2020. május 16., szombat

good morning!

Nem vagyok egy elégedetlenkedő típus, de ma megint borzasztóan rosszul aludtam, mert egyfolytában forgolódtam és helyezkedtem, és hát ilyenkor nyilván Barni sem tud aludni, egyrészt, mert aggódik, hogy baj van, másrészt teljesen kitúrom a terhespárnával. 8-kor ébredtünk végül, én meglehetősen nyűgösen, és nyilván nem tudom kivitelezni, hogy 9-re összeszedjem magam és be is vásároljak. De tényleg, mi értelme van annak, hogy az idősek még még mindig 9 és dél közt vásárolhatnak csak? Egyébként tényleg minden tiszeteletem az övék, mindig meglepődöm, hogy milyen fegyelmezetten hordják a kis maszkjaikat és a kesztyűiket, akkor is, amikor tök egyedül sétálnak az utcán. Jó, tudom, én meg keljek korábban, ha paradicsomot meg élesztőt akarok. 

4 megjegyzés:

  1. Valami lehet a csillagokban, ma éjjel itt is mindenki rosszul aludt. De nekünk legalább van élesztőnk és paradicsomunk 😀😘.

    VálaszTörlés
  2. En se tudok 9-ig elindulni, ezert este eszunk meleget 😂. Volt mar 2x h fel 9kor mar a boltban voltam, de olyan tomeg volt es hosszu a sor, telhesen kimerulten ertem haza.

    VálaszTörlés
  3. Gyerekek se nagyon aludtak 1-től 4ig, így nyilván én sem.

    VálaszTörlés
  4. Mi se aludtunk. Totál hulla vagyok!
    Egyébként engem tegnap reggel 8:45-kor kizavartak a Tesco-ból, addig kísért egy eladó amíg nem távoztam.

    VálaszTörlés