom, hogy újra hordom a szép ruháimat, meg bűnös módon arról, hogy shoppingolok. Soon, soon :).
    Kitartást, a jóidővel tényleg minden jobb lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most arról álmodozom hogy a második gyereknél télre essen majd a terhesség vége, mert az uccsó 3 hónapot végignyomni 35+ fokokban nekem a halál volt maga. De aztán biztos megállapítanám hogy a téli sem jó :D

      Törlés
    2. Én jobban szerettem a téli terhességrmet, mint a nyári, oké, utálom a meleget sajnos, és valahogy öltözködni is jobb volt, egyszerűbb.

      Törlés
    3. Igaz mondjuk nyáron a bedagadó kezek meg lábak talán nem voltak viccesek, de én akkor 38 hetesen még fürödtem a Balatonban :). A legjobb volt a nagy pocakot a vízben lebegtetni. Mondjuk utána, a szoptatás nem volt vicces, ahogyan szakadt rólunk mindig a víz; dehát asszem mindent nem lehet :). Én most léptem a 37. hétbe, tehát egész télrn terhes voltam: alig várom h tavasz legyen, hogy vége legyen és hogy jóidő legyen.

      Törlés
  2. Na, ezt az érzést megúsztam mindkét esetben. Mert én előtte sem voltam se szexi, se csinos, se filigrán.

    VálaszTörlés
  3. Nem akarok észt osztani, de kollagént szedsz-e? :)

    VálaszTörlés
  4. Hipp hopp elszalad a másik fele is... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt megírod ha publikus, hogy kislány vagy kisfiú lesz?

      Törlés
    2. Nem akarjuk közhírré tenni, majd ha megszületett, addig a mi titkunk marad. Sőt, a nevét is tudjuk de az még a családnak is meglepetés lesz.

      Törlés
  5. Tavaly fogytam egy tízest, szóval még mindig vannak kifogyott ruháim, amik jók most, egy kismama leggingsem van össz-vissz. Nálunk ez a testképzavar póriasabban jött elő. Ültem a széken, lenéztem, és kiszakadt belőlem, hogy De nagy belem van! Erre annyit mond a férjem: Az a gyerek. Így tárgyilagosan, hátha nem tudnám:DD

    VálaszTörlés
  6. Mi a nemuket elarultuk, de a neveket nem! :) Nekem egy teli es egy nyari terhessegem volt. Mindegyiket szerettem, talan a meleg miatt kicsit nehezebb volt a nyari.

    VálaszTörlés
  7. biztosan nem olyan könnyű ez az egész, és én csak azt szeretném mondani, hogy annyira nagyon örülök neked!!!

    VálaszTörlés